FIV in Ungaria 71

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

nah...ca iar m-am intors din drum...ca tocmai ce am vazut-o pe balanta...si mi-am adus aminte ca vreau s-o cert...inca de la capitolul trecut...asadar...balanta...sa nu te mai aud vreodata ca deranjezi si sa te scuzi...ca doar nu e forumu' lu' tata sau al oricarui tata de fata de pe aici...macar de-ar fi fost a lu' tata...ca rupeam si io bilete la intrare si faceam un ban gramada pe aici...insa...nu-i
s-a inteles???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Samira,suntem intr-o situatie nasoala,sper ca in cazul unui fiv sa nu influenteze negativ aceste aderente!
Dupa op de dezlegare,am facut o copmlicatie,adica mi-a aparut un hematom pelvin imens.Am stat doua luni cu tub de drenaj.Sunt ferm convisa ca atunci sau format.Operatia a fost prin microchirurgie si medicii au zis ca totul e ok.Deci inainte de op acestea lipseau.
La laparascopie,nu stiu ce sa cred...sa nu poata introduce laparascopul...sau le-a fost lene,sau am decartat putin.Cert este ca acuma tremura gacii pe mine,sa nu patesc ca si tine. Am avut proasta inspiratie sa dezleg trompele, trebuia sa merg direct pe fiv. Eu iti doresc o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Balanta, nu ai mai avut pana acum anestezii generale ?
Fii fara grija, histeroscopia dureaza in general putin si de aceea anestezia generala este mai usoara, numai intravenoasa si iti vei reveni foarte repede. Am facut anestezie generala si la laparo si la histero si este o diferenta clara intre ele. Poti bea linistita o cafeluta mica dimineata, poti manca si bea, insa trebuie sa lasi 5-6 ore ca sa se goleasca stomacul.
Este usoara anestezia si te vei trezi fresh .
Iti tin pumnii pt maine, sa iasa totul perfect .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Samira33,tine-o tot asa! M-ai spart de ras cu replicile tale!

Mergi la inceput

dent...eu intentionez sa-l intreb pe dr. K despre aceste aderente si daca ele pot afecta reusita unui Fiv si daca imi recoamnda ceva de facut impotriva lor.
am trimis mail si la Sovata azi,la baza de tratament sa vedem daca pot face ceva in sensul asta...si sunt in cautari de clinici in Bucuresti unde se fac proceduri de fizioterapie si sedinte de ultrasunete pentru tratarea/ameliorarea aderentelor...macar in preajma Fivului sa fie bine...daca ele oricum reapar.
te tin la curent cu ce aflu daca vrei.

Mergi la inceput

nah...imi revin la capacitate maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor am ajuns dimineata pe la 4, am dormit pana pe la 8......am stat la mama azi, am incercat sa nu fac ceva, mai mult am stat si m-am miscat cu incetinitorul...n-am prea stat in pat, ea sta la curte, m-am intins un pic pe un soi de fotoliu in aer liber......
ma dor spatele si sanii si am o febra musculara la picioare ......de parca as fi jucat fortbal. sunt nebuna....am sarmalele in cuptor (facute de mama) am intins rufe.....i-am facut o tema lui vlad si acum astept sa mi pun si utrogestanul si sa ma linistesc pe ziua de azi. am o foame teribila, o fi de la magneB6 sau chiar mi-e pofta mie de diverse???

am citit pe fuga ce ati scris voi, mi se cam inchid ochii...o sa stat sa va citesc pe indelete cand ajung acasa la bucuresti...vom mai sta cateva zile aici la slatina.

pup fetelor si noapte buna (gyongi esti bine mama?)

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Samira33, categoric vreau sa-mi spui! Si eu stiu ca doar prin bisturiu scapi de ele,dar sansa de refacere la loc e f mare.Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui goldi

Balanta, nu ai mai avut pana acum anestezii generale ?
Fii fara grija, histeroscopia dureaza in general putin si de aceea anestezia generala este mai usoara, numai intravenoasa si iti vei reveni foarte repede. Am facut anestezie generala si la laparo si la histero si este o diferenta clara intre ele. Poti bea linistita o cafeluta mica dimineata, poti manca si bea, insa trebuie sa lasi 5-6 ore ca sa se goleasca stomacul.
Este usoara anestezia si te vei trezi fresh .
Iti tin pumnii pt maine, sa iasa totul perfect .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

goldi, speram sa vii sa ma salvezi si uite ca ai facut-o. Anestezie intravenoasa nu am mai facut, doar orotraheala la laparo si dupa aia vreo 2 saptamani m-am simtit obosita , ca sa nu mai spun ca m-am ales si cu niste afte bucale de toata frumusetea .
Nu stiam ca e asa mare diferenta ca si efect intre orotraheala si intravenoasa; m-ai linistit. Deci Vineri pot merge la lucru (nu de alta, dar nu mai am decat f f putine zile libere si de medical nu am chef acuma).
Multumesc pt gandurile bune .

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

rubia nu ma supar, insa nu am spus ca este un lucru care se intampla frecvent. Binenteles ca exista si cazuri speciale. Si da este foarte bine faptul ca nu ai asteptat. Insa in cazul lui mairis nu stiu daca am inteles, insa nu a trecut prea mult (parca un an)de cand incearca. In cazul tau (5 ani), da pot spune ca este o problema. Sincer, eu m-am trezit tarziu ( motivul este si pentru ca relatia mea a inceput mai tarziu, iar timpul a trecut ingrozitor de repede), iar cand m-am trezit au inceput problemele: o cauterizare in noiembrie 2006, un chist operat clasic in februarie 2008(6 luni am facut tratament cu anticonceptionale), dupa care am facut o histeroscopie, in urma careia mi s-a spus ca este un dezechilibru hormonal (endometru atrofic peritubar si fundic). Nu a fost sa fie, asa ca am facut in iulie anul acesta un HSG (ar fi trebuit sa incep cu aceasta analiza) unde am constatat o trompa nefunctionala si una infundata. Deci puteam eu sa ma chinui mult si bine. Si asa am ajuns la aceasta varsta la care din nefericire s-ar putea sa nu am nici o sansa nici cu FIV. Insa datoria mea este sa incerc.
Sper sa nu te fi suparat sau plictisit.
Te pup si bafta multa. Sigur vei reusi. Varsta este un atu principal. Asta este parerea mea.

Dumnezeu este alturi de noi

Mergi la inceput