FIV in Ungaria 71

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui goldi

Teoretic, intai trebuie sa tratezi tot pana la orice interventie. La histeroscopie se considera ca se practica oricum dezinfectie locala si nu se tine cont atat de mult de ciuperci si alti monstri.
Balanta, poate ar fi bine sa iei , pe langa tratament, si probiotice pt marirea rezistentei si pentru reglarea florei intestinale- candida migreaza , cea mai usoara auto-reinfectare este la toaleta. Mai exista si ovule cu lactobacili - viviflor se numesc - care regleaza local flora si fauna vaginala ... astea toate pt a preveni recaderile.
Histeroscopia vrei sa o faci ca sa o bifezi de pe lista cu analize, sau ai o indicatie pt ea ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

goldi, ce mi-a placut aia cu fauna vaginala .
Unde gasesc probiotice?
Histeroscopia vreau sa o bifez fiindca am citit experientele voastre si am inteles ca e de preferat sa se faca histero inainte de FIV.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

balanta,da...sunt de acord cu tine...mai intai trateaza candidoza asta care e pacatoasa rau...poate sa apara cand ti-e lumea mai draga...mai ales daca urmezi tratamente indelungate sau dese cu antibiotice.
apoi rana de pe col...tot asa zic si eu...nu te grabi s-o prajesti imediat...incerca mai intai cu ovule...si doar daca nu se rezolva asa...treci la nivelul urmator.
vad ca ai ales Austria...la ce medic te-ai orientat???

samira, oscilez intre doua clinici din Austria (deh, sunt Balanta ). La inceputul saptamanii viitoare ma decid si vin la raport cu numele clinicii si al medicului .

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Probiotice sa gasesc sub diferite denumiri la toate farmaciile.
Trateaza mai intai candida si apoi histero ... si uite asa, mai trece o luna ... asta nu e pt tine, este pt noi toate, care ne petrecem timpul de la o analiza la alta, de la o amanare la alta ...

Tabitha, ai avut inhibare inainte de stimulare ? Poate de aceea ai intarzierea, hipofiza si-a intrat mai greu in ritm.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

goldi: dat fiind ca stau prost cu rezerva ovariana , nu am facut nicio luna de AC inainte. Din ziua 2 am luat decapeptil, iar din ziua 3 am introdus gonal si merional. Am facut tratamentul pana in ziua 5 inclusiv. In ziua 6 am intrerupt totul, din cauza de prea multe conditii potrivnice (ureaplasma, micoplasma, candida, hidrosalpinx, chist, raspuns prost la stimulare). De aceea abia astept sa-mi vina CM, sa vad daca mai pot face laparo in nov., sau trebuie sa o aman pe dec. sau ian. Si asa trece timpul iar rezerva mea se duce, se duce.... etc etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Partea aia cu ... se duce, se duce ... o experimentez si eu .
Cred ca intarzierea este data de chist, pt ca decapeptyl ai luat putine zile si stiu ca in primele 3 zile, nu apuca sa inhibe hipofiza, de fapt chiar stimuleaza receptorii pt FSH, asa ca nu hipofiza este cauza directa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Fetelor mi-a raspuns Dr. Zadori!
Sunt super fericita si super speriata in acelasi timp. Se pare ca voi lua AC pana pe 1 noiembrie (23 pastile), iar pe 6 noiembrie sa incep stimularea si sa ma prezint pentru o echografie initiala la Szeged.
Goldi ai perfecta dreptate. Noi gresim de cele mai multe ori.

Fetelor am niste intrebari pentru voi (inainte sa-l intreb si pe dr. Zadori):
- deci vineri pe 6 incep stimularea. De cand trebuie sa stau in Ungaria? ca sa stiu cum anunt la servici.
- acum am o problema. V-am zis ca mai am de facut testul PAP si analizele din secretie (astea le am facute in iunie). Problema este ca am platit la Medlife si cand m-am dus sambata trecuta, asistentele de acolo nu mi-au putut lua secretia pentru ca am o secretie maronie (mici chegulete), urmand sa ma duc dupa ciclu. Acum ce fac? Cred ca trebuie sa-i spun Dr. Z. ca nu am testul PAP sau nu are importanta si-l pot face dupa? voi ce credeti?

Imi cer scuze ca va innebunesc cu intrebarile dar sunt super stresata.
Va pup si va doresc numai bine.

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Samira33, nici eu nu am dat spaga nimic, ii spuneam Violetei ca nici macar o cafea!
Cum e cu branza uscata si carnea inverzita..? Mai zi,mai zi, ca tra sa slabesc...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Se pare ca azi e ziua problemelor... Sa-mi dau cu parerea la care ma pricep, apoi vin si cu a mea
Balanta_tm, si eu cred ca trebuie sa scapi de candida inainte... si sa nu te grabesti cu cauterizarea. Repet ce au zis fetele, dar ma gandesc ca o confirmare in plus nu strica.
Violeta, nu stiu care e mersul la Szeghed. Bine ca ti-a raspuns dr, in sfarsit!
Tabi, am aproximativ aceeasi problema... off. Nu-mi dau seama de la ce ar intarzia la tine.
Fetelor, eu n-am facut niciodata protocolul asta scurt, banuiesc ca nu pot incepe stimularea pana nu vien ciclul, asa-i? I-am scris dr, dar nu de mult, ca am tot sperat sa apara...

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

tabitha...cu siguranta este vreo dereglare...gold ti-a explicat tare bine...nu ai ce face decat sa stai cumintica si sa astepti musafirii de la Otelu' Rosu.

violeta...Doamne-ajuta ca ai primit raspuns!!!
te rog sa nu te sperii...ai voie sa te bucuri...si cel mult sa ai emotii
stiu ca cei de la Kaali,indiferent de oras...vor sa te aibe acolo obligatoriu incepand cu ziua 6 de stimulare...iar intreg sejurul tau acolo poate fi de 12 nopti-daca faci transfer la 3 zile sau 14 nopti-daca faci transfer la 5 zile.

dent...hai ca zic in fiecare dimineatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

oooffff....mai fetelor....menstra asta...daca nu functioneaza exact invers de cum trebuie

aaaa....si violeta...Pap-su iese destul de repede...azi mai ai vreo scurgere???...ca daca nu...te poti duce repejor la clinica si spui ca-i urgenta...si fetele de acolo,in general,sunt intelegatoare.

Mergi la inceput