*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (251)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani
Smaranda
Daria
Daniel
Raluca

mii de scuze pentru intarziere dar...am reusit sa racesc, febra cu frisoane drept urmare ieri am dormit aproape toata ziua, noaptea trecuta am transpirat ca naiba iar azi e ok, nu mai am febra dar nici putere sa fac ceva nu am Am fost la dr si am medical pana vineri inclusiv.

Noki , foarte frumoase pozele iar Sarah e o dulce

Ina , cum e la voi? a inceput sa ninga?

aveti cateva poze de la ziua Biancai aici sunt putine pentru ca nu am mai apucat sa incarc, dar dupa ce-mi revin promit ca mai pun

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Anda, sanatate lui Nic! Ce inseamna hemoleucograma varza? Cat de mari sunt deviatiile fata de normal si la ce?
Ma bucur ca ai reusit sa schimbi gradinita, sper sa se adapteze usor pana la urma si sa ii placa.
Cu investigatiile, si eu am avut aceeasi dezamagire anul trecut, o gramada de bani si de timp si nici un rezultat concret - dar pana la urma a fost bine si sa stiu ca nu era ceva foarte grav.
Nu poti vorbi la o clinica particulara sa faca intr-o zi mai multe investigatii, sa aranjezi tu tot si sa mearga mama ta cu el numai sa aiba grija de el, fara responsabilitatea coordonarii?

Catutza, foarte frumoase pozele, pare ca s-au distrat copilasii. Refacere rapida!

mara, eu parca am mai scris, am facut endoscopie cu anestezie (de fapt adormire) si parca nici n-am facut. mai urata e partea de pregatire din zilele anterioare.

Camelia, uite de-asta nu platesc eu cablu. sa stii ca presa scrisa si online e mult mai temperata, in majoritate. Azi am vazut ca si la piata un sfert din vanzatori purtau masti :)

Foarte bune sfaturile de prevenire a gripei bau-bau, gargara cu sare face bine oricum, iar pentru nas se poate adapta metoda yoghina inspirand din palma un pic de ser fiziologic + suflat dupa aceea. Curata nasul f bine, se poate face in fiecare seara.

Eu sunt blocata acasa cu Maya bolnava, o sa-mi depasesc recordul de mesaje pe forum in aceeasi zi astazi, din cate se pare. Are febra dar i-a revenit energia si vrea sa se joace continuu cu mine.

Pentru prima data am simtit astazi nostalgie dupa tarile calde, unde petreceam foarte mult timp afara in perioada asta a anului, e cea mai frumoasa. Era posibil sa ies si avand copilul racit, aici si acum e totusi prea frig pentru ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Catutza frumoase si vesele pozele!

Anda bune sfaturile, multumim!
Pentru nas ma gandesc ca e bun si spray-ul Sterimar/marimer folosit la copii.
Sanatate lui Nichita si bafta la noua gradi!

Miha nici eu nu ma uit la stiri, le citesc online.
Ma bucur ca Maya e spre bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

LA MULTI ANI RALUCA si DANIEL !!!
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii si noroc!

Feli....eu una nu as anula petrecerea fetei. Doar invitatii sunt cunoscuti, cu copilasi micuti si stiu pericolul raspandirii gripei si nu cred ca ar risca vreunul sa vina cu copilul bolnav.

Sanatate multa pentru Maya si Kristi.
Mihaela...se pare ca suntem printre dolofanii colectiei...

Noki , foarte frumoase pozele iar Sarah s-a facut o domnisorica tare cocheta si eleganta.

Referitor la gripa...noi privim lucrurile cu calm, deocamdata.... oricum nu vom face nici un vaccin.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

miha,tin minte ca ai scris, nu mai stiam ca a fost cu anestezie.sotul meu a facut endoscopie ptr o gastrita severa,dar fara anestezie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Raluca! Simina, sa-ti traiasca fetiscana, sa aveti parte numai de bucurii! Si tare mi-ar placea sa mai intri si pe-aici la povesti .

Cu viitoarea gradinita pentru Cristi - credeti ca avem noi bafta sa fie totul ok ?? Am facut azi o vizita si m-am cam socat. Arata cam la fel cu scoala unde am invatat noi acum 20 de ani , dar are mochete pe jos (tot din aceeasi epoca, din plastic) si jucarii multe . N-a vazut ochi de termopan sau cm2 de PAL (Nu ca as fi eu mare fana, dar... au ajuns simbolul innoirii ). Ciment pe jos in holul de intrare si la baie...
Luni merg s-o cunosc si pe educatoare, dupa care vom cantari daca e mai important un mediu placat cu materiale din secolul asta sau unul sufletesc mai aproape de copilaria lor.

Cu gripa ... eu am trecut prin faza de panica, apoi prin cea sceptica, anti-conspiratie... Acum ma pregatesc de resemnare si acceptare mioritica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mara, medicii mai modernisti fac mai nou endoscopiile cu o sedare usoara, ca sa fie mai usor de indurat. Sanatate multa, ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

maria,ms, e un medic tanar, oarecum bine cotat,cu aparatura noua.

nici gradinita flaviei nu e modernizata.au doar termopane si anul trecut au reusit sa puna o centrala.la intrare tot ciment, la toaleta nu am ajuns.dar flavi se simte bine acolo,fara vreo trauma de vreun fel.cred ca important in primul rand este personalul.acomodare usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

din cauza depistarii mai multor cazuri de infestare cu noul vius gripal.... CN-Ferdinand I- din Bacau , unde este profesor si sotul meu intra in carantina timp de o saptamana.

Mentionez ca e cel mai tare colegiu din oras...cu copii unu si unu.... deci nu se pune pb de ignoranta sau nestiinta.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

La multi ani Raluca!
Multa sanatate Catutza! Sa te faci bine cat mai repede!
Albert este mai bine, de luni vom merge din nou la camin, de altfel, abia asteapta sa reinceapa gradinita. Toata saptamana a cantat cantecelele de la gradi.

Adelina si Albert

Mergi la inceput