Gravidutze si mamici de Cluj -140

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea felicitari din suflet!!!!!!!!!! sarcina usoara!!!
victo tu urmezi......

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Lavi, mersi mult...esti o draguta...te

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Andreea sa fie totul bine!!!!

In alta ordine de idei parca as merge pe Big date fiind pretentiile celor de dincolo, dar vorba lui Ani, ne supunem majoritatii

Noapte buna

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutare,

Andreea felicitari pt II, Doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsit!

Ani, Lily Clubul Juniorilor e si joia? Ca as vrea sa o duca buni maine pe Ana. Eu am intrat pe site-ul lor si am vazut ca ar avea si joia, sper sa fie adevarat. Ce trebuie facut inainte de a merge, trebuie sa sun sa ne programam, trebuie achitat pt o luna in avans?

Eu fac papanasii ochiometric, branzica de vaci, putin unt, gris, zahar, vanilie, oua, totul sa fie un amalgam pufos si se dau la fiert, apoi prin pesmet sau smantana

Va pup,

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

sunt o mamica de ianuarie-februarie 2009
am nevoie de ajutorul vostru
cititi si daruiti
se fac donatii si online
multumim

ALINA MAI ARE NEVOIE DE NOI! SALVATI O VIATA NU RAMANETI INDIFERENTI!!!!!http://www.povesteaei.blogspot.com/;http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ
alinuta alina: http://www.povesteaei.blogspot.com/ ; SALVATI UN INGER! http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Seara buna tuturor!

nu stau mult ca nu ma mai tin bateriile....ne inscriem si noi la party. numai sa fim sanatosi.

Andreea, mii de felicitari si o sarcina cit mai usoara!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Adriana-ms mult, maine o fac clar!---asta a fost scris dupa ce mi-ai scris, intre timp am facut papanasii, am mancat de mi-e rau pe bune, sunt superbi, mersi din suflet, acum voi putea dormi linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

Adriana-ms mult, maine o fac clar!---asta a fost scris dupa ce mi-ai scris, intre timp am facut papanasii, am mancat de mi-e rau pe bune, sunt superbi, mersi din suflet, acum voi putea dormi linistita

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Andreea, felicitari si sa dea DD sa ai o sarcina usoara, iar anul viitor in iulie o zmeurica sanatoasa in brate! Ma apuca nostalgia ... anul trecut pe vremea asta faceam al 2-lea test sa imi confirm ca apare a 2-a liniuta

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, ce norocoase sintem ca avem un PR printre noi si mai ales ca esti tu!
Si eu votez pt Big! Ramin bani mai multi pt cadouri

Eladeea, felicitari! Bine ca nu se munceste degeaba peste tot!

Co, mersi draga! Din pacate nu sunt prea profi pozele. Nici aparatul nici posesoru(je) nu prea au ajutat.

Soanso, v-ati luat apartament sau casa? Ati reusit sa il vindeti pe al vostru? Bine, ambele preturi? Ei sint aia cu intrebarile

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Adriana-piti a mancat pana acum ca o sparta, "tototot", vorba ei, a lins farfuria la care zice dupa: "facem papanasi?',hihi, deci cred ca de maine ma pun la papanasi zilnic.si a baut si un pahar mare de lapte langa, ma declar multumita!iar burti a mea pusca,hihi.ms mult!

ma duc sa-mi culc papanasul si sa ma intind si eu, mai butonez tv-ul.va pup, sa aveti o noapte usoara!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput