FIV in Ungaria 71

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Irina
de ce ti-ai facut HCG in ziua a 8-a? Pe mine la primul Fiv m-a chemat ptr. HCG in ziua a 14-a, iar dupa al 2-lea la 12 zile ca am facut cu blaso.
Mireala
sper sa fie lipiciosi.

Mergi la inceput

Alina
tu pe cind esti programata ptr. fiv? Ai inceput stimularea?
Eu merg in 6 noiembrie la Debrecen. Am inceput cu protocol lung. Fac de 2 zile 1/2 de Decapetyl. S#259; va rugati si ptr. mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Patricia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

goldi: oricate cisturi am avut in trecut, nu am avut intarzieri. Asa ca parerea mea neavizata este ca stimularea intrerupta m-a dat peste cap.

violeta: bine ca s-a "trezit" dl. dr. . Din ce ai scris, am inteles ca pe 6 nov. tre sa te prezinti la el, si probabil tot in ziua aia incepi stimularea. Din experientele mele, daca incepi pe 6 nov., probabil ca incepand cu ziua 10 nov. te va chema din 2 in 2 zile la eco, in jur de 18-20 nov. vei face punctia, in jur de 21-23 ET si apoi poti sa pleci. Totul depinde de cum va raspunde organismul tau. Te rog mult sa aia rezultatul la testul PAP, precum si la toate celelalte teste cerute.

felicia: Ai dreptate, pana nu vine CM nu poti incepe.

samira: ce sa stau cuminte? As bea vin rosu, dar abia am terminat antibioticele.

patricia: ne rugam pt. fiecare dintre noi, deci si pt. tine. O sa fie bine, trebuie. Am zis, am zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

eee...tabitha...sfatuiesc si eu macar pe altii sa faca ceea ce eu oricum nu fac

uuuooffff....statu' asta pe acasa nu e bun ...ca-mi vin idei.
ieri mi-am comandat pe net un CD....si azi mi-am comandat o hainuta de fash pana la genunchi de la Y.O.U.

patricia...cu siguranta iti vom tine pumnii si ne vom ruga pentru reusita ta

Mergi la inceput

Dent, Tabita va multumesc mult si asa cum ai spus Doamne ajuta-ne pe toate, ca sa ni se indeplineasca la fiecare in parte rugaciunea, dorinta. Doamne ajuta-ne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

BUNA DRAGELOR va pup pe toate ma bucur pentru cele care vad ca reusesc desi destul de putine si ma intristez de cite ori citesc o nereusita

acum despre noi simbsta vom avea 19 saptamini dam din picioruse si medicul zice ca va fi baietel
am si eu niste persoane carora trebuie sa le multumesc GHIONGHI despre tine e vorba sa va dea dumnezeu multa sanatate .
TAMARYLIS te pup si sper sa ma urmezi
KLU sa va distrati la botez

18 +cu bebele nostru drag cica va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

candy...felicitari pentru caruciorul bleu
sa ne ajute DD sa va urmam si noi cat mai repede cu putinta.

Mergi la inceput

Klu1973, parinti frumosi...copil frumos! M-a dat gata imbracata in rochita gen ie! Superba! Sa va traiasca sanatoasa!!!

Mergi la inceput

Klu, si un !

Mergi la inceput