Bobocei de sep-oct IN SARBATOARE (208)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Uof, babymom, mi s-a facut pielea de gaina ... imi pare rau, te cred ca esti trista Lasa-le incolo de haine, ia macar o dulceata daca nu ai ciocolata la indemana. Ce fragile sunt unele lucruri!

Edit: eu ciocolata nu aduc, ca-s la regim ... asa greu se duc kilogramele! Mai am doua de lasat in urma si recapat silueta de dinainte de sarcina, dar mi se pare ff greu, m-am saturat, uneori cred ca slabesc balosind la tot felul de chestii, unele de care nu m-as fi atins inainte! Oare cu cine o semana Gruia?
Si mai e si blond!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lavinia imi pare rau de concertul vostru Uite un buchet de flori de la noi, sa iti treaca supararea pe sotul din dotare

Sedinta de relaxare ??? Ma bag si eu Ce aducem ? Eu am o cutie mare de cioco

Nerantula ce club ?

July tare frumoase cuvintele copiiilor

Oana gata ? Incepi de luni ? Sunt sigura ca o sa fie cu buni acasa

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu vreau la Spa nu in club. Vreau un masssajjj de relaxare, urmat de putina reflexoterapie, impachetari parfumate (nu am facut in viata mea dar acum visez cu ochii deschisi), un gomaj (cum o fi ala?), apoi un somn de vreo 12-14 ore. Si dupa aia o carte buna si inca o zi din asta si as fi buna pentru inca trei ani de acum in colo.
Ramo ele nu pot fi educate dar vreau sa cred ca noi astea de avem capacitatea sa deschidem un PC si sa cautam site-ul DC sa scriem si sa raspundem pe el putem sa fim la alt nivel, macar de intelegere. Experienta mi-a aratat ca nu e asa cum cred eu dar ce sa zic sunt inca o optimista incurabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Laura mi-au placut razbunarile

Lavida imi pare rau ca si voi nu papati ,uofff ce o fi cu boboceii nostri?
Sper sa isi revina Eliza cu papa

Babytza ici sa nu mai fii trista

July tare interesante raspunsurile copiilor

Nerantula, Babymom vreau si eu la sedinta, ciocolata yummy, vin cu borcanul

Babymom imi pare tare rau ca te-ai certat cu sotul si mai rau imi pare ca nu ati mai plecat pt inveselire

Muuh nici eu nu am facu spa si alte chestii d-astea da’ faci pofta domne

Oana va fi bine mami

A adormit si mandra mea…nici ea nu a vrut tot laptele …, pana sa adoarma am facut pt sor-mea la scoala masti de Hallowen (mai mult ca sigur nu am scris corect), tare incantata fu donsoara care pana acum era suparata ca nu are costum

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari asa pe seara
am culcat strumful si am si eu timp sa va scriu in liniste
am citit din urma si sper ca am retinut cate ceva....ne bagam si noi in clubul celor care mananca fff putin...si ma bag si al sedinta de relaxare ca am maaaare nevoie
ne-am dus la doctorita ieri cu Andrei sa se uite un pic la funduletz ca tot rosu era saracul...s-a mai ameliorat ca l-am spalat cu ceai de musetel si galbenele si l-am dat cu unguent de galbenele si propolis dar tot nu era bine: ne-a zis ca nu e nimic grav, probabil de la scaunele moi care le-a avut +pampers nashpa si ne-a dat Neopreol si de aseara il dau dupa fiecare schimbat si se vede o maaaaare imbunatatire asa ca la noi e foarte bun.,,,,i-am zis ca nu mananca si mi-a zis sa-i dau Vi-sol si sa facem cateva analize: coproparazitologic, hemoleucograma, calciu, magneziu, VSH si exudat faringian.

babytza ma bucur mult ca mama ta a primit ok pentru acele medicamente...este o super veste
laura ce bine ca nu este preinfarcttatal meu a facut asa unul dar l-a dus pe picioare si numai a doua zi cand a fost la control a aflat ...multa sanatate sotului iar tie rabdare de fier
nocom am vedetutza si pe mami a ei
babymom ar fi pacat sa ratati un concert la filarmonica, nu? o sarutare...o dulce impacare, nimic nu se mai poate face???
nerantula vin si eu la club

aaaa.nu mai stiu ce vroiam sa scriu.........ma duc sa mai citesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

vreau si io la spaaa!
Club nu-mi trebe, ca presupune ne-somn, ceea ce e un big NO pe lista mea

Miruna Sa stii ca si eu aveam cam aceleasi pretentii ca tine, referitoare la cele care deschid un PC si mai citesc pe ici-colo, dar si eu cred ca ma insel amarnic.
Si in afara de abuzul fizic evident (celebrele palme), ma uit ca suntem un popor de nervosi. Mame, tati, bunici... toata lumea tzipa la copii, ameninta, ii mai scutura nitel, ii mai taraie de o mana dupa ei... avem mari probleme la nivel de natie cred eu, in ceea ce priveste modalitatea in care ne crestem copiii.
Am fost acum o luna la un workshop tinut la IOMC de o americanca pe tema "shaken baby syndrom" (in romana l-au tradus sindromul copilului zgaltait). Stiti, "metoda" aia: copilul nu tace, mama/tatal nu stie ce sa-i mai faca si il ridica si incepe sa-l scuture, ca sa taca M-am ingrozit cate probleme pot aparea de aici, de chestii minore, care se rezolva pana la paralizii pe viata sau chiar moarte. La americani sunt campanii peste campanii pe subiect, la noi nici nu prea s-a auzit de asa ceva. Suntem in urma rau de tot, ce sa mai zic...

Nerantula in ce club mergeti?

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

A propos de mancare expandata doamneee ce multa margarina contin pufuletii! Ma rog, in afara de bezele si floricele de porumb nu-mi trece prin cap nimic care se poate expanda, asa ca astept si eu retetele :)

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Margarina? Pe bune? De curiozitate m-am uitat pe o punga de pufuleti Gusto si ca ingrediente au malai grisat, sare, ulei vegetal. Or fi asa magari sa bage margarina in loc de ulei?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ale mele zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

july ff tari copiii! Ce gandesc ei cu mintiuca lor...

lavida sper ca siropelele sa-si faca repede efectul si sa va manance si urechile!!!

babymom off, extraterestrii astia!!! Pacat de seara asta, ca se anunta promitatoare...

babytza, angelyna, nu fiti triste mamici, or sa pape la noapte mai mut. Sper sa-i treaca mucii soricelului REPEDE!!!

angelyna ce sora buna esti!!! BRAVO!!! Cred ca surioara ta te iubeste ff mult!!

Nu-mi vine sa cred ce voi spune.... dar eu nu am nevoie de sedinta de relaxare. Adica nu toate lucrurile sunt roz cu Dariuta, dar sunt in limite acceptabile si ma bucur nespus. Asa ca nu vreau sa ocup un loc degeaa pe la club/spa... Sper ca maine seara sa aud mai multe mamici ca simt ca mine!!!

Va doresc o noapte linistita si puiuti sanatosi!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom
babymom off, extraterestrii astia!!!

Uite, noroc cu voi! Deja m-am mai inveselit. Uitasem ca traiesc langa un extraterestru. Si atunci... ce pretentii pot sa am de la el?

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy_galro ici multi si speram sa iasa analizele ok
Spune-mi te rog, daca pot folosi Neopreol si la Crina, este iritata la pasa

July am citit mai demult un articol referitor la zgaltaiala bebelusilor si intradevar un bb a murit din cauza asta

300 la fel si eu stiu ca Giulianna, reteta pufuletilor Gusto am citit-o atent si asa scria…sper sa fie corecti

Nocom multumesc mult de aprecieri, sper ca si ea mai tarziu sa aprecieze acest lucru
Cum se mai simte Daria?

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput