Gravidutze si mamici de Cluj -140
Raspunsuri - Pagina 3
Gabriela77 spune:
Propunere miniparty
Locatii posibile: Casa Piratilor sau Loc joaca Big
Data: 11 decembrie, ora 17.00
Lista participati deschisa:
1. Gabi+ Sara
2. Lore+ David
3. Oana+ Maria
4. Nico+ Andrei
5. Andreea + Eric
6. Alex + Tiadris
7. Elena + Dragos+ Iulia???
8. Cristina + Vladic + Daria
9. Ani + Stefi
10. Victo+ Stefan
11. Meli + Timeea
12. Diana+ Ana
13. Ioana + Patrick
14. Ramo + Bea
15. Anca + Sorana
16. Co + Carina
Pe lista indecisilor:
17. Adriana + Alexia
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 25 +
antoni spune:
Victo,bucatarese scumpe-please, imi dati si mie reteta de papanasi careva? de cand ai scris Victo, parca-s nebuna, tot la papanasi imi sta capul...
antoni spune:
Co-uite, azi s-a trezit fara nimic, nu mai are nimic, deci nu mai stiusper sa o tinem tot asa!
ALEX29 spune:
sal
fetelor dragi totul este f ok ,mi a schimbat anticonceptionalele asa ca voi lua Yasmin ,desi eram f f ok cu Karisa ,dar stie d na dr ce i mai bine
IOANA f dragute pozele ,ce ai papat pe acolo ?
da aveti si voi multi ani impreuna ,nu gluma
ALINA ai un inger de fetitza ,felicitari
RAMO draga condoleante ,imi pare f rau ,am trecut si eu prin asta acum 9 ani :((((
ADRIANA ce cadou fain ai primit
mi ai facut o poftaaaaaa
Tiadris este o scumpete ,desi zilnic face cate o traznaie
azi mi a rupt 2 seturi de margele super faine
MELI bine ca n are nimic pitica
CO
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
;http://scope.ro/detalii/infinity-studio
tanimi spune:
Gabi, tare am veni si noi sa va cunoastem, insa depinde cum va avea tati programul si daca poate sa isi aduca fetele la "petrecere". Deocamdata "plaseaza-ne" la indecisi
Merci
Nina & Iarina
mami_alexia spune:
Alex, ma bucur ca esti bine Tiadris mai merge la gradi?
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....
Gabriela77 spune:
Meli, eu am reteta de papanasi acasa, dar e foarte simpla, poti sa o iei si de pe net. Bine ca nu are nimic piti!
Alex, deci totul este ok cu voi, ma bucur mult, si Sara are desigur boala pe ,margelele mele!
Deci printre ale mele, am sunat-o eu pe tipa de la Casa Piratilor ca bineinteles ca nu a mai sunat cu nicio oferta, a spus ca pregateste pe maine una, ca azi au mare petrecere mare. In principiu, aici tarifele sunt mai mari, din ce am vazut pe site rezervarea salii e 470 Ron, e drept ca sunt ami organizati se pare decat cei de la Big, si se pare ca meniul copilasilor e obligatoriu, din ce am vazut pe site 15 Ron/copil. Puteti studia si voi! Oricum, sa vedem ce oferta vor face!
La Bigati vazut nu e asa spectaculos, dar nici nu te obliga sa consumi una-alta. Aici, pt 15 copii pretul e 230 Ron, inchiriere sala, ca animatoarea aia nu face mare lucru, dar scopul e sa ne reunim, sa se simta bine copiii, sa le facem niste cadouri, eventual sa comandam ceva tort ca sa fie mai festiv asa, pizza daca vreti...Am vb si cu tipa asta sa vad daca e disponibila data, si ar fi vinerea, 11 dec, 16.30-19.30, deci daca ne hotaram pe locatia asta saptamana viitoare ar trebui sa platim rezervarea.
Asta ar fi breaf-ul, fara o comparatie pertinenta ca nu avem oferta de la Casa Piratilor, sper ca pe maine sa fie, sa ne putem decide si sa facem rezervarea. Astept sugestiile si propunerile voastre!
Gabriela77 spune:
Nina, adaugat! Va asteptam cu drag!
Propunere miniparty
Locatii posibile: Casa Piratilor sau Loc joaca Big
Data: 11 decembrie, ora 17.00
Lista participati deschisa:
1. Gabi+ Sara
2. Lore+ David
3. Oana+ Maria
4. Nico+ Andrei
5. Andreea + Eric
6. Alex + Tiadris
7. Elena + Dragos+ Iulia???
8. Cristina + Vladic + Daria
9. Ani + Stefi
10. Victo+ Stefan
11. Meli + Timeea
12. Diana+ Ana
13. Ioana + Patrick
14. Ramo + Bea
15. Anca + Sorana
16. Co + Carina
Pe lista indecisilor:
17. Adriana + Alexia
18. Nina + Iarina
eladea2005 spune:
II !!!!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Gabriela77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 II !!!! ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! BLOGUL NOSTRU Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Smechero!!!!Cate teste ai mai facut de dimineata?Felicitari din suflet! Ce veste minunata!Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa tii curand un bebelus perfect in brate!