*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (251)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Va pup, dragelor, multumim de urari, vi le intoarcem inzecit!
Am baiat mare, ce mai! a inceput sa mai rupa cate o vorba stalcita, ne intelegem cu el, e un scump si jumatate. Imi aduce aminte cu nostalgie de Maria mica si ascultatoare.

am sarbatorit in familie, cu bunici, matusi, unchi. Toti copiii din anturaj sunt bolnaviori:(

Cadoul - o masina gonflabila, a fost f apreciata. Iar eu ma bucur, fiindca am lut-o la un pret derizoriu,as piutea spune, dupa ce am salivat langa ea asta vara era 1,5 mil si am luat-o cu 30 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ioana, sa va fie de bine sarbatorirea!

Mandy - ma bucur ca nu mai face febra Krisztian.

Vad ca isi face cineva reclama la magazinul/fabrica asta de pantofi:
http://pjshoes.wordpress.com/
Nu as comanda online dar m-as deplasa in Sos Berceni sa le vad cu ochiul liber.

Apropo, site-ul babyshoes pare mort, voi ati mai comandat in ultima vreme de la ei?

Mergi la inceput

Lavi, preturile sunt mai mult decat ok la ce bine arata cizmulitele pt fete. Chiar se merita o vizita la magazin, io una astept feed-beck-ul tau ca sa o trimit sau nu pe nasa copiilor la cumparaturi

Mi-am inceput programul relaxare la dentist

Inutza, distractie placuta diseara! Ma bucur ca ne leaga o data comuna

Sanatate maxima la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ioana sa-ti traiasca baietelul jucaus, sa fie sanatos si sa se inteleaga mai bine cu sora lui, ca sa mai stai si tu mai linistita.

Lav eu am fost la PJ, dar am fost dezamagita acum un an sau doi, nu mai tin minte, nu am gasit ceva frumos ptr Ilinca. I se dusese vestea magazinului in tot Berceniul si era f.aglomerat. Poate au mai bagat marfa, ca e atunci era slabut de tot. Poate il trimit pe tata sa prospecteze oferta
Cu petrecerea tot la scorurile de anul trecut ati iesit?
Noi o vom face la Mac (sper, sa fim sanatosi).

Noki la ce etaj era magazinul de pantofiori? Stii cumva se numea?

Din "intelepciunea" Ilincai - prietena ei voia in parc s-o imbratiseze, dar ea nu si nu. In cele din urma explica de ce: cand doi copii se imbratiseaza, unul sigur cade

Acum intreaba: "eu de ce nu am calculator? Ca sunt prea mica."

Mandy sanatate lui Kriszti!

Mergi la inceput

Am trimis si eu in contul comun cateva poze de la nunta la care am fost nasi si din octombrie, de-ale noastre, inclusiv cele de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lavi asteptam poze de la party
sa inteleg ca a fost una reusita.

Lavi, pina diseara o sa cad lata - la cite mai am de facut- nu stiu sigur cit de distractiv o sa mai fie

ati auzit de munca in zadar?
asta execut eu zilnic. tati a stat pe-afara cu cei mici, cit am asiprat/spalat. la doua min. dupa ce-au intrat in casa trona in hol noroi de sub cizmulite, dupa ce-au papat de prinz m-am apucat (AGAIN!!!) sa matur/spal bucataria ca sa indepartez toate resturile de mancare. acum astept sa-mi pun o alta tura la masina de spalat si cind se vor trezi printii vor papa din nou , iar resturi, samd.
m-am hotarit sa le dau sa pape o singura data pe zi

Din pacate, eu am terminat de cumparat cadourile ptr Craciun dar nici nu am inceput cu cele ptr Rachie si nici nu ma pot decide unde sa o facem anul acesta. vroiam acasa dar numarul mare al musafirilor m-a speriat. initial as fi vrut s-o facem in patru, sa mergem undeva, dar Rachie de abia asteapta sa primeasca daruri de la copilasi .

Ioana sa stapineasca sanatos toate cadourile!
masinuta gonflabila este de milioane, este si safe ptr. copii, si practica fiindca o poti umfla/desumfla cind ai chef deci nu ocupa spatiu.
ce frumos se dragalesc fratii!
pozele de la nunta sint super, mi-a placut toaleta ta si-a Ioanei, micutul cavaler cu cravata de "barbat" Stef, iar pozele facute pe sinele de tren si in tunel (cea cu umbra) sint foarte ingenioase ( si cele alb-negru).

pup colectia!

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Noki , noi la mes electroaparataj am facut, e renovat recent arata ca cel de la unirii doar ca este mai micut. Ce vroiai sa-mi spui de Pantelimon?
Petrecere frumoasa maine, si te astept cu poze

Lavi , vreau sa vad poze de la petrecere unde a-ti facut anul asta?

Ina , petrecere frumoasa in seara asta, sa ne arati poze cu voi la colindat

Ioana , la multi ani, sa va traiasca ,mezinul sa creasca mare. sanatos si voios
ma duc in contul comun sa vad pozele...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Buna seara!

Am ajuns si eu acasa dupa 3 ore de cutreierat prin oras, am fost si la targul de mancare sanatoasa, mi-am luat o bucata de pastrama de oaie si un cozonac unguresc de juma de metru. Sanatoase tare amandoua, nu?

La multi ani, Stefan, sa cresti mare, sanatos si fericit!

Ma apuc si eu sa citesc din urma, am terminat si varuitul, au revenit lucrurile la normal.

Miri, felicitari pentru 10-le luat de David! La noi se dau numai bulinute (de fapt abtibilduri cu diverse modele, are Maya colectie pe dulap)

Madau, imi pare bine ca ti-a folosit tratamentul! Si eu am primit o schema de tratament dar nu prea a avut efecte.

ceva cu ficatul e si la mine, citeam azi ca de aici s-ar trage si ochii cu tendinta spre uscare si tendinta de a plange f repede. Asta din urma e chiar o problema, mai rau decat orice gravida sunt.

Bricolaj, si eu as vrea sa mai faceti . Eu nu cred ca ma pricep dar imi place sa vad.

Roxi, varicela si scarlatina, vai de mine. Nu inchid gradinita? Parca asa scria si Capraru ca se procedeaza. Maya e bine, pacat ca se mataie tare mult, ar fi tare placuta viata cu ea fara asta. Sper ca ai reusit sa te odihnesti un pic.

Ina, ce fac Rachel si Bobby? Sunt mai bine? La multi ani si tie pentru cei doi ani de cand stii ca vei fi mamica de doi copilasi! petrecere frumoasa de Haloween! Fain cu tiganii, chiar ar fi interesant de analizat. Ma gandesc ca daca se da drumul la vize se schimba treaba.

Noki, super tare poza cu cele trei domnite lingand peretele de sare A fost spontana? Distractie placuta maine!

mandy, eu am mai auzit de febra de la B-V, la fetita prietenei mele. Medicul de familie i-a zis ca sub 39, sub 3 zile e ok, e reactia normala a organismului. Imi pare bine ca e mai bine Kriszti astazi. Sarbatoarea voastra de maine seamana cu aprinsul lumanarilor la morminte in noaptea de Pasti, nu?

Lavi, pai daca e pe-asa, ia imagineaza-ti trei ocazii de pileala pe an (ocazia fiind aniversarea copilului propriu). Mie mi se pare foarte tentant. Pai cu imbracatul numai cu ce vrea copilul, e jale mare si la noi. Am un teanc de haine noi ramase mici, desi le-am cumparat cu Maya langa mine. Vara asta ii luasem o gramada de tricouri mai lungi, cu taietura sub piept , le uraste de-a dreptul, n-a purtat nici unul, niciodata.
F fain site-ul, o sa ma duc sa ma uit la magazin, preturile sunt chiar ok.

Mergi la inceput

Feli, catutza de data asta am inchiriat o gradi particulara, am iesit ceva mai ieftin ca la un loc de joaca dar nu spectaculos pana la urma. Oricum s-a meritat, a fost o cheltuiala facuta cu placere.

Simpatica Ilinca!

Magazinul de pantofi - nu am de gand sa fac o vizita curand, tocmai le-am cumparat fetelor necesarul de cizme si suplimentar nu cumpar din principiu, cat de ieftine ar fi. Nu-s de principiul sa aiba 1000 de incaltari care sa-mi ocupe locul si apoi sa ramana mici nepurtate.

Miha ups cu ficatul, nu mai intru in detalii, fa-ti investigatii, ai grija de tine! .

Ioana am o veste buna pt tine! Cu cat creste varsta copiilor intervalul intre conflicte creste! Acum tocmaine-am putut uita amandoi la un episod din Lie to me in timp ce fetele s-au jucat frumos singure in camera lor.

Mergi la inceput

Ioana foarte frumoase pozele, toate!

Ina of, pai mai relaxeaza-te si tu cu curatenia. Curatenia e in folosul nostru, nu noi in al ei. Vorba unui fost coleg de facultate care in studentie tot baga bani in calculator si nu avea pt alte nevoi: ce naiba, el e calculatorul meu sau eu sunt omul lui?

Mergi la inceput