Albinute & bondari de mar-apr'07 (130)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

da, LA multi ani, Matei! Sa fiti sanatosi, voiosi, fericiti!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

ne-am intors si noi de pe la unguri, a fost drum lung, dar ne-am distrat acolo

Cadou - pana la urma noi ramanem la o macara telecomandata, acum sa vedem unde gasim una cat mai mare si pana in 150 lei, nu m-as intinde mai mult. Lui Alex ii plac la nebunie vehiculele speciale (gen tractoare de toate felurile, macarale, excavatoare, buldozere), dar dintre ele gasim cel mai usor macara. Mie imi place www.pampam.ro/Jucarii-dupa-MARCA-JCB-Macara-rotitoare-JCB-p-18160-c-368-pg-1-p.html" target="_blank">asta...

Alex e la gradi, a inceput si el sa tuseasca sec de ieri, dar i-am mai auzit si pe altii pe-acolo la fel, asa ca l-am dus. Dar deseara mergem la medic, sa vedem ce ne da.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salutare

La multi ani Patei si sanatate multa.....sa va treaca repede si sa nu fie nevoie de pastile...sanatate si la tati.

Cadouri nu stiu sunt debusolata....e criza se simte din cauza creditelor care au crescut ca salariul multumesc lui Dumnezeu nu a scazut....dar cred ca s-au schumpit toate..ca parca nu ne mai ajung banii...cred ca simbolic o sa iau ceva..ca se bat bunicii si cu sora-mea sa ii cumpere si eu ce rost are sa mai cheltuiesc mult...ii oferim in dar toata iubirea nostra si o carticica cu "ALba ca Zapada si Balul cel mare"...este continuarea la ALba ca zapada si e superba...si om mai vedea

Va doresc sanatate si iubire ca...daca le avem pe astea putem sa muncim si sa trecem peste toate
Pupicei

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007 ............. Poze

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Uitasem

Sambata am facut sarmale, la un moment dat a intrat Raisa in bucatarie in timp ce acestea fierbea...Raisa m-a intrebat ce miroase asa urat???....cred ca de la zeama de varza..mirosea dar nu rau ca nici nu s-a acrit bine.....am terminat am chemat copilu la masa..da de unde
Nu sui nu ..eu nu mananc sarmale...nu a fost chip sa se apropie de ele...a rabdat de foame si de ambitie 2 ore si apoi intr-un final imi e foame...dar nu sarmale...bine iti dau carne tocata vre???
Da carne da...si a mancat copilu 2 sarmale tocate..nu mai mncase pana acum

Nu stiu e foare greu sa ii introduc ceva nou...nici nu vrea sa se apropie sa guste...as vrea si eu sa manace unt pe paine, pateu, miere ..gem...de unde ca nici nu vrea sa le vada.....poate mai tarziu cand om creste mari

pupicei

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007 ............. Poze

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

diana fudulu nici matei nu se atinge de NIMIC nou. f greu. zice din start NU si gata. si eu ma cam oftic ca nu pot sa-i dau variat. parca manca mai bine cand era mai mic.
dimineata am fost la cumparaturi. ce am luat pt matei: paste alfabet, paste inele mici si lapte. supa de pui e preferata in aceste momente. mai variem modelul de paste puse in supa. uneori mananca si morcovii, alteori nu. ardei ... nu vrea sa mai vada in supa. eu tot sper sa-si revina. paine cu ceva ... exclus. doar sandvis cald cu cascaval. domnul ar dori si salam, ca e fan ... dar mai rarut ca-i mai dragut.
eu ma oftic ca nici macar nu gusta ... ca poate i-ar placea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUna!

Fetelor din Bucuresti cum stati astazi cu transportul? Ma enerveaza la culme astia cu greva lor. Ca sa ne putem misca astazi ne-am trezit toti trei cu noaptea in cap (noi la 6, Maria la 6.30) si la 6.45 eram pe usa afara ca sa ajungem la 8 la gradinita cica. Ei de unde..... Am ajuns la 8 si ceva si asta in situatia in care o bucata am mers pe jos ca spre Lujerului nu se mai circula deloc, sotul a intarziat si el.... Sper sa se tina de cuvant si de la 16 sa mearga metrou ca nu pot sa zbor pana in Titan cu Maria.

Cadouri de Craciun- deja stiu ca Maria va prima de la mama o bucatarie mai maricica pe care si-o doreste de mult. Eu mai caut papusa balerina daca apare intre timp. Acum nu stiu cati bani ne vor cere si la gradinita pt cadouri ca va fi si in functie de asta.

Sunt f bucuraosa ca Maria abia astepta sa mearga azi la gradinita. Nu am mai vazut-o asa. Nu a mai vrut sa stea cu mine pe sala sa ne imbratisam, a fugit la educatoare a strans-o in brate, s-a dus la copii si i-a salutat, m-a pupat si gata. Sunt asa mandra de ea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Legat de sarmale... fii'mea mananca doar continutul... baietii mananca cu totu' ... la fel si ardei/dovlecei umpluti (despre care stie ca's tot sarmale)... pun mai multa zeama si smantana/iaurt... si mananca asa cu paine vreo 4 sarmale Dar nu le facem din carne de porc... sunt deobicei de vita in combinatie cu pui... Rar punem porc in loc de vita.
Nu stiu cat de grele sunt sau nu sunt... mie personal varza imi face rau, nu continutul.

Despre alimente noi avem aceiasi problema, tot cu Elena, evident... nici nu vrea sa guste... si daca insist baga in gura, iar i nsecunda doi scoate afara si-mi zice ca nu-i place... nici nu apuca sa-i simta gustul.
Din ciorba alegem mai tot... nu rosie, nu ardei, nu dovlecel, nu verdeata... uneori nu morcov.. singurele pe care le mananca mereu: cartofii, carnea, fideaua si zeama

Baietii sunt alt model, mananca orice, oricat Si sunt la fel de "grasi" ca surioara.

Multumim pentru voturi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Sunt atat de incantata.... Am, primit mesaje de la voi.. ...saritoare ca de obicei. Nu am indraznit sa va cer sa ma ajutati (e criza, e greu pentru toi) dar speram sa o faceti. Acum trebuie sa refac lista de cadouri. Nu mai trebuie sa ma incadrez in 15 lei/copil. Va multumesc tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Buna tuturor ! Si multumim si noi de urari de Sf. Matei !

Al meu Matei creste mai departe :) si incepe a spune si el
poezii
si cantecele.

E inca bine, desi respira cam greu pe nas. Asa ca am inceput iar sa ii punem apa in nas si inhalari cu apa de mare. Speram sa ramanem la atat.
Aici e innourat si ploua, dar macar e cald.

Despre cadouri inca nu stiu ... de abia m-am linistit cu gradinita, caci nemtii au si un fel de calendar de pe 1 decembrie pana la Craciun. Adica in fiecare zi primesc cate o mica atentie. Si au hotarat sa facem si la gradinita asa ceva. Sunt 16 copii in grupa si 17 zile lucratoare pana la craciun, asa ca fiecare parinte trebuie sa ia pentru fiecare cate ceva, sa faca un pachet mare in care sa fie cate 16 pachetele si sa treaca ziua in care trebuie dat. Majoritatea s-au trecut cu dulciuri, dar astazi am vazut ca cineva a trecut baloane si hartii colorate. Asa ca eu (care nu sunt de acord cu dulciuri in fiecare zi) am trecut "Play Mais" sunt un fel de pufuleti colorati pe care daca ii umezesti poti sa modelezi din ei ca din plastilina.

Cam atat de la noi. Va pupam si va uram multa multa sanatate.

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Buna
Recunosc cu rusine ca n-am citit deloc din urma, fetele-s mucioase si eu sunt coplesita de treburi; va rog insa sa ma ajutati, cand se rupe turta la fetite?
La baieti stiu ca se ia motul intre 1 si 3 ani, la fetite am auzit 2 var, una ca nu se depaseste anul si a doua ca pana intr-un an jumatate...pana diseara trebuie sa ma hotarasc siu nu stiu ce sa fac...Multumesc

Mergi la inceput