Albinute & bondari de mar-apr'07 (130)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

OanaStefana, noi turta am rupt-o la un an.Chiar un pic mai devreme, Teodora implinea 1an la ora 16.45, iar noi am rupt-o mai pe la 15

Acu' probabil ca in fiecare zona a tarii e altfel...15mii de obiceiuri
Faceti si voi cum credeti ca e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna dimineata!

Haideti la cafeaaaaaa

Mai aveam un pic si cadeam pe pagina 3...

Despre noi: joi si vineri e cresa inchisa, din cauza ca li s-a spart o conducta de apa .Cum noi stam langa cresa, cred ca vom avea si noi apa oprita.
Asa ca azi trebuie sa-mi fac cerere de concediu, pt 2zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

neata,
despre copii numai de bine. Tudor creste(5.3KG) iar Ana s-a linistit.Ma rog ...mai are mici crize dar nu de gelozie.Atmosfera in casa este mult mai linistita. Ce ma supara insa foarte tare este faptul ca Ana nu mai mananca aproape deloc.Nu are pofta de mancare.Pe 26 m-am programat cu ea la dr. Mi-a dat sa-i dau multisanosvit dar nu-l gasesc nicaieri.Incerc sa vad un inlocuitor.

Despre mine.....hmmmm......e greu.Cand sa savurez si eu linistea din casa am fost chemata la servici. Intentionam de la 1 decembrie sa ma intorc.Am reusit sa o inscriu pe Ana la gradinita incepand cu 1 dec si pentru intregirea veniturilor ma hotarasem sa ma reintorc.S-a facut sedinta in care am fost indrumati sa ne cautam de lucru.Se pare ca aceasta "criza" a ajuns si pe la noi. Am plecat plangand pe strazi. Era exact ce imi lipsea.Nu-mi ajungea ca am ramas fara pic de lapte(pompa nu a facut fatza) si ca trebuie la 4 zile sa dau 45 ron pe lapte praf . Am ajuns acasa ca batuta si privind-o pe Ana am realizat ca daca imi plang de mila, nu rezolv nimic.Asa ca iata-ma la 35 de ani completand CV-uri.Toata familia e in priza,toti prietenii se intereseaza si tot asa. O rezolv eu si pe asta. Va fi foarte greu...alt colectiv....alti sefi.... Ma intelegeam super bine cu sefa mea. Puteam daca Ana s-ar fi imbolnavit sa ma invoiesc.Acum ce fac? Am hotarat ca pana in ian -feb sa stau acasa sa vad cum merge Ana cu gradinita.Doar daca apare o oferta pe care nu o pot refuza sa plec.Va anunt.Macar daca apucam sa-mi dau examenul final de expert contabil.Pot sa-l dau abia la anul.

Eu am speranta ca Doamne, Doamne nu ma va lasa.Daca am vesti mai bune va anunt.

Am mari emotii cu inceperea gradinitei.Toata lumea s-a luat de mine ca de ce dau copilul iarna,ca o sa vad eu ca va fi mai mult bolnava,ca vine frigul si chinui copilul. Ana chiar isi doreste.Am fost acolo, a vazut-o si ia placut foarte mult.Chiar asa este? Va fi mai mult bolnava?

Am vrut de la 1 dec ca sa prinda si ea impreuna cu ceilalti copii sarbatorile .Sa invete cantecele ,poezii,sa se pregateasca de serbare,sa se bucure de "MOSUL"

Va pup si revin cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

oana stefana cand vreti voi sa va petreceti. eu nici nu sunt asa traditionalista. matei a fost tuns de la 5 luni, contrar spuselor ca nu se tuns copiii pana la taierea motului. distractie placuta!

loradin nu e cel mai rau lucru care ti se putea intampla. bine ca sunt copiii sanatosi. nici nu ar fi indicat sa incepi serviciul in acelasi timp cu gradinita anei. chiar dc ei ii place pt moment, tot iti trebuie 2-3 sapt sa o acomodezi. in plus, nici nu incepeti bine ca veti lua vacanta. este adevarat si ca se va imbolnavi. macar acum 2 saptamani pana incepe da-i echinaceea sau ceva de imunizare.
multisanosvit dc nu gasesti poti sa-ti dai multisanostol. e din aceeasi gama.
multa bafta in cautarea unui nou job!

la noi e dezastru ... mareeee! s-a rupt scaunelul!!! aoleuuuuu!!!
sa nu credeti ca am luat-o razna chiar de tot, sa stiti ca s-a rupt scaunelul de lemn care oricum fusese reconditionat de tati de 2 ori pana acum. si a fost o jaleeeeee. a pus buza si a inceput sa planga cu suspine: scaunelul meuuuuuu ... de cand eram eu miiiiicccc ... aoleeeeuuuu ... scaunelul meeeuuuuu! o sa cumpere tati azi altul, dar nu de lemn.

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui loradin

neata,
despre copii numai de bine. Tudor creste(5.3KG) iar Ana s-a linistit.Ma rog ...mai are mici crize dar nu de gelozie.Atmosfera in casa este mult mai linistita. Ce ma supara insa foarte tare este faptul ca Ana nu mai mananca aproape deloc.Nu are pofta de mancare.Pe 26 m-am programat cu ea la dr. Mi-a dat sa-i dau multisanosvit dar nu-l gasesc nicaieri.Incerc sa vad un inlocuitor.

Despre mine.....hmmmm......e greu.Cand sa savurez si eu linistea din casa am fost chemata la servici. Intentionam de la 1 decembrie sa ma intorc.Am reusit sa o inscriu pe Ana la gradinita incepand cu 1 dec si pentru intregirea veniturilor ma hotarasem sa ma reintorc.S-a facut sedinta in care am fost indrumati sa ne cautam de lucru.Se pare ca aceasta "criza" a ajuns si pe la noi. Am plecat plangand pe strazi. Era exact ce imi lipsea.Nu-mi ajungea ca am ramas fara pic de lapte(pompa nu a facut fatza) si ca trebuie la 4 zile sa dau 45 ron pe lapte praf . Am ajuns acasa ca batuta si privind-o pe Ana am realizat ca daca imi plang de mila, nu rezolv nimic.Asa ca iata-ma la 35 de ani completand CV-uri.Toata familia e in priza,toti prietenii se intereseaza si tot asa. O rezolv eu si pe asta. Va fi foarte greu...alt colectiv....alti sefi.... Ma intelegeam super bine cu sefa mea. Puteam daca Ana s-ar fi imbolnavit sa ma invoiesc.Acum ce fac? Am hotarat ca pana in ian -feb sa stau acasa sa vad cum merge Ana cu gradinita.Doar daca apare o oferta pe care nu o pot refuza sa plec.Va anunt.Macar daca apucam sa-mi dau examenul final de expert contabil.Pot sa-l dau abia la anul.

Eu am speranta ca Doamne, Doamne nu ma va lasa.Daca am vesti mai bune va anunt.

Am mari emotii cu inceperea gradinitei.Toata lumea s-a luat de mine ca de ce dau copilul iarna,ca o sa vad eu ca va fi mai mult bolnava,ca vine frigul si chinui copilul. Ana chiar isi doreste.Am fost acolo, a vazut-o si ia placut foarte mult.Chiar asa este? Va fi mai mult bolnava?

Am vrut de la 1 dec ca sa prinda si ea impreuna cu ceilalti copii sarbatorile .Sa invete cantecele ,poezii,sa se pregateasca de serbare,sa se bucure de "MOSUL"

Va pup si revin cu vesti!

INGERASUL MEU DRAG

Loradino, depinde de Ana si cat e de rezistenta la boli. Inceperea gradinitei cu siguranta o va extra-expune la virusi. Da uite ca sunt si copilasi care au foarte putine absente la gradi: Mihaita de riloasa, Giulica lu' Kitty, Timeea lu' Absoluta.

In schimb tb sa stii ca se poate si altfel, adica o saptamana jumate la gradi, una acasa, doua la gradi iar, una acasa iar, gradi una, acasa una. Cel putin asa a fost la rares. 4 viroze de la 1 sept pana acu din care una nasoala, de fiecare data a stat cam o sapt acasa.
Succes!!!

dupa cum ziceam rares e in sapt in care mere la gradi....sapt viitoare nush ce=o fi, vedem duminica seara ca atunci il apuca daca e ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Loradin, tu nu esti in CIC?

E posibil sa te cheme de la firma si sa-ti spuna ca nu te mai pot reangaja in conditiile in care tu esti in CIC?!?!
Eu stiam ca nu se poate, ba inca sunt obligati sa te reangajeze cand face copilul doi ani, si sa te tina minim 6luni pe post...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Teo alearga prin sufragerie si striga
BARBATII NU MAI VOR SA FACA SERVICIUL MILITAR!!!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

diana fudulu nici matei nu se atinge de NIMIC nou. f greu. zice din start NU si gata. si eu ma cam oftic ca nu pot sa-i dau variat. parca manca mai bine cand era mai mic.
dimineata am fost la cumparaturi. ce am luat pt matei: paste alfabet, paste inele mici si lapte. supa de pui e preferata in aceste momente. mai variem modelul de paste puse in supa. uneori mananca si morcovii, alteori nu. ardei ... nu vrea sa mai vada in supa. eu tot sper sa-si revina. paine cu ceva ... exclus. doar sandvis cald cu cascaval. domnul ar dori si salam, ca e fan ... dar mai rarut ca-i mai dragut.
eu ma oftic ca nici macar nu gusta ... ca poate i-ar placea.

A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

parca ar fi frati astia doi....ma bucur ca nu7 sunt singura in aceasta stuatie

Loradin suntme alaturi de tine...e bine ca sunteti sanatosi...o sa se rezolve pana la urma....poate e mai bine asa sa vezi cum merge Ana la gradi si din ianuarie s-o ivi ceva

De unde sa iau si eu filmult Veronica?...ma omoara asta cu desenele acum...nu se uita mult la ele ...dar trebuie sa mearga DVD si ea sa se joace

In rest noi bine si sanatosi

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007 ............. Poze

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Loradin, depinde de imunitatea fiecarui copil. Mihai in 2 luni a avut o tuse si putina febra. Poate nici Ana nu va raci. Tu stii cel mai bine daca este sau nu sensibila. Sunt tare bucuroasa ca au bagat camere de vedere la gradinita si vad tot ce face. E tare cuminte si ascultator. II place tare mult si il iubeste toata lumea.
De Mos Craciun as vrea sa ii cumpar un elicopter cu telecomanda ca asta il incanta pe el, in rest dupa nimic nu se omoara.Lui Stefan vad eu ce ii cumpar, nu e problema la el.
Fetelor, vrea patine sa mearga sa patineze dar nu ii gasesc nicaieri marimea 22-23. Aveti idee unde as putea gasi sau comanda? Va rog sa imi spuneti, ca asta vrea el si nu ii gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUNA!

Il pupam pe Matei-Patei sa-i treaca supararea ca i s-a rupt scaunelul.

Eu tot la serviciu, Maria tot la gradi... la fel de bucuroasa a fost si azi... ba am aflat ca au si pictat deci trebuie sa fie in culmea fericirii.

OANA- turta.... pai cand vreti voi, de dorit nu in post.... Pe Maria am tuns-o de tot la 6 luni . Am intrebat totusi nasii daca nu se supara. In cazul meu daca nu e vb de botez, nunta sau inmormantare si sa trebuiasca sa faci intr-un anumit fel la biserica nu ma mai stresez. Fac ce pot si cum ne e mai bine tuturor.

INTAMPLARE- o fetita de la grupa mica (3 ani si 5 luni) - ii venea parul in ochi si am vrut sa-i prind clama mai bine la care ea.... lasa-ma ca acolo e materia mea cenusie.

eu: unde Alexia?
A: aici (si arata capul)
eu: si ai multa?
A: nu stiu, mama stie. Am murit de ras.

LORADIN - ma bucur ca Ana e mai bine si sunteti toti sanatosi. Asta conteaza. Restul le mai rezolvati voi. Unii copii nu lipsesc f mult de la gradi. Am copii la gradinita care lipsesc 2-3 saptamani tot anul. Sunt si altii insa care 1 saptamana sunt la gradi si 2 acasa. Pana nu incerci nu ai cum sa stii ce va fi.

Maria mea se incadreaza in normal. I-a curs si ei nasul, a tusit o vreme, a facut si cate putina febra.... dara daca scapa fara antibiotic eu sunt multumita si nici nu contorizez acele viroze/raceli sau ce-or fi.

RILOSA- cred ca e tare bine sa vezi exact ce face puiul tau la gradi. Si mie mi-ar placea mult sa o vad pe Maria. Cum nu se poate ma multumesc cu ce-mi povesteste ea sau educatoarea si mai bag uneori capul pe usa sa o vad in activitatea (trebuie insa sa am grija sa nu ma vada ea sa-i vina vreo idee).

Mergi la inceput