Albinute & bondari de mar-apr'07 (130)
Raspunsuri - Pagina 16
aditapop spune:
Ela, votat si azi frumoasa THEA
-28
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

adelyna spune:
BiancaM, ai niste copii adorabili.Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii.
Eu am o problema .Am gandit ca nu vom face nici unul vaccinul pentru gripa porcina si vineri am primit scrisoare de la scoala pe care trebuie sa o semnez daca sunt sau nu de acord sa i se administreze vaccinul fetitei mari si sunt putin pe ganduri pentru ca trebuie sa iau o decizie.
In rest suntem bine,nu avem nici cea mai mica raceala si sper din suflet sa trecem cat mai bine peste iarna.
Va dorim un weekend linistit,multa sanatate bolnaviorilor si refacere rapida.
Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007)
Noemi 2 ani
radcarmen spune:
Bianca, sa-ti creasca mari si sanatosi printisorii
. Sunteti o familie superba!
O seara buna!
Kitty spune:
Buna seara!
Bianca ce frumosi sunteti, Amalia arata foarte cocheta cu frizura cea noua!
Simona Alexa bine ai venit printre noi, sper sa te integrezi repede!
Ada, sanatate la bebeamandoi si tie putere sa rezisti la perioada!
Pup narcisista mica Thea, am si eu una in dotare, toaaataa ziulica se uita in oglinda, geam, vitrine Giuuuuliiiiiaaa e fumoaashaa.... nu pot sha ched ca shunt fumoaaashaaa....sunt....femecatoaaleee.
si toata ziua se schimba cu alte haine, pe frigul asta ea merge la cresa in rochita sau fustita, nu vrea pantaloni.
Si ma dispera ca tot timpul foloseste creioanele cerate ca ruj sau oja. 
Adelyna, te inteleg ca esti gandita cu vaccinul, eu am hotarat sa nu-l facem daca am de ales, dar am o colega la servici care trebuia vineri sa dea raspunsul daca fetita ei face sau nu vaccinul pt cancer de col uterin si era atat de necajita, cu cat citea mai mult cu atat era mai confuza.
Diana, mama de Raisa nu te supara ca mai faci cate o gafa cu condusul, da-i inainte!
Magdutah felicitari pentru vacanta reusita, va invidiez, m-a apucat iar dor de duca. Cu votul si politica...nu stiu daca ar putea cineva sa te lamureasca, eu sunt complet dezamagita si nici nu stiu....hac
...io cu cine votez? ![]()
Cata, ai de la cine sa primesti sfaturi de mamici cu doi copii...chiar ma gandeam ca destul de multe viespisoare de-ale noastre l-au facut pe al doilea. 
Mady, cum mai e Razvanelu cu mana?
Pana am scris mesajul Giulia a mancat un sweetie si vreo 5 clementine..si acum spune ca i-a crescut burta
, sper sa nu ii faca rau. De la cat era de mofturoasa si eu disperata...acum mananca foarte bine si de toate.
Azi am cantarit-o si masurat-o. Cam 13 kg si 90 cm. La cat mananca nu are prea mult, dar nu sta o clipa.
O sambata seara placuta va doresc.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
madybulancea spune:
Buna seara...Kitty mersic de intrebare!razvi e mai bine...chiar f bine...s-a obisnuit,zilele astea mi-a dovedit cat poate sa fie de ambitios..nu a contat ca tre sa faca lucrurile numai cu o mana,el le face, si sa stiti ca s-a apropiat de mine mai mult...am observat k atunci cand ii erau rau,knd il durea in primele zile pe mine ma vroia langa el,pe mine ma striga si de atunci mereu ma pupa

....vineri noapte a fost prima noapte in care a dormit f bine de cand cu patania cu mana,k pana atunci ne-a rupt incat am ajuns la concluzia k nu mai vrem bebe2,k vrem sa dormiiim mult....
azi si ieri a tusit razvi de vreo doua- trei ori..nu stiu ce sa fac sa ii dau ceva,macar osciloccoccinum?
Bianca ai niste copii minunati sa iti traiasca!
Roxy cum mai este raresu?
Va pup!noapte buna!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel
madybulancea spune:
Buna dimineata...hai deti la o
fierbine!poate veniti asa dupa miros,mai multe...
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel
gaia.nevia spune:
mmm, miroase a
![]()
neatza!
intrebare: copiii vostri au avut vreo reactie cand le-ati facut vaccinul ROR? (si ce vaccin ati facut, priorix sau altceva)
e cineva care a zis pas la acest vaccin?
noi suntem mai bine, bebedoi mai tuseste, dar e mult mai bine, ca stare generala.
Deci: amandoi au avut laringita, cu prim simptom tuse seaca, apoi latratoare, apoi iar seaca, apoi productiva. Febra 39.5, doua episoade in 24h, cu tot novocalminul si antitermice la 4 ore.
La Teo a inceput tusea duminica 1 nov, joi 5nov a avut cele doua episoade de temperatura mare si noaptea de tuse latratoare si sufocari... a inceput sa-si revina saptamana asta, pe marti - miercuri.
A avut tratament super in forta cu zyrtec, ventolin, flixotide aerosoli, prospan (si ne daduse erdomed... dar incepusem eu deja prospanul). Inca mai ia niscai siropuri, azi abia terminam cu toate.
Radu a inceput marti 10nov cu tuse seaca, miercuri spre joi febra 39.5, vineri am fost la dr pt diagnostic... azi mai tuseste nitel.
Pana cand a debutat tusea la el, a stat in contact cu Teo continuu, au baut din aceeasi cana... ca de obicei.
Iar Teo nu a fost in contact cu nimeni, decat ora aia amarata de sambata cand mergem la FTK, si a doua zi era varza.
Pe Radu l-am tratat cu sirop de ridiche neagra, homeopate si aerosoli cu niscai naturiste... intelegeti voi ce vreti de aici.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
tzuna spune:
BUna!
Ma bucur sa vad ca cei mici sunt mai bine. De Rares a lui Roxanici nu am aflat nimic nou insa.
MARIA e bine, e sanatoasa, ieri ne-am plimbat aprope 3 ore prin gradina botanica si a fost asa de frumos.... Tot ieri i-am vandut masinuta electrica. O avea de 10 luni si am scos-o cu ea afara numai de 3 ori ca era f grea iar eu nu o puteam inghesui in lift. Drept rasplata azi i-am luat Mariei un joc "cine stie castiga". E super dragut. Are 36 de planse. E pentru copii de peste 3 ani dar mai mult de 1/2 dintre planse pot fi rezolvate de copiii nostri cu putin ajutor. Pe ea o bucura cand aude: "bravo, ai raspuns corect". Jocul in sine nu e cine stie ce... adica o tablita peste care pui plansa si apesi cu degetul pe raspunsurile corecte. Pretul e destul de mare 49 lei dar ma bucur mult ca Mariei ii place. Chiar trebuia sa-i iau ceva in locul masinutei. Si ce spatiu liber aveam acum in sufragerie.... ca masina era cat un fotoliu.
Sunt suparata ca nu-i gasesc Mariei patut de papusi. M-am uitat din nou in Auchan dar alea sunt infecte. Costa 33 de lei si cica au si 2 bebelusi ingrozitori....Mai caut dar imi trebuie pana la primul Mos. In rest alti nervi saptamana asta cu greva de la metrou. Sunt terminata. Pe Maria nu o pot duce la gradi deci voi cotiza la greu la bona si tot asa.
Bine ca suntem sanatosi... restul le luam asa cum vin. Multa sanatate si voie buna tuturor.
roxanici spune:
sal'tare
raresu e bine; nu mai face febra deloc de joi, muci nu prea are(nici nu a avut) si nici tuse decat sporadic, nici de asta nu a prea avut. Nu stiu ce model de viroza a fost asta, doar cu febra mare. Maine il duc la gradi, stiu si io ce ne asteapta...mi groaza, sper sa reziste macar o saptamana.
Ada, noi tot priorix am facut, fara reactii, e vaccin din schema obligatorie din ce stiu io....
Bianca, tare draguri fratiorii...seamana f tare in pozele de la 2 luni.
Eliana, mai 'egzisti'?
carmenefr spune:
Buna seara!
Cadouri de Craciun I-am luat un patut mare pt papusi , cam 50x30cm, asa, din ochi,a costat 45 lei. Voiam sa-i luam biroul de la Auchan, dar cum s-a scumpit ...
de mos Nicolae va primi un suport de vase cu o groaza de farfurii,pahare, si ce-o mai fi prin cutie. I-am luat asa ceva pt ca in ultima vreme Teodora se foaca f frumos cu bebelusii si cu farfuriute, cratite(a primit de la matusa-mea un set de cratite de inox , pt fetite)si cu ce mai are pe acasa, le da bebelusilor sa manance...Ne vine s-o mancam 
Revin