Gravidutze si mamici de Cluj -140
Raspunsuri - Pagina 4
mami_alexia spune:
Felicitari din suflet, Andreea!!! In sfarsit o veste buna printre atatea mai putin bune.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....
eladea2005 spune:
multumesc, fetelor..
Gabi, un singur test am facut...dar a iesit atat de rosie liniuta incat am zis ca nu-l repet...nu eram sigura daca sa va dau vestea, inca...avand in vedere sarcina trecuta...poate era mai bine sa astept confirmarea medicului ca totul e ok...dar, na...nu m-am putut abtine..ma intelegeti, nu?
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Lilly79 spune:
Felicitari Andreea.Ce veste frumoasa! Sa ai parte de o sarcina usoara si la termen, iar bebele sa fie sanatos si papacios.
Gabi daca totul e ok ne inscriem si noi pt petrecere.Mi-au placut pozele cu casa piratilor.E spatiu mare de joaca.Daca ne strangem mai multi cred ca nu ar costa asa mult de persoana.Sa vedem acum oferta.
Ani mai mergem si in noiembrie la club, pt ca tare mult ii place Juliei.Mai luam un taxi, mai un troleu, iar de la jumatea lunii cred ca mai vine o mamica cu fetita din zona si ne va duce si pe noi cu masina, asa ca vom continua cu clubul.
Cand ii spun Juliei ca mergem la gradinita incepe si-mi zice do-do(=doggie ).Si astazi si-a amintit de el si cand am iesit afara imi zicea do-do, credea ca mergem la gradinita .
O seara placuta.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
soanso spune:
andreea, felicitari, tinem pumnii sa fie bine de data asta.multumin ca ai impartasit cu noi aceasta bucurie,pe mine ai reusit sa ma binedispui cu vestea asta buna.
eram de vreo saptamana intr-o pasa proasta, multe griji, ganduri,pb de finalizat, altele in curs, dar important e sa fim sanatosi, ma apuca stresul cu renovarea, mutarea.
mami_alexia, ceva vesti bune si de la tine???mai asteptam???da timen pumnii stransi
Gaby, la Big e mai ieftin din cate se pare,plus ca nu e obligatoriu meniul, sa vedem ce zic si fetele .eu as opta pt Big.
fug la papica, fac mazare cu cabanos! as manca clatite!!!!!!!
puisorul spune:
Felicitari Andreea . Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine
Alina, e o dulce Alexandra. Azi am vizionat pozele impreuna cu Stefi . Aproape toti copilasii sunt mai nervosi si plangaciosi seara dar se pare ca e din cauza emotiilor de peste zi.
Lili, voi unde stati? Poate va aduc eu de lunea viitoare ca oricum eu vin din Floresti.
Gabi, multumim de informatii. Daca e sa platim inchirierea salii la Casa Piratilor e ok insa faza cu meniul obligatoriu pt copilasi mi se pare cam exagerat. Oricum ne vom supune opiniei generale
Alex, ma bucur ca nu sunt probleme. Deci, sa intelegem ca in scurt timp mergi la shopping de bijou-uri
Adriana, ce cadou frumos. Felicitari si pt concursul cu balsamul
Noi abia ne-am intors din parcul mare unde am hranit ratele, ne-am dat pe tobogan, intr-un cuvant profitam la maxim de ultimele zile frumoase.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
eladea2005 spune:
fetelor, multumesc mult... la toate... stau cu inima stransa, inca nu ma pot bucura, nu vreau sa ma entuziasmez prea tare, de data asta...pana nu vad ca totul e ok... sper ca DD sa ne ajute sa trecem cu bine peste cele 9 luni si sa ne evdem sanatosi in iulie...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
antoni spune:
Andreea-felicitari din suflet! Doamne da sa fie o sarcina fara probleme!
fetelor ajutati-ma cu o reteta please-de papanasi!!!
Gabi-astept reteta de papanasi!
mami_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antoni Andreea-felicitari din suflet! Doamne da sa fie o sarcina fara probleme! fetelor ajutati-ma cu o reteta please-de papanasi!!! Gabi-astept reteta de papanasi! |
http://gospodini.blogspot.com/2007/09/papanasi-cu-dulceata-si-smantana.html
ABSOLVENTE!!!!
mami_alexia spune:
Ani,
Anca,
ABSOLVENTE!!!!
bb_yasmi spune:
andreea felicitari din suflet!!!!!!!!!! sarcina usoara!!!
victo tu urmezi......
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007