*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (251)
Raspunsuri - Pagina 5
camelia_daniela spune:
Mandy, sanatate multa lui Kriszti!!! Doamne ajuta sa nu fie decat o viroza!
Va asteptam cu vesti bune!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
catutza spune:
La multi ani Meems
sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca 
Roxana , multa sanatate la copii si tie multa putere si rabdare sa faci fata la amandoi
nu am vazut ca ai intrebat de noi, in ultima perioada mai mult pe fuga si mai mult printre randuri am citit, multumim de intrebare
Bia e bine Slava Domnului, e sanatoasa, dar e super rasfatata si zapacita, nu asculta de nimeni, nu are jena de nimeni...in schimb picateaza si coloreaza toata ziua, lipeste...ma bucur ca nu e fan desene!
Lavi , petrecere frumoasa maine, sa ne arati poze ![]()
Mandyksch , multa sanatate si la voi!
Ina , pup pe micul Boby sa nu mai viseze urat 
Noki , sa poarte cu placere mica bufnita pantofiorii! unde o serbati?
P.S frumoase fetele la salina si nu numai-toate 3![]()
de la noi mai nimic nou, nu mai apuc sa intru sa va citesc si parca nu-mi vine sa raspund pe sarite atunci cand intru....
maine o sebam pe Bia la mec, abia asteapta 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Ina869 spune:

Ioana La Multi Ani pentru Stefan, sa fie sanatos, frumos, destept si sa roiasca fetele in jurul lui ca mustele
hai ca ma duc si eu sa sarbatoresc, acu' doi ani pe vremea asta aflasem ca sint gravi.
Cata pupam Bia pictorita rebela ![]()
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
Noki_Lara spune:
Ioana draga, sa-ti traiasca mezinul, sa aiba o viata plina de impliniri, bucurii, cu multa veselie si iubire in jurul lui! Sa fie sanatos si norocos!

Catutza, ce bine ca mai povestesti si tu cate ceva despre Bia! Rebela, zau daca cred asa ceva!
Distractie faina de tot maine! La care mac va serbati? Daca zici Pantelimon, iti povestesc ceva. Noi facem la un loc de joaca, tot maine. Dar tot maine dimineata este si party mare la Sarah la gradi (a implinit gradinita 2 ani) si se organizeaza masa si distractie. Tot maine, dar inainte de party-ul de la gradi, avem "kinder stunde", ora copilasilor, la Biserica Evanghelica, cu bricolaje si muzica-dans etc. Cu copilasii de la gradi. Asa ca maine avem party-all-day-long.
Inuta, inchinam un pahar in cinstea vestirii aparitiei Robertelului drag!
Ma duc sa-mi suflu trompeta. Sunt racita-cobza si alte instrumente muzicale.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Ioana
[
La multi ani, sa-ti traiasca Stefan! Sa creasca mare, sanatos si sa aiba o viata plina de impliniri!
Deja au trecut 2 ani de cand esti mami de 2 pe baricade?
Pitic poate ne mai citesti: La multi ani lui Tudor, sa caresca mare si sa fie sanatos! 
Ne-am intors de la party, toata sufrageria e plina de jucarii si ambalaje, nu mai stiu cu ce sa se mai joace si la ce sa se mai uite. Eu - sunt nitel mahmura de la vreo 2 pahare de sampanie dupa bere si alte alcoale,
dar merita bucuria de a avea 2 copii sanatosi si cate o pileala din cand in cand ![]()
Ina sa-ti traiasca Robertelul!
Mandy pai tocmai asta e ideea Brochovaxonul, contine fractiuni celulare din bacteriile respective, daca era granule de apa de ploaie fix efectul asta il si avea.
Sanatate multa lui Kriszti, eu cred ca e alta viroza luata cine stie de pe unde, nu am auzit de reactii la Bv sau Ribomunyl pe la cunostinetel mele care au luat asa ceva.
Catutza distractie placuta la McDo!
Noki distractie prelungita super-placuta maine!
Noki_Lara spune:
Da da da, fooarte fain partyul micutei Nati!
Sarah a facut un mini-nani, acum s-a trezit si-si sterge fluturasul de pe fata!![]()
Ma gandeam, Lavi, sa-ti fac un CD cu pozele de azi, ce zici? Ca pe net nu le pot pune pe toate, ca-s f multe.Plus filmulet.
Chiar, Pitic, sa-ti traisca Tudor, sanatos si voios!
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
Ina869 spune:
Nokisor si Lavitza - 
deocamdata "sarbatoresc" prin munca (am inca in vene sange comunist, ce sa fac, "greu inveti un caine batrin tricuri noi"
) iar diseara mergem "trick or treat" la Halloween cu nasii copiilor.
eu si tati vom fi costumati in clovni, Rachie in printesa ( of course! ) si Bobby in tigrisor, nasii in tigani ( by the way, romanilor de pe aici le place la nebunie sa se costumeze in tigani, ma intreb de ce?
).
Sanatate tuturor! 
Piticel
, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si la punga gros, poate mai intri sa ne dai vesti despre copilasii tai.
fug la trebi'
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
lavi02 spune:
Noki felicitari pt nani de sarah, la noi cu
se ocupa numai Virgil in mom de fata
, fetele se uita la DVD-ul cu Alba ca zapada primit. bine ar fi fost sa doarma si ele putin.
Saru'mana mult de tot, raman datoare daca imi faci un CD cu pozele, ca eu n-am facut mai niciuna.
In seara asta vine socrul meu, luni o sa plece cu fetele la Alba cu trenul. Mergem sa le luam we viitor.
Ina distractie placuta la carnaval!
lavi02 spune:
Am uitat sa va zic ca Nati n-a vrut nici in ruptul capului sa imbrace bluzita pe care i-am cumparat-o special pt aceasta ocazie, pe motiv ca "are nasturi" 
Pana la urma n-am avut ce-i face, am incercat si eu si nasa-sa s-o convingem si no way, vorba lui nasa-sa, e ziua copilului, sa o lasam. Asa ca si-a luat tricoul de 1 EUR de la Redoute 
care oricum ii e cam mic de fapt.
Si-a scos banii tricoul ala
.
Bluzita pt ziua ei am probat-o in cabina, la magazin si atunci i-a placut 
Nici Silvia n-a vrut sa se imbrace cu ce-am zis eu.
Of, ce ma asteapta!
mandyksch spune:
Pitic, sa iti traiasca baiatul, sa fie fericit si implinit.

Ioana, La Multi Ani! si voua, numai bine din tot sufletul.
Kriszti a fost bine azi, nu a mai facut febra. Nu cred ca este viroza pentru ca nu ii curge nasul, nu tuseste, nu ii este gatul rosu.A fost febra aceea de ieri asociata cu dureri musculare si oboseala (febra si fatigabilitatea sunt trecute la reactii adverse in prospectul BV). Stiam bineinteles ce contine BV, si mai ales ca este un vaccin oral, de aceea m-am si gandit automat la reactiile urate pe care Kriszti le-a avut la toate vaccinurile facute (mai putin la ROR). Se pare ca este mai sensibil din acest punct de vedere.
La noi maine este Luminatia, o sa mergem si noi sa aprindem lumarari la mormintele celor dragi. Anul trecut pe vremea asta a fost timp frumos cu soare, maine cred ca va fi frig si soare cu dinti.