Lucia Crisan
Raspunsuri - Pagina 2
malla spune:
Doamne, ce frumos le statea impreuna!!!Am plans cand am ascultat cantecul... Mai astia chiar sunt culmea ca s-au despartit: NU SUNT DE ACORD CU DIVORTUL LOR!!!
()
Andrei si Adriana
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinell Doamne, ce frumos le statea impreuna!!!Am plans cand am ascultat cantecul... Mai astia chiar sunt culmea ca s-au despartit: NU SUNT DE ACORD CU DIVORTUL LOR!!! () |
adinell este amuzanta reactia ta.
Sa stii ca si mie imi pare rau de ei. Numai ei stiu ce s-a intamplat cu adevarat, si nu ne vor spune noua, fiindca tzine de intimitatea fiecarui cuplu.
allinta
http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html
Alina spune:
Si mie imi place melodia ,mi se pare ca tare bine se potriveau,ea pare o tipa fina,distinsa.
Am vazut si eu emisiunea lui Maruta,Catalin chiar parea trist si afectat dar adevarul despre problemele ce au dus la divort cred ca doar ei le stiu.
Totusi el a spus ca ultimii 5 ani au stat si cu soacra si ca nu recomanda nimanui sa stea cu unul din parinti pt ca involuntar,va fi impartial,tinzind sa-si apare copilul ...daca soacra e "problema"de ce nu au trimis-o la ea acasa?!
malla spune:
pt ca probabil ii ajuta mult de tot cu cresterea si ingrijirea copiilor si intr-un fel erau dependenta de ea. Insa ce te faci cand fara sa o faca intentionat(mereu), soacra isi mai da cu parerea. Si nu numai cu parerea.
Asta e riscul de a sta impreuna cu unul din parinti.
Pacat de ei... ca sunt prea frumosi de imi rup sufletul...
Andrei si Adriana
Alina spune:
Adinella,
Si Maruta i-a zis ca poate soacra ii ajuta cu cresterea copiilor si el a spus ca la un moment dat aveau si 2 bone platite deci erau 4 doamne la 2 copii .
malla spune:
il inteleg daca e legat de soacra... nici eu nu as fi de acord:)
Nici cu mama nici cu soacra...sa nu se supere nici una:)
Andrei si Adriana
adriuta spune:
Iote-o pe actuala
http://www.cdt-babes.ro/cv/cupsa_alina_ioana.htm
si nu o cheama laura
e dr dermato-venero...oare cum s-or fi cunoscut...