FIV in Ungaria 71

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

nah...ca iar m-am intors din drum...ca tocmai ce am vazut-o pe balanta...si mi-am adus aminte ca vreau s-o cert...inca de la capitolul trecut...asadar...balanta...sa nu te mai aud vreodata ca deranjezi si sa te scuzi...ca doar nu e forumu' lu' tata sau al oricarui tata de fata de pe aici...macar de-ar fi fost a lu' tata...ca rupeam si io bilete la intrare si faceam un ban gramada pe aici...insa...nu-i
s-a inteles???

Samira, multumesc.

In alta ordine de idei, ai un umor foarte dezvoltat, uneori te citesc in timpul pauzelor la lucru si ma pufneste rasul in spatele monitorului . E mare lucru ca, cu toate experientele grele prin care ai trecut, ai reusit sa-ti mentii un tonus bun.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

violeta de acord si cu ce ai zis tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca75_13 spune:

M-am hotarat sa scriu cateva cuvinte de multumire celor care au deschis si celor care au continuat sa scrie pe acest subiect" FIV UNGARIA". Cu ajutorul vostru am reusit sa imi vad visul cu ochii.
Doamnei Gyongyi (la care m-am cazat) ii multumesc in special,ea m-a ajutat neconditionat de fiecare data cand am avut nevoie dar mai ales in perioada cand am ales sa vin neansotita pt.a face al 2-lea FIV. Doamna Gyongyi impreuna cu sotul ei m-au ajutat cu tot ce va ganditi si ce nu va ganditi ( deoarece eram singura si dupa ET nu puteam face nimic imi aducea manacre, imi aduceau de la magazin ce aveam eu nevoie, imi desfacea si dopurile de la sticlele de apa, si multe multe altele, au fost langa mine de fiecare data si m-au sustinuit pana la sfarsit).
Ii sunt recunoscatoare si lui Espe, care m-a ajutat foarte mult. Astazi eu ma bucur de fetita mea, si va spun ca merita tot efortul.
Va doresc numai reusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Raluca, sa-ti traiasca fetita si sa mai dai si pe la noi!
Violeta, dar cand te-a operat de chist nu ti-au verificat si trompele? E important si cu ce este infundata trompa, caci daca e vorba de hidrosalpinx, sansele prin fiv sunt mai mici decat in cazul pacientelor fara hidrosalpinx.
Dent, Samira , si eu am sindrom aderential pelvin, descoperit la prima laparo. La a doua laparo, (facuta dupa 6 luni de la prima), nu se refacuzsera aderentele. La mine aderentele probabil ca erau de la hidrosalpinx, dar ma gandesc ca acum, daca am rezolvat hidrosalpinx-ul, poate nu mai apar! Pana la urma, aderentele apar de la bolile infectioase, deci daca am eliminat infectia....Nu prea am citit materiale despre sindr. aderential pelvin. Tot ce stiu este ca pot influenta negativ, in sensul ca daca uterul este prins in aderente, atunci el nu mai are flexibilitatea necesara maririi in volum la o eventuala sarcina. Ei...nu m-am exprimat academic, dar altfel nu stiu cum sa explic.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

fetelor am ajuns dimineata pe la 4, am dormit pana pe la 8......am stat la mama azi, am incercat sa nu fac ceva, mai mult am stat si m-am miscat cu incetinitorul...n-am prea stat in pat, ea sta la curte, m-am intins un pic pe un soi de fotoliu in aer liber......
ma dor spatele si sanii si am o febra musculara la picioare ......de parca as fi jucat fortbal. sunt nebuna....am sarmalele in cuptor (facute de mama) am intins rufe.....i-am facut o tema lui vlad si acum astept sa mi pun si utrogestanul si sa ma linistesc pe ziua de azi. am o foame teribila, o fi de la magneB6 sau chiar mi-e pofta mie de diverse???

am citit pe fuga ce ati scris voi, mi se cam inchid ochii...o sa stat sa va citesc pe indelete cand ajung acasa la bucuresti...vom mai sta cateva zile aici la slatina.

pup fetelor si noapte buna (gyongi esti bine mama?)

de Craciun vom fi 2 in 1!

mirelaai grija de tine si de puiuti, incearca sa nu depui nici un fel de efort,odihneste te si fii optimista, o sa fie bine!
doamne ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mairis

Samira, caut de 2 ani o cauza a infertilitatii nostre. Crede-ma, nu mai pot!

Am si io un fix mai nou : analizele de trombofilie ti le-ai facut?

Ce inseamna analize generale? Ai facut si profil imunologic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Hai ca va bag un raport scurt intai, apoi citesc in urma.
Avem vreo 10 foliculi, 3 sau 4 de 15 si 16 mm, 6 sau 7 de 10-13 mm, endometru 10.4 mm. Am inceput de azi cetrotide ca sa-i asteptam si pe puturosi sa creasca . Vineri eco, duminica sau luni punctia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Buna fetelor,

Cei drept nu am mai scris demult insa motivat...buburuza mea imi ocupa tot timpul...am cel mai greu dar si cel mai frumos job pe care l-am avut vreodata...
Am intrat sa va spun ca se merita tot efortul pe care-l depuneti...toate lacrimile pe care le varsati pentru a va vedea visul implinit...
Cele vechi stiu povestea mea... ca dupa 10 ani de agonie Dumnezeu m-a harazit cu o minunatie de unguroaica...
Si eu tot la marea Doamna a acestui forum am stat si m-am simtit acasa unde ...culmea, in Ungaria ...la Gyongyi pe care o pup si o asteptam si pe ea si pe sotul ei cu bratele deschise la cel mai important eveniment din viata noastra ...crestinarea fetitei noastre ...Maria-Theodora...

Va doresc sa traiti cat mai curand fericirea pe care o traiesc eu zi de zi de cand s-a nascut minunea mea !!!

pe toate !!!

Asa aratam noi acum : http://family.webshots.com/album/575073771lBzyHE?vhost=family

Klu mami feicita de Maria-Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Neata, fetelor!
Am si eu o intrebare scurta : pot sa-mi vopsesc parul in perioada de stimulare? Stiu ca dupa ET nu e bine, dar inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput