Bobocei de sep-oct IN SARBATOARE (208)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

nikolici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Noi am avut o noapte f buna, a 2 a de cand s a nascut Mihai. Dupa ce aseara s-a luptat vreo ora cu aspiratorul, de se inrosise la fata de atata efort si am descis sa il ascund, l-a apucat pandaliile si s-a luptat cu o perna mare cat el. O ridica si apoi o arunca, daca nu il lasai tipa ca din gura de sarpe, ca din ras ne cam luasem de griji cu el, zici ca era posedat. Intr un final a baut lapte si a adormit. Pe la 24 dadea semne ca ii este foame, dar nu deschidea ochii; I am dat sa manance asa adormit, si nu l am mai simtit pana la 6 cand s a trezit, ca de obicei. Deci ce face oboseala din copil. Ma bate gandul sa ii iau niste haltere, poate dormim si noi mai bine .

Felicia la ce suprafata are balconul, poti sa ii zici in continuare terasa.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

ratonel ai PM

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Fetelor tabelul pentru comanda este aici
Va logati cu userul septembrieoctombrie parola de la contul comun Au lucrat fetele la el si este cu tot ce trebuie acolo.

Mergi la inceput

ratonel imi pare rau de masea sper sa te lase repede durerea. Sa nu te dai cu capul de pereti

Dya moaaa ce reteta ne-ai pus Io sunt fan ciorbita de rosii Dar a ta suna tare yami

Ramo ce atata curatenie si mancare.....mai respira si tu putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari mamici de pitici

Scuze pentru absenta neanuntata si multi celor care s-au gandit la noi.

Am avut niste migrene ingrozitoare zilele acestea, mi-am facut analize si am cam mult fier in organism. Ce poate sa insemne asta? Doctorita mea de familie e in concediu...

In rest suntem binisor ... Carla nu prea mananca, cel putin carne si legume n-a mancat de mai bine de o saptamana. Doar lapte dimineata, cereale cu lapte, iaurturi - doar Activia cu vanilie si banana cu branza/mar/biscuite. Cam asta e meniul ei zilnic, nici vorba de 1000 calorii/zi. Are cei 2 canini de sus, dar cam ciudat ca meselele inca n-au iesit si nici incisivul stanga sus, doar cel din dreapta si caninii . Azi noapte cred ca a fost prima noapte din ultimele 4-5 luni cand a dormit fara nici o trezire , sper sa se repete experienta.

Daria vedeta, Elsa - superba fustita gogosar - cam repede domnisoara, cam repede frangi inimi, si pe Falkone, cu tot cu perna lui (n-am citit chiar tot, promit sa ajung la zi )

Babytza, ma bucur mult pentru mama ta, multa multa sanatate.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

300, Crina avea programul de somn undeva in jurul orei 21.00 maxim 21.30, ziua foarte linistita (adica puteam iesi din camera fara plansete si statea singurica cam 1h), acum nu…orice chestie o face sa planga cu suspine si lacrimi de crocodil…trece si perioada asta mai nasoala
Las-o incolo de curatenie si mancare, eu sunt satula de ele pana peste cap, tare as vrea o zi fara nimic…doar sa stau sa ma iubesc cu al meu copil

Dya eu am scapat de ea, am motiv acum sa nu ma duc la ea si oricum ea nu vine aici

Didididi a mea a prins obiceiul sa sara daca sta in picioare pe cineva…nu conteaza pe cine si unde

Babytza am vazut tabelul, la mine e ok, taxele de transport si TVA-ul care sunt?

Anca ma bucur ca ai intrat sa ne mai dai vesti despre voi, am si sper sa treaca migrenele. Nici Crina nu mananca extraordinar de bine, azi a refuzat masa de pranz…

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Laura, ma bucur mult ca vestile sunt bune!Poate incheiati si voi 'saptamana neagra'
David se intelege bine cu bunica - si spre deosebire de mine care uneori sunt prea obosita sa stau sa ma joc cu rabdare cu el, ea vine mereu plina de energie asa ca pica frant la culcare dupa amiaza.Deocamdata vestile sunt bune in privinta asta si cu mici exceptii plec linistita la serviciu.

Babytza, multa sanatate mamei tale si sa fie primul pas spre o viata lunga si fericita inainte!

Ramo, cam asa facem si noi seara la culcare.Tzitzi, dat pe jos, plimbat, jucat, iar tzitzi si tot asa....Nu stiu daca au fost 10 nopti in ultima luna in care sa fie cum trebuie:baita-tzitzi-somn.
Si tot cam doua treziri/noapte de tzitzi avem si noi, dar sunt pe muteste, asa cu ochii inchisi si daca mufeaza repede doarme la loc in maxim 5 minute.
Asa ca si eu sunt invidioasa pe mamicile cu copii care la 9 dorm.

Anca, tu esti de-a mea cu migrenele.Ca stiu ca mai 'discutaseram' odata despre asta.Si mie mi se pare ca in ultima vreme sunt cam dese - desi fara nici o ciclicitate si motivatie ca de obicei.
Eu cred ca e si de oboseala si de combinatie cu vreme..si de combinatie cu predispozitia spre ele.Dar si eu ma plang ca in ultima saptamana au fost doua zile urate

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Angelyna ieri a trimis July mail la ei si pentru 47 cutiute cate erau atunci, taxa era de 42 dolari. Si au spus ca mai intra cateva cutiute in banii astia. Mai vedem pana luni cate se vor strange. Trimitem iar mail si comunicam aici taxa finala.

Anca ma bucur ce ne-ai scris Imi pare rau de migrene Sper sa reveniti la pofta de mancare

David iar a refuzat papa. Si este foaaaarte marait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina_u spune:

hello mamici si pitici!in sfarsit am si eu pic de timp liber ca sa vad ce mai facetiNOCOMne pare rau pt muculeti incearca ser fiziologic un pic incalzit apoi apelezi la un aspirator de muci,noua ne face bine asa...apropo astept o intrebare de la tine DYANIRA suna bine reteta abia astept sa o incercLAURETAsper sa va faceti bine cat mai repede si in rest

Mergi la inceput