*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (251)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Raluca, La Multi Ani!!

Catutza, ce frumoasa e Bia! Intotdeauna am crezut asta, dar parca se face tot mai frumoasa! Dragute foc pozele.

Am trimis si eu link in contul comun la pozele din croaziera - sunt muuuuulte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

La multi ani
Smaranda
Daria
Daniel
Raluca!
Sa aveti parte de tot binele din lume!

gabitaco, nu fi suparata , urmati sfaturile din postarea Andei. la noi toate clinicile sunt in carantina, toti cei care vin la directie de pe sectii sunt cu mastile pe fata (deja se face contrabanda cu ele), eu cred totusi ca este mediatizata gripa aiurea asfel incat sa creeze panica.

maria-alexia, eu zic sa te uiti daca e curat ,aerisit spatiul, esential e sa se simta copilul bine si ediucatoarele+ingrijitoare sa se ocupe de copii,succes.

mortala faza cu resemnarea mioritica

proadelina si Sorana canta si recita intruna , a pictat saptamana asta o gramada de planse de colorat , danseaza, se asaza la masuta ei si imi spune sa nu o deranjez de la "lctii".

sanatate bolnaviorilor.

nu am caldura la birouimi ingheata mainile pe tastatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

meemsy super pozele! Ce frumos, cald, soare, sandale , rochite, veselie! Iar tu arati brici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Meems, oau, sa-ti fie de bine distractia, suuuper poze si prietene ai! Esti foarte, foarte draguta, dar ti-am mai zis

Maria_alexia, daca la gradi nr 2 educatoarea e mai blanda si atmosfera mai prietenoasa, eu as alege varianta asta, atata timp cat nu e frig si curent pe jos, singurele inconveniente ale lipsei de termopan, ca dpdv estetic sunt prea mici copiii sa conteze. Si ca au multe jucarii iar e un plus, poate o sa-i placa si o sa mearga cu placere.

Maya e cam la fel, azi noapte iar a facut febra peste 39, acum e bine, se joaca. Nu prea inteleg unde e localizata raceala asta, ca nasul nu ii curge, gatul nu o doare, tuseste moderat.

Aseara mi-am luat lumea in cap, am lasat copilul bolnav cu taica-su si am fost de la 8 de una singura la un concert de muzica de camera -flaut- la Catedrala Sf Iosif, a fost asa de frumos. Si catedrala la fel, si am vazut ca au si tot felul de activitati pentru copii.

Mergi la inceput

Miha si la ultima viroza a fetelor a fost febra peste 39 dar fara alte manifestari decat o tuse acceptabila.
Sanatate multa!
Cand iti mai iei lumea in cap la stilul asta nu ma anunti si pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Lavi, sa stii ca m-am gandit sa te anunt. Dar m-am hotarat pe la 18.00 sa plec, concertul incepea la 20.00, mi s-a parut nu-stiu-cum sa te sun. Ai fi mers?

Am vazut ieri pe strada afise pt un concert de colinde tinut de Hrusca pe 19 decembrie, ma gandeam sa o duc pe Maya, cred ca i-ar placea. Te tenteaza?

Si daca mai sunt mamici doritoare, as putea sa iau mai multe bilete cand ma duc, vreau sa le iau din timp, ca am mai incercat intr-un an si nu am mai gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Gabitaco, ingrijoratoare veste . Sa ne mai tii la curent cu starea copiilor si evolutia, te rog . Sa stati deoparte de gripa!
Sunt chiar curioasa: si in restul lumii se inchid scolile daca prind cateva cazuri de gripa? Fetelor din state, canada, olanda, ce stiti?

Miha, bravo pentru aerisire , pacat de circunstantele care te-au fortat. Sanatate Mayei. Imi place ca sunteti tare curajosi si cu capul pe umeri cand e vorba de boli. Chiar citisem recent ca important e sa ai incredere in capacitatea copilului de a face fata bolii si de a se vindeca .
Si am ramas datoare: in ultimul tau comentariu la tema cu gatit - dereticat + asigurat viitorul copiilor spuneai si faptul ca manipularea politica se bazeaza fix pe nevoile acestea ale oamenilor.
E tare interesant sa cunosti asta. Pentru mine cursul de marketing a fost o revelatie, mi-a schimbat total optica privind reclamele, promotiile, asezarea pe raft... Nu mai cad asa de usor in capcana . As mai avea eu nevoie de multe cursuri, de negociere, manipulare... chestii carora le cad victima mai ales la serviciu (seful nostru e un as al manipularii ). Iar eu sunt nula la negocieri si tactici .

Cu gradi: intr-adevar n-am nimic cu lipsa termopanelor, cat cu frigul. Iar accesul din clasa spre baie se face printr-un hol care e si casa a scarilor si e rece. Cred ca nici in baie nu e prea cald. O s-o mai vizionez odata luni si apoi ne decidem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Urez La Multi Ani tuturor srabatoritilor pe care i-am ratat, scuze dar a fost nebunie la birou cu FMi si comp pe cap.
Suntem relativ bine, fi-miu este cu ceva tuse si muci dar in limite rezonabile, l-am dus la tara la soacra-mea la tara sa il feresc putin de Bucuresti, dar il voi aduce de luni ca nu mai vrea sa stea. Asta este speram sa trecem cu bine de gripa. Eu in orice caz am senzatia in fiecare dimineata ca am gripa porcina,cred ca am dat in scenarita.
Miha m-ar interesa si pe mine concertul lui Hrusca, fi-miu este mare fan, noi ascultam in masina si in miezul verii colindele lui, asa ca m-as inscrie la concert desi imi e cam frica de aglomeratii in perioada asta dar sa vedem.
Gata fug sa astept noul prim-ministru.
Mita

Mergi la inceput

Miha
In principiu as vrea la Hrusca!
In particular ieri nu cred ca veneam ca aveam program de aprovizionare in vederea revenirii fetelor. Dar in alta zi as fi venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Help! Poate aveti o parere:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144659

Multzam

Mergi la inceput