Bobocei de sep-oct IN SARBATOARE (208)
Raspunsuri - Pagina 16
Nocom spune:
Salutare,
Nu mai am deloc timp sa citesc o pagina cap coada, si tit citind cate 2 posturi pe ora, pana seara uit tot ce am citit...

DOAMNE AJUTA CA BEBE DE CAMY PUS SA SE NASCA SANATOS!!! OFF, CATE EMOTII CRED CA SUNT ACUM PE CAPUL EI SI AL FAMILIEI. MA ROG PENTRU EA SI PENTRU BEBE!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
piolica spune:
Elsa a terminat fructele de la ora 17:30, in sensul ca a aruncat borcanelul pe jos. E si vina mea, i-am lasat borcanul desfacut pe tava de la scaunel, eu ducindu-ma sa-i iau o baveta. Elsa era pe jos, alerga dintr-un colt in altul al camerei. Nici nu am facut doi pasi ca am auzit un buf, mi-am dat seama imediat, borcanelul era pe jos. Dar trebuie sa fiu multumita, a terminat fructele, nu conteaza cum....
Intre timp i-am deschis un altul, insa nu a mincat decit 2 lingurite. Acum o intereseaza mult mai tare sticlele de whisky ale lui ta-su.
In schimb a mincat masa de prinz, nu cine stie ce, dar macar p'aia nu a aruncat-o. Masa de prinz de acum 2 zile a fost facuta tandari, castronul a plonjat de pe tavita intr-o milisecunda de neatentie a mea. Noroc ca facusem mai multa mincare, asa ca am avut ce sa=i dau sa manince.
(Castronul fiind din ceramica, va dati seama ce a fost pe capul meu dupa ca sa string.) Dar ramin zen, cel putin incerc. Va mai zic? ![]()
![]()
Mamica fericita de bebelina Elsa
300 spune:
Mai dupa ce n-a mancat deloc cerealele de la 11 And s-a descurcat rezonabil. Pe la 3 a bagat aproape juma de borcan de merluciu cu orez (am observat ca ii place muuult pasta de peste din comert), iar adineauri mai sa-mi iasa ochii din cap cand am vazut ca din sosul de mere cu iaurt au mai ramas decat cateva lingurite la fundul borcanului
. De mult n-am mai prins asa ceva!
Am observat ca daca ii e somn dimineata vrea lapte, nu altceva. Imi mai incerc si eu norocul totusi din cand in cand si uneori baga o tartina cu branza fagaras, i-am dat si crema de branza de la 365... in sfarsit.. Dar are felul ei de a rupe totul in firimituri si a baga in gura. Nu vrea neam sa muste. Dar bine si asa. Si voiam sa mai zic ca nu ii dau zilnic fructe sau legume sau cereale, e cam ca la loterie, de exemplu am avut 2 zile total fara fructe, a mancat legume si iaurt si cereale. Si, spre surprinderea mea partiala, ii plac mancarurile fade. Acum am descoperit de ce respinge mancarurile mele tip sos de paste cu legume inabusite, busuioc, etc.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
tzitziri spune:
Eu nu inteleg....iar e concurs care intra primul in grupul ala exclusivist de mofturosi?
Desi nu intentionam, hai sa zic si eu ce a mancat David azi (membru de baza al clubului):
->ora 11 - tzitzi (mi-a fost rau si am stat amandoi in pat)
ora 11 - o felie si putin de paine prajita cu unt (o felie = 1/2 felie de paine pave din care doar miezul)
intre orele 11->15 - a mai papat cu buni 7-8 boabe de strugure si 1/3 banana
orele 15 - somn cu tzitzi
orele 17 - 5 lingurite de mamaliguta cu branza si smantana + un galbenus (oho, cu asta m-am scos
)
Si mai sper la un iaurt Humana mai pe seara....deci e mai au ca atunci cand masuram cantitatile.Asa ca de ce sa o mai fac?
Uite...eu promit ca daca se apuca de mancat cand ramane acasa cu buni (adica de luni) fac cinste![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
angelynna82 spune:
Babymom felicitari sotului pentru invitatie 
Babytza speram sa nu raceasca 
CosmyB 
July moa’, tre sa ai nervi de otel, eu ma enervez repede si revin peste o ora cu mancarea daca vad ca nu papa 
Ada aceleasi batai de cap le am eu seara cu somnul 
Nerantula apai atunci bag si eu niste majorete pt ea si bebe Flavius 
Oana tinem pumnii sa pape David ![]()
300 nici Crina nu papa zilnic fructe, mai nasol e ca are anumite fructe care le papa (para foarte bine, piersica la fel si banana dar nu ii dau din cauza constipatiei)…
o idee va rog de masti pentru hallowen sau cum s-o scrie....am nevoie pentru sor-mea maine la scoala
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
Nocom spune:
Aaaa, mi-am mai amintit ceva...
V-am auzit de migrene Si sotul meu e maestru la d'astea, si am gasit pe hylands niste pastilte homeopate speciale pt asa ceva. Asa ca daca vreti sa incercati, puteti comanda si voi odata cu pastilutele noastre de dinti....
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
andy.p spune:
Ange uite aici:
http: //www.didactic.ro/ cautare?cid= cautare&action=search&words=masti+ Halloween&cat=10&disciplina=
E concurs care mananca mai putin??Sper sa nu castige nimeni
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
tzitziri spune:
Nocom, si pastilutele alea homeopate o fi bine sa fie luate asa dupa ureche?
Adica stiu ca la homeopat iti pune o serie de intrebari.....dar recunosc ca nu ma pricep ce si cum..
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
andy.p spune:
RAZBUNARE FEMININA 1
Un barbat care-si ofensa mereu sotia, chema un grup de prieteni sa-l
acompanieze ca sa-si conduca sotia la aeroport, care pleca intr-o calatorie
la Paris .
In fata tuturor, la despartire, el ii dori calatorie placuta si striga tare:
Iubito, nu uita sa-mi aduci la intoarcere o "mica si frumusica frantuzoaica".
Dupa 15 zile barbatul o primi la aeroport cu acelasi grup de prieteni si cu
voce tare, o intreba: Mi-ai adus frantuzoaica promisa?
Am facut tot ce mi-a fost in putinta, raspunse sotia, ramane doar sa ne
rugam sa se nasca fetita.
RAZBUNARE FEMININA 2
Pe patul de moarte un barbat isi chema sotia si cu voce slabita ii spuse:
As vrea sa-ti fac o marturisire, ca sa pot muri in pace.
Lasa, spuse ea, stai linistit, nu e bine sa faci niciun efort.
Nu, nu, spuse el, vreau sa-ti spun ca m-am culcat cu sora ta, cu mama ta si
cu cea mai buna prietena a ta..
Lasa dragule, stai lnistit si lasa otrava sa lucreze !
RAZBUNARE FEMININA 3
Azi fata mea implineste 21 de ani si sunt incantat ca este ultima pensie
alimentara pe care i-o dau, asa ca am chemat-o si i-am zis: "Fetita mea,
vreau sa te duci la maica-ta acasa cu cecul asta si sa-i spui ca : Asta este
ultimul cec pe care-l mai primeste in viata ei, nenorocita! si sa vii sa-mi
spui ce mutra face.
Astepta nerabdator si cand intra fiica lui, a intrebat-o: Ce ti-a zis
vrajitoarea de maica-ta si ce fatza a facut ?
Mi-a zis ca astepta ziua asta ca sa-ti spuna ca nu esti tu tatal meu !
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
Oana
principalul e sa manace,chiar daca e si cu buni![]()
Vorbiti de migrene,eu scap numa cu Quarelin![]()
Nocom vazut si eu mica vedeta
,sper sa scapati de muculetzi cat mai repede.
LAvinia wow ce frumos
Pe mine m-a invitat sotzul maine la Cj,da' nu stiu daca merg![]()
Babytza tin pumnii sa nu raceasca puiul
Ada greu si la noi cu somnul...adica daca as lasa-o n-ar dormi defel ziua,da maraita si caraita eee...iar seara nu mai zic cat se foieste pana adoarme
Lavinia,July,Nerantula,Oana,Ramo tin pumnii sa pape boboceii cat mai mult
Piolica si eu mai strang de pe jos diverse mancaruri![]()
sa se nasca sanatos bb de Camy_pus
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
(Micul Print)