Bobocei de sep-oct IN SARBATOARE (208)
Raspunsuri - Pagina 19
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica Sa stii ca Allium Cepa se da numai cind nasul curge mult iar lichidul e apos, pt nas infundat si muci galbeni e kalium bichromicum sau pulsatilla , daca nasul e infundat. Eu zic totusi sa intrebi la farmacie. Multa sanatate. Uite ce stiu eu: pulsatilla daca nasul e infundat sau curge galben allium cepa daca nasul curge alb, ca apa ipeca pentru o tuse grasa (cred ca asa se spune) blatta pentru o tuse care suiera, ca la astm aconit pt laringita l'oscillococcinum - la inceput de raceala mai sint si altele: ANTIMONIUM - varicela, ca sa nu ramina cu semne APIS MEL - insolatie ARNICA MONTANA - dureri musculare, vinatai BELLADONNA - febra BRYONIA - tuse seaca COCA - probleme de altitudine CHINA RUBRA - oboseala datorata drumurilor lungi FERRUM PHOS - febra cu frisoane si sete HAMAMELIS - picioare 'grele', umflate IGNIATIA - nervozitate KALIUM BICHROMICUM - tuse ingrosata, nas infundat MERCURIUS SOLUBILIS - angina, nas care curge MEZERUM - varicela SULFUR - sfirsit de varicela TABACUM - stari de voma, ameteli VIPERA - picoare umflate eu zic sa nu le administrati dupa ureche, ci sa intrebati un farmacist. o zi buna! Mamica fericita de bebelina Elsa |
as mai adauga si eu
PHOSPHORUS ..in fazele avansate ale racelii cind dupa muci curgatori si nas infundat..apare tusea
COCCUS CACTI ..pentru tuse magareasca
CHAMOMILLA ..pentru durere de dinti
si da ...cel mai bine e sa fie recomandate de un homeopat...dar in caz de fortza majora (homeopatul calatoreste prin strainatati

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
babytza spune:
lavida nu stiu ce inseamna exact ce v-a spus dr ca are pisicuta, dar va doresc sa aiba efect siropelele si sa va pape urechile cat mai curand
(am copiat-o pe nocom
)
Nocom sa nici nu te prindem la sedinta
Sa nu ai nevoie prea curand 
Angelyna si noua ne-a dat dr neopreol pentru putzica dupa decalotare. Dar atentie , scrie ca nu e indicat pentru copiii sub 2 ani decat la recomandarea dr. Ufff , imi pare rau ca e iritata 
Babytza si puii
Valentina
David
mamidestefan spune:
sedinta de relaxare vreau si eu
...dar sa fie si o capsula cu electrostimulare pe acolo..ca sa mai tonific ceva pe ici ..pe colo
...
ciocolata ..am rontzait toata ziua..asa ca mai bine nu![]()
LIDIA
andy.p spune:
Fetelor am primit mesaj de la Laureta,e in spital cu Biancu,are40.1 si pericol de sufocare.
Ma
ptr.ea sa treaca cu bine noaptea si sa se faca bine fetitza.![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Paula-Laura spune:
Buna!
Thea
Arianna
(cu intarziere) sa cresteti mari si sa fiti iubite!
Babytza
sunt pe aici, am avut o saptamana plina, am citit de diagonala, ma bucur mult de tot pentru mama ta 
Lui Mihnea ii iese o maseluta in dreapta sus, am simtit ieri un colt...sper sa fie mai bine ca la prima
eu am de vreo saptamana o conexiune super-proasta la net si nu pot sa vad filmulete
si vreau si eu sa vad bobocei ....
va pup si mai intru pe luni, ca in weekend plecam in delta :)
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
andy_galro spune:
ange eu cred ca poti folosi...da baga un ochi pe net si citeste prospectul si atunci iti dai seama mai bine....
si sper sa treaca repede iritatia
babymom75 spune:
Doamne, Laura, nu pot sa cred! Da' vestile astea proaste chiar nu se mai opresc??!!
Uite, chiar acum citem la Ghiocei ca una din fetele de acolo, Ayla, a pierdut sarcina; ea mai are un copilas ingeras
Tare greu incercata a fost fata asta in ultima vreme...
Transmite-i Lauretei toate gandurile nostre bune si-i dorim insanatosire grabnica Biancai!
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babytza spune:
OOof Laura sa dea Domnul
sa fie bine Biancu si sa veniti acasa 
Saracutza 

Babytza si puii
Valentina
David
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Fetelor am primit mesaj de la Laureta,e in spital cu Biancu,are40.1 si pericol de sufocare. Ma ptr.ea sa treaca cu bine noaptea si sa se faca bine fetitza.Laura , Alexia (14.09.2008) Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
of
ma
si eu sa se faca bine cit mai repede 

LIDIA
andy_galro spune:
D-ne ajuta sa fie bine Bianca...Laureta suntem alaturi de tine si ne
sa scapti repede si cu bine