Bobocei de sep-oct IN SARBATOARE (208)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karina_u spune:

BABYTZA nu fi suparata pt faptul ca David nu manaca sa stii ca au si ei perioade,ce pe noi daca ne-ar supara ceva am mai avea pofta de mancare,stai linistita ca nu moare de foame.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Dc ieri ziceam ce misto ca kk lu fii mea miroase a jeleu, azi incep sa-mi pun intrebari.E verde si tot a jeleu miroase.Faza este ca am lasat-o cred vreo 2 ore cu kaki la fund, pur si simplu nu mirosea si azi trebaluind prin casa nu mi-am dat seama dupa semnele ei specifice ca ar fi face ceva, doar am mirosit-o din cand in cand.babymom stii cumva dc e de la antibiotic sau biotics?Sa-mi fac pb?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Io chiar nu pot intelege cum poate rezista fara mancare atat timp un copil asa mic!?!
Abia acum am reusit sa-i dau masa de pranz lui Dragos; adica a durat cam 40 min. sa terminam 100 g.

Hai sa va zic meniul nostru de azi:
-la ora 9, desi i-am pregatit mancare potrivita pt. varsta lui, el a preferat sa manance paine prajita in ou, inmu iata in prealabil in lapte si presarata cu zahar brun pe de-asupra; deci, mancare "super sanatoasa", nene!
-la ora 14 tentativa esuata de masa de pranz; refuz total! - atat piureul de bebe cat si mancarea noastra, adica peste si cartofi natur cu patrunjel.
-si in sfarsit, la ora 16 100g. piure de mazare cu pui Nestle + adaos 10g. unt. Cand a papat cam 80 g. a inceput sa nu mai vrea sa deschida gura si sa-si faca greata; am plusat totusi aducand in ajutor piureul de mere Nestle si asa am reusit sa finalizam portioara de 100 de g.

Intre timp a mai tras el de tzitzi, dar pe onoarea mea ca doar in gol - nici n-am simtit let-down-ul, nici nu l-am auzit inghitind.

Deci, Nerantula, vezi ca nu esti singura?

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Nikolici, posibil de la amandoua, dar mai probabil de la antibiotic. Sa nu-ti faci probleme!

Mergi la inceput

Ei legat de papica, eu nu mai zic nimic...insa zic despre tzitzi, Karinutza si-a facut un obicei sa suga si sa doarma numai pe mine, daca incerc sa o dau jos...pac cu ochii inchisi sau plangand se urca inapoi si asa cocotata incercam sa dormim.Va mai zic cat si cum???Noi sa fim sanatosi!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

BABYMOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Tocmai am vazut un mucisor curgand.... Am bagat repede un oscillo si o doza de 3ml de Panadol . Sper sa o iau din pripa si sa nu se agraveze

Lavinia fericito 100 g Eu dupa ce la 15 nu a papat deloc, am reusit sa il pacales la 16 cu 3 lingurite de brocoli cu pui

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza
Lavinia fericito 100 g Eu dupa ce la 15 nu a papat deloc, am reusit sa il pacales la 16 cu 3 lingurite de brocoli cu pui

Babytza si puiiValentina David

Aha! Deci se poate si mai "bine"!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Cuscra ma bucur enorm ca s-a rezolvat cu dosarul mamei tale, Doamne ajuta sa fie bine cu tratamentul Ce a papat azi soricelul? Multi de la noi!

Am fost la homeopat, mi-a placut ff mult cum a decurs consultatia, am stat o ora jumate, dar a meritat. Maya a fost f cuminte, nu a plans la consultatie cum facea la pediatra de fiecare data
Nici eu nu vreau sa-i fac Priorixul, iar homeopatul mi-a dat si mai multa incredere acum sa vedem ce zice pediatra
Ne-a dat un singur remediu si ne vedem maine cu ea. Cu gatul e ok, cred ca s-a rezolvat inainte de consultatie cu siropelul recomandat de ea telefonic

cu intarziere:

Thea

Arianna

Mergi la inceput

Azi m-a invitat sotul la filarmonica, la concert! N-am mai fost de cand avea Victor 3 ani si am fost toti trei la concertul de Craciun. Atunci mi-am promis ca nu ma mai duc cu copilu' dupa mine . Asa ca acum ii lasam pe amandoi cu buni. Sper sa fie OK.

Mergi la inceput