Albinute & bondari de mar-apr'07 (130)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui riloasa
Fetelor, vrea patine sa mearga sa patineze dar nu ii gasesc nicaieri marimea 22-23. Aveti idee unde as putea gasi sau comanda? Va rog sa imi spuneti, ca asta vrea el si nu ii gasesc.

ai incercat la decatlon? asta vara aveau patine cu rotile, unele reglabile 21-26 si altele 27-31 parca.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am uitat sa scriu ca i-am luat PATUT Mariei. Pentru papusi evident. Ii trebuie si ei unul dar cum e mitititca mai incape o vreme in ala de bebe mic. Am dat 35 lei, e din fier , e roz si l-am gasit in Cora. Nu sunt fff multumita dar ea sigur se va bucura. Pana una alta l-am cazat la serviciu. Sa vad cand voi reusi sa-l duc acasa fara sa-l vada ea. Trebuie sa-l impachetez bine ca are ce ma chestiona in metrou pana acasa... ce ai acolo? Pot s avad si eu? e pt mine?

SERBARI- in principiu in gradinite nu se vor face serbari pentru MOs Craciun din cauza gripei sau fac serbare numai copiii cu educatoarea si Mosul. Sa vedem ce va fi pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Buna
Gaia,copila mea a avut reactie la ROR ..i-au aparut niste punctulete rosii pe piele vreo 3 zile, dar i-au trecut de la sine, fara sa fac ceva special. La celelalte vaccinuri- Pentaxim, nu a avut nici o problema.
Tzuna, ai o initiativa minunata si as vrea sa te ajut si eu cu ceva banuti. Cum sa fac?Poate ne putem intalni in weekend pe undeva prin Titan ?
Diana, eu am filmuletele cu Veronica( sunt 2) dar nu am nici o idee cum sa ti le dau. Daca stii tu vreo cale, ti le trimit cu draga inima.
Anastasia mea este bine sanatoasa ( cred ca si multumita Septilinului).Refuza sa invete poezii sau cantecele pentru Mos Craciun iar de desenat sau colorat nici nu se pune problema. In schimb le face baie sau mancare bebeilor toata ziua , danseaza si citeste carticelele de la Adevarul .O data la 2-3 zile ii mai pun pe calculator cate un desen animat( e fan Peter Pan si Alba ca zapada).
Cadouri de sarbatori... dificil.. de Mos Nicolae o sa ii dau dvd-urile cu Tom si Jerry de la Adv si niste dulciuri.De Craciun ma gandeam tot la un laptop, dar citind parerile voastre, ma mai gandesc..poate telefonul de la Fisher..vom vedea..
Despre mancare:fiimea e mare ciorbareasa dar ii palc si ardeii umpluti, macarea de masline, mamaliguta cu ou + branza+ smantana si sunculita ( pe post de desert!!).Si eu sunt in pana de idei cu gatitul asta..of
Va doresc o saptamna usoara si copii sanatosi
stupul

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Stiuta multumesc mult ....nici eu nu stiu..am impresia ca sunt mari sa fie incarcate pe 4shared...nu stiu ce sa zic poate ne ajuta fetele pricepute la calculatoare

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007 ............. Poze

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

next

Mergi la inceput