Bobocei de sep-oct IN SARBATOARE (208)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui babytza
Lavinia fericito 100 g Eu dupa ce la 15 nu a papat deloc, am reusit sa il pacales la 16 cu 3 lingurite de brocoli cu pui

Babytza si puiiValentina David

Aha! Deci se poate si mai "bine"!?!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Ora 8: 80ml Actimel
Ora 11: 1/2 banana
Ora 15: 5 lingurite mici-mici de ciorbita + cateva faramituri de covrig
Ora 17: 1/4 banana

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cuscra draga soricelul a papat dimineata la 6 un bibe cu 210 laptic. La 10.30 un iaurtel cu fructe dela nestle. La 16 a ras cu pofta 3 lingurite de pui cu brocoli. Cam asta Aaaaa si doi biscuiti de la mulino bianco si doua roti de orez expandat. Astia au fost baza in meniul de azi

Dar noi va pupam cu foc chiar si asa nemancati

Lavinia o seara frumoasa va doresc A , sa nu adormiti si voi

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Ora 8: 80ml Actimel
Ora 11: 1/2 banana
Ora 15: 5 lingurite mici-mici de ciorbita + cateva faramituri de covrig
Ora 17: 1/4 banana

Gruia, farama de steluta

Da, da' macar voi ati avut 4 mese ; noi numai 2. Am castigat?

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Babymom, in legatura cu acel calcul, eroarea e la conversie din pounds in kg (1 pound = 0.45... kg), deci media aceea ar fi undeva la 111 calorii per kg .. mai rezonabil (in teorie, ca Gruia se incadra in calculul initial )
Cu meniul de azi da, ati castigat, Gruia a mai si supt de 2 ori nu chiar in gol .. + 120ml de Milumil 1+

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nu va mai laudati, ca acu intru si io in top si va dezechilibrez clasamentul:
ora 8 - 50 g cereale cu lapte
ora 11-12 - un sfert de borcanel avent de fructe cu branza de vaci (O ora a durat)
ora 14 - 150 de lapte
ora 17 - astept sa i se faca foame, am aparut cu olingurita si a fugit d e mine

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

dar cu somnul, cum mai stati???

Radu nu mai vrea sa adoarma, nu stiu daca din ambitie sau de la masele, dar m-am luptat azi toata ziua cu el, la propriu.
Sunt extenuata... si domnul e extenuat, dar nu se lasa. Eu il culc, el se ridica, si tot asa... putem la infinit.

M-am gandit ca e mai mare acum, si poate nu mai are nevoie de somnul de la 11... si am zis sa-l las in boii lui.
S-a jucat, s-a tot jucat... si de oboseala, buf cu capul de parchet!!!
Si tot el suparat, evident. Si mananca si prost daca e obosit....
Acum sunt doar nervoasa, da' nervoasa rau. Si epuizata, ca o tinem asa de vinerea trecuta.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

July, dar voi de ce nu mancati? Ca Maia nu pare genul ... nepapacios?

Apropos de stradaniile noastre de a face bebelusii sa manance (am mai vazut si azi la o prietena cate insistente la bebelusa ei, a asezat-o la masa de 4 ori intr-o ora, in ciuda protestelor aproape inlacrimate ), tot citind zilele astea despre subiect, am intalnit o vorba: Daca faci din fiecare masa o lupta, vei sfarsi prin a pierde razboiul! Cam asta simt, pe piele proprie .. nici o masa la Gruia nu a fost usoara, chiar in zilele cand manca cate 100-120 chiar 150ml, eu voiam mai mult, mai mult, insistam dupa primul semn de refuz ... asa incat acum aproape nu mai vrea deloc, 100 gr de mancare la o masa mi se par vis!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Pai ea este in relatii foarte bune cu laptele, cu restul mancarii nu prea, spre deloc.
Iar mai nou chestia cu mersul este atat de interesanta incat nu mai suporta sa stea in scaunul de masa sau altundeva sa manance, doar in picioare: ea merge, eu o astept sa mai vina sa ia o lingurita, sau mai merg dupa ea, ca desi imi propun nu reusesc mereu sa ma abtin sa nu o "urmaresc cu mancarea".
Iar pana acum 2-3 zile, cand a facut febra si o zi jumate nu s-a hranit decat cu lapte, facuse progrese destul de bune, manca un borcanel de fructe. Legume mai putine, dar nu refuz total. Febra a trecut, dar se pare ca am regresat rau de tot cu mancarea.
Sincer, la un moment dat am fost atat de disperata cu mancatul, incat mi-am intrebat doctorul daca sa o las nemancata... norocul meu ca a avut mai multa minte decat mine atunci si mi-a zis sa las copilul in pace, ca nu e momentul sa fac experimente d-astea cu ea acum.

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

July, poate nu-s eu in masura sa dau cel mai bun sfat, avand in vedere unde am ajuns, insa zilele astea am simtit mai pregnant alta nevoie, decat cea de a-mi hrani mult si bine copilul: sa am (mult) mai mult incredere in el si sa il respect mai mult. Daca nu mananca, stie el de ce si, privit din interiorul lui, navala mea constanta peste el cu lingurite si dumicati pare destul de agresiva ..

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Maine naste Camy_pus, mami de ingeras Darius de la pepenasi, ma duc sa agit niste fete acolo!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput