Gravidutze si mamici de Cluj -140
Raspunsuri - Pagina 6
mami_alexia spune:
Ma bucur mult ca v-a placut, Meli! Trebuie sa prestez si eu intr-o zi...
Noapte buna tuturor
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
CristinaGoji spune:
Seara buna!
Pentru mine e ok orice locatie. Abia astept sa va revad pe voi si pe pitici, sa-i vad cat au crescut.
Eladeea Felicitari!!! Nu te gandi la ce a fost si nu sta cu gandul la ce va fi, bucura-te de ceea ce ai acum!
Co eu am cantarit mult cand m-am gandit sa le fac gradinita acasa, si nici acum nu-i batut in cuie. Ma tenteaza tare mult ideea de home-schooling, dar ma si sperie totodata. Eu nu-i pot da pe amandoi la gradinita particulara, ca mi se cam golesc buzunarele, de gradinite de stat mi-a ajuns cate am auzit si nu cunosc pe nimeni care sa-mi recomande o grupa cu educatoare bune, ingrijitoare iubitoare etc., iar asta -pe care am ales-o pentru Vladut e in maghiara, si-l inteleg ca e greu pentru el sa se adapteze, asta suplimentar la suferinta lui legata de despartirea de mine. Cel putin home-schooling-ul la nivel de gradinita ma simt in stare sa le ofer. Cat despre socializare, asta le-o ofer prin iesirile zilnice in diferite locatii unde sunt copii de toate varstele, dar nu numai, si adulti de toate varstele. Ei invata socializarea vazandu-ne pe noi cum socializam, asa ca asta ma straduiesc sa le ofer. Totodata imi controlez foarte bine gesturile, tonul si nivelul meu de "politete", ca sa am copii care sa cunoasca bunele maniere, manierele acceptate in societatea in care traim. Ai mei au zilnic parte de socializare cu copiii, plus ca ei sunt doi acasa tot timpul, plus ca ssper sa fie 3, cand o da DD. Astfel ca eu nu vad sa le lipseasca gradinita. Daca insa va veni vremea cand imi vor cere ei sa mearga la gradinita, ii voi duce. Dar cred ca pe atunci deja ei vor fi suficient de mari incat sa poata discerne intre bine si rau, acceptabil si inacceptabil, asa incat sa nu poata fi influentati de diversi factori care ar putea interveni in timpul experientei "gradinita". Cam asta e.
Mersi Ani pt info referitoare la amazon. Am vorbit cu Nico si ma rezolva ea
Ramona condoleante!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
dariandra spune:
Multumim din suflet pentru aprecieri si pentru fiecare gand bun.
Nu prea sunt in apele mele si din pacate au recidivat unele probleme in familie.Am speranta insa, ca totul va fi bine.
CRISTINA, RAMONELLA - Sincere condoleante!
Despre Daria, trebuie sa va marturisesc ceva emotionant; aseara mi-am luat halatul de baie alb, pe care nu l-am purtat cam de 1 an si Daria a exclamat; "Mami, parca esti o printesa!"Efectiv mi-au dat lacrimile, mai ales ca a venit si m-a cuprins, iar declaratiile au continuat "te iubesc tale, tale, mult, mult."
dariandra spune:
GABI - Te rog sa ne treci si pe noi pe lista.Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi si sa putem veni!
Felicitari pentru anii minunati petrecuti impreuna cu al tau iubit!
Noi suntem putin mai tinerei, cu 1 an numai.
IOANA - Ma bucur ca v-ati distrat si ati iesit putin din cotidian.Arhitectura cladirilor este de-a dreptul fascinanta.
ANDREEA - Felicitari pentru rezultatul mult dorit la test.Sa fie un bebelus sanatos si norocos!
ELENA - E tot mai frumoasa Iulia, iar strabunicii ei sunt tare mandri cu asemenea comoara.
NICO, CO, ALEX, ADRIANA
O noapte frumoasa tuturor!
adab spune:
Buna seara fetelor,
venim si noi la intalnire...nu ne uitati....chiar daca reusesc cam greu in ultima vreme sa mai scriu cate ceva.
Andreea felicitari pt cele 2 liniutze si Doamne ajuta! fii optimista si totul va fi bine.
mi-ati facut pofta cu papanasii. Maine poate reusesc sa fac si eu. In ultima vreme ii faceam prajiti, asa cum se servesc pe la localuri. Ies f. usor cei de la Dr. Oetker. Am incercat odata.
nrl spune:
Andreea, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!
Ani, eu chiar azi am sunat la Happy Kids si au zis ca pot merge cand vreau, fara programare, trebuie completat ceva formular cand mergi prima data, nu au zis nimic de plati in avans, daca nu intervine nimic merg si eu cu Andrei maine.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
elenuta23 spune:
ANDREEA......FELICITARI!!!!!!! si sa fie cu fundita
gaby MULTI ANI INAINTE!!!!!!!!
Ooptez pt big
andeea daria si sper sa nu fie nimik grav
adriana frumos cadou
felicitari pt lenor eu inca nu l-am primit
ramo tu ai primit balsamul?????
ioana p frumoasa excursie
nina
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
CristinaGoji spune:
Neatza! Vine cineva la ?
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
puisorul spune:
Cristina, cafeaua se bea la ora 5 . Fac si eu haz de necaz ca m-am trezit la 4.30 azi, la 5 beam cafeaua si calcam haine. Asa imi trebuie daca am adormit la 8 aseara odata cu Stefi
Nico, noi am zis ca mergem de luni ca sa fie o luna intreaga. Acum luni am fost doar de proba sa vad daca ne place si nu am platit nimic.
Diana, se tine clubul si joi.
Andreea, cerd si eu ca te topeste Dariuta cu manifestarile ei de tandrete
Meli, sa va fie de bine papanasii
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
soanso spune:
neata,
Cristina,ma bucur pt revenitrea ,mersi de cafelutele de dimineata, imi plac postarile tale ,unde pot vedea poze cu scumpicii tai??
Gaby,daca te rugam poti trece pe listuta si optiunea pt intalnire(ev in dreptul fiecaruia),
eu=Big
Bex=Big
Ioana13-Big...asta pt a stabili din timp unde ne vedem
Andreea, oau ce declaratie frumoasa tia facut scumpica Daria,tb sa ma "laud" si eu cu mandra mea carte a spus ca sunt "cea mai frumoasa mamica".Imi pare rau ca aveti pb.sper sa se rezolve .
Ioana,la casa cu piscina vizeeeez inca, deocamdata am facut un pas mic spre casa mareee mult visata, am vandut 1 camera cu 35 mii euro am cump 2 camere(Gradini Manastur) cu 50 mii euro, taxele si darile la stat ma .
sfat,am nevoie de un dulap la comanda pt camera Soranei am model imi tb o persoana abilitata pt asamblare.