Copilasi din 2002 *66* Acum scolari !
Raspunsuri - Pagina 12
aliclara spune:
Buna!
Noi mergem bine cu scoala, am facut o cifra 7, exact ca in carte, iar la abecedar suntem la N mare de mana. Luni mergem la profesoara de vioara, sa vedem daca avem ureche muzicala si daca se merita sa ne apucam de cursuri.
Am si eu o intrebare: as vrea sa ma duc cu Clara la un psiholog, pentru ca imi pare foarte introvertita. Aveti vreo recomandare, sau cum ar trebui sa procedez in alegerea psihologului?
Noi inca nu ne pregatim de serbare, dar saptamana viitoare avem sedinta, asa ca astept vesti.
O zi buna va doresc!
http://www.flickr.com/photos/aliclara/
Anina_n spune:
, dragi mamici !
katty, am primit, PM-ul.
Ma intrebai de buni Lali, intr-un mesaj anterior. Este bine, multumesc. A primit tratament pt. inima si tensiune si e foarte bine. Vineri merg sa o fac frumoasa, iar duminica o asteptam la noi la masa, impreuna cu mama si nepotelele.
Imi pare rau ca nu te-ai simtit prea bine, chiar de ziua voastra onomastica ! Noroc, cu mama !
Francisca, excelenta cafeaua si ceaiul e bun, ca vine ninsoarea, dupa cate s-a anuntat. Si la noi, chiar s-a racit vremea, de ieri. Si e innourat, gata sa ninga...
Prefer asa, decat umezeala din ultimele zile.
Dansam pasional, in pasi de tango si ritmuri tiganesti, vineri !
Cristina_C si la voi s-a racit vremea ? Vine ninsoarea ?
aliclara, bafta cu vioara pt. scolarita voastra !
Sunt superbe pozele de la nunta ! Sunteti niste frumosi !
Nicoleta, sper ca sunt bine baietii si in curand poti sa intri sa ne dai vesti despre voi !
devoska, mai hai cu vesti despre voi !
Sinzi, acum apuc sa iti raspund. Esti foarte draguta, multumesc frumos ca te gandesti la noi. Deocamdata ne descurcam, cu ajutorul familiei.
O zi faina, dragi mamici !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Cristina_C spune:
Nina, chiar am simtit inca de dimineata ca s-a racit vremea, dar inca nu ninge.
Azi am avut o zi proasta- proasta! Mai inti Robert nu s-a dus la scoala pentru ca-l durea burta, ii venea si sa verse si, fara sa ma gandesc prea mult, l-am dus la doctor. Nu i-a gasit nimic, i-a facut si un test rapid de sange ca sa vada daca are enterocolita, dar a iesit negativ, deci s-a deranjat, pur si simplu, la stomac. I-a priit statul acasa, se simte bine acum, a mancat mai usor si si-a facut si lectiile pe maine pe care le-am luat la pranz de la invatatoare - pana aici e de bine. Insa, la cabinet, cat am stat noi,(si am stat vreo ora cu tot cu asteptare, consultatie, test si iar asteptare) a venit o doamna de vreo 50 de ani cu gripa porcina! A consultat-o celalalt doctor (ca sunt 2), si-a pus masca si manusi inainte s-o consulte iar la plecare i-a dat si ei o masca, deci era clar ca asta avea. N-a stat langa noi, a intrat direct, sunt mai multe sali de consultatie, dar a intrat si au iesit pe aceeasi usa, o fi stranutat pe hol iar de venit a venit fara masca. Devin paranoica de acum! Incerc sa ma calmez...
Gabi_K spune:
Nina m-am uitat la pozele voastre, la multi ani (asa cu intarziere)
Laura ma bucur ca Andrei e bine si nu are nimic, se pare ca doamna invatatoare are nevoie de psiholog sau o reorientare profesionala
La scoala lui Lili deocamdata nu prea sunt bolnaviori, insa la Robert e dezastru. La ei in clasa din 20 de copii lipsesc 12... si el a facut febra sambata, dar pana luni i-a trecut cu paracetamol si vit.C.
Multa sanatate bolnaviorilor!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
'neatza!
Cristina-te inteleg ca eu sunt mai "paranoica" de felul meu, dar gandeste-te ca puteati sa fi trecut pe langa alti 100 de "gripati" pana ajungeati la cabinet si nici macar nu stiati.
Bine ca e ok Robert.
Gabi
Nina-si eu ma voi uita la dansez, dar nu stiu cat rezist
Aliclara-m-am uitat si eu la poze, daca tot a tras cu ochiul Nina.SUPERBEEEE!!
Francisca-cred ca ma obisnuiesc cu cafeaua de la tine
O zi faina, ca e vineri, 13, si e si ziua soacrei mele
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina22 'neatza! Cristina-te inteleg ca eu sunt mai "paranoica" de felul meu, dar gandeste-te ca puteati sa fi trecut pe langa alti 100 de "gripati" pana ajungeati la cabinet si nici macar nu stiati. Bine ca e ok Robert. Gabi Nina-si eu ma voi uita la dansez, dar nu stiu cat rezist Aliclara-m-am uitat si eu la poze, daca tot a tras cu ochiul Nina.SUPERBEEEE!! Francisca-cred ca ma obisnuiesc cu cafeaua de la tine O zi faina, ca e vineri, 13, si e si ziua soacrei mele C+C=Andrei "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata." |
la multi ani socrelei cu multe sau ca nush exact cum va intelegeti (alege versiunea potrivita )
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Anina_n spune:
, dragi mamici !
Cristina_C, nu ninge nici la noi, inca, dar tot innourat si friiiig e.
Sanatate lui Robert, sa nu faca gripa !
Gabi_K, multumesc frumos !
Nu mai intri pe la scolarei de cl. a II-a ?
Cristina22, la multi ani, mamei soacre !
Stiti cine mai e nascuta pe 13 noiembrie ? Draga noastra Elena (cu George si Gabitza).
Dar nu stiu daca ne citeste.
De "vedem" diseara, fetelor, in pasi de dans !
Un weekend cat mai fain !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
ivanoiuadela9 spune:
Buna fetele
Nu mai am timp de nimik , abia va citesc si merge net-ul asa de greu
Am reusit sa pun niste poze ... sper sa se vada .
www.webshots.com/user/ivanoiuadela9
Adela mami de Adrian Stefan(23.07.2009) si Maria Luiza (18.06.2002)
cristina22 spune:
Adela-ce vesel era Adrian, ce frumos zambea el, doar era botezul lui!!Frumoasa si tu!!
Mersi Gabi, Nina!
Gabi-versiunea nu o aleg, ca... daca citeste DC-u'!!
Nina-ai mai tinut legatura cu Elena??Ei cum sunt?
Si un pic de Dansez, sunt happy-happy, da' happy rau ca a iesit Columbina...nu ma pot abtine...ce jigodie!!
O sambata frumoasa cu spor in toate!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
Salutare.
Suntem bine, eu cu antibiotic... Ca ma dor urechile de mor, asta dupa ce am trecut si eu prin viroza aia cu raguseala... naspa rau. Dar baietii sunt ok. A cam ragusit.
Nu avem masina fiindca nu a reusit intr-o saptamana sa faca toate actele (toti au intarziat: banca, astia de la Toyota... politia trimite acum talonul prin posta, dureaza... deci va trebui sa plece iar, peste cateva zile, dupa ce afla ca a sosit instiintarea pentru talon...)... Asta nu ne gandeam ca se va intampla... dar ce putem face? Mult a fost, putin a mai ramas!
Va pup, sper sa revin.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei