Lucia Crisan

Lucia Crisan | Autor: malla

Link direct la acest mesaj

Fosta sotie a lui Catalin Crisan a fost invitata la emisiunea lui Cristian Brancu, unde a cantat piesa "Doi trecatori". Super cantat, super cuvintele, emotionante pana la lacrimi.
Era vorba de ea si Catalin. Ma fratilor astia daca se iubesc de ce au divortat? Ca motivele reale le stiu numai ei...
Concluzia e ca are fata asta o voce... nu o stiam asa, credeam ca numai sotul ei are, si ea mai canta asa pe langa el, in umbra. Insa m-a dat gata, gata.
Felicitari pentru voce si cantec.

Andrei si Adriana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Pai au divortat pt ca...numai ea mai iubeste. Mi-a parut rau de ea, i se vedea tristetea in ochi. Oricum umbla vorba ca in curand vor aparea poze cu "noua" cucerire a lui Catalin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Sunt de acord cu lo_li_ta cand spune ca numai ea mai iubeste.Sunt convinsa ca el a fost cu ideea divortului si ea s-a resemnat nemaiavand pentru ce sa lupte din moment ce dragostea lui pentru ea a murit.Imi pare rau erau un cuplu frumos.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

o Doamne, saraca...Nu intelegeam eu de ce se victimizeaza ea cu acest cantec super fain... din care reiesea ca il iubeste...
Pacat!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Pai au divortat pt ca...numai ea mai iubeste. Mi-a parut rau de ea, i se vedea tristetea in ochi. Oricum umbla vorba ca in curand vor aparea poze cu "noua" cucerire a lui Catalin.

asa am "vazut" si eu..... :( :( ...pacat...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

L-am vazut pe Catalin Crisan azi, la Maruta, si nu mi-a placut cum s-a prezentat, a dat vina pe nevasta-sa si pe soacra-sa pentru despartire. Nu mi-a placut lumina in care a pus-o, pai daca au zis ca se respecta si nu-si spala rufele in public, ce rost au toate discutiile astea? A zis ca de fapt el o iubeste si o sa o iubeasca toata viata si la un moment dat chiar mi s-a parut ca e emotionat. Am vazut-o, in schimb, pe sotia lui tot la Maruta (eu cu el fac macare ) si am auzit-o cantand respectiva piesa. Recunosc ca mi-au dat lacrimile, probabil fiind intr-o zi mai sensibila. M-a emotionat felul in care canta, i-au dat si lacrimile in timpul melodiei si versurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Ma bag si eu in vorba... am vazut ambele emisiuni, din intamplare... nu prea ma uit la tv... Parerea mea e ca, cu siguranta numai ei stiu adevarul , mai mult, sunt convinsa ca amandoi au partea lor de vina, asa se intampla de fiecare data intr-o despartire, cand unul dintre cei doi nu stie sa lase garda jos si sa faca un mic compromis se rupe ceva si apoi se tot adanceste prapastia ca se ajunge pana la urma sa se desparta oamenii pentru un motiv atat de mic dar in spatele lui sunt inca o suta... Si mie imi pare rau de ei, cu atat mai mult cu cat tot intamplator acum cativa ani- de vina e mama ca ea se uita la emisiunile lui Mircea Radu bre- i-am vazut atat de frumosi si compacti intr-o casa absolut minunata, intr-o lumina trandafirie care venea din niste ferestre mari , in fine, mi-au placut mi se parea ca vorbeste o singura voce asa de bine se completau.
Eh... cred ca toti trecem prin momente cand ne vine sa .... dar , trebuie sa ne intoarcem la radacinile relatiei noastre si sa foram dupa sentimenetele prafuite care ne-au legat de omul de langa noi. Daca mai sunt si copii la mijloc, nu trebuie decat sa te uiti in ochisorii lor mirati si tristi cand asista fara vrerea lor la cate o cearta. Nu sunteti de acord?

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Elenuca tare mult mi-a placut ultima ta fraza....mai ales "sentimentele prafuite"...cred ca pe alea nu trebuie sa le uitam niciodata. Cele de inceput.

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Si eu i-am vazut pe amandoi si cred ca orgoliul este de vina pentru despartirea lor.

Catalin a accentuat faptul ca ridicase problema divortului cu un an si jumatate in urma, asezand la masa pe sotie si...pe soacra. Asta spune multe despre relatia lor. De ce trebuia sa o instinteze in acelasi timp si pe sotie si pe soacra? Mi se parea normal sa vorbeasca intai cu sotia si apoi sa comunice decizia lor parintilor. Cred ca a vrut sa verifice reactia sotiei, a si spus de altfel ca se astepta sa tipe, sa-i zica ca e nebun, cum de s-a gandit la asa ceva, in schimb cele doua doamne au spus "foarte bine, dar luam noi copiii". De aici, cred, razboiul orgoliilor, el ca nu a primit reactia pe care o astepta la propunerea de divort, iar ea, crezand ca divortul il face fericit, nu s-a grabit sa-si arate sentimentele adevarate, a prevalat orgoliul si iata o familie frumoasa care s-a destramat fara un motiv grav. Chiar pacat... Cred totusi ca se vor impaca....o sa treaca ceva timp si o sa-si dea seama ca in situatia in care ai o familie frumoasa, cu probleme inerente oricarui cuplu, dar in care exista inca iubire, orgoliile nu prea au ce cauta.
Adica nu inteleg cum vine, ea zice ca il iubeste, el zice ca o iubeste, amandoi cu emotie in glas, dar totusi divorteaza....Asta daca unul dintre ei nu spune adevarul....

..................................................................
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Caritate - FanClub DC Michael Jackson, implica-te si tu

Iti trebuie o secunda pentru a te indragosti si ani buni pentru a intelege ce e iubirea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

am avut ocazia sa-l cunosc personal pe Catalin Crisan, chiar am si poze cu el. La prima vedere e un barbat in adevaratul sens al cuvantului. Eu chiar am starnit un pic de invidie in randul colegelor ca m-am ocupat personal de venirea lui in oras la mine.
Un barbat extrem de politicos si care atunci cand am intrebat cum este sotia....ohhh Doamne, nu voi uite in veci acea sclipire de fericire din ochii lui. asta se intampla in 2008, pe la inceputul anului. si a vorbit extrem de frumos si de socra lui...mi-a povestit ca ea are grija de copii cand ei sunt plecati
Lucia...e o doamna...am vazut doar o bucatica din materialul cu ea de la Maruta...si am avut impresia ca atunci cand ea a zis ca numai ea iubea..el cam avea ochii in lacrimi si ii cam tremura barbia.
numai ei doi stiu ce s-a intamplat. erau o familie deosebita.
pacat, oricum

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

oare isi amintesc de acest cantec impreuna???

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput