Albinute & bondari de mar-apr'07 (130)
Raspunsuri - Pagina 17
carmenefr spune:
Asa...
Tzuna , ti-am dat PM
BiancaMsa va traiasca piticii(unii mari si unii mici
)!
Mady, ma bucur ca sunteti un pic mai bine(psihic)
Vaccin , noi am facut Pentaximul, din schema impusa, dar noi l-am ales pe cel cu plata, nu pe cel gratis. Nici o reactie negativa.
Ieri pe seara am fost in vizita la niste prieteni(nu-i mai vazusem de 2ani jumate), si Teodora a fost in centrul atentiei. S-a jucat atat de frumos !
Am plecat acasa destul de tarziu, pe la 0.30, Teodora inca era vioaie, dar f obosita, deja incepuse sa nu mai ractioneze, in masina, la primul stop a luat-o somnul...De dimineata la 9.30 era in picioare...
Eu am facut o supa de pui(care a avut un mare succes astazi, Teodora mancan vreo 2 portii) si niste piept de pui cu legume si ciuperci(la cuptor),iar pe seara aveam pofta de ceva dulce...si-am facut repejor niste clatite(dar cu faina neagra) Spre surprinderea noastra au iesit mai gustoase decat cele facute cu faina alba...urmeaza sa-mi fac timp sa fac si-o paine sapt viitoare, tot cu faina neagra(o sa-i pun si faina de secara si seminte decorticate de floarea soarelui)...Sa vedem ce o iesi.
Asa cu noi.
Si maine o luam din nou de coada...
Va doresc o saptamana usoara, nemucioasa si netusitoare!
Sanatate multa bolnaviorilor!
A, siropelul de raceala si gripa, si cu echinaceea se numeste Imunorezistan de la Plantaktiv.
Kitty spune:
Buna seara!
Azi am fost la teatru de papusi la Motanul incaltat...prin bunavointa Ddanei care ne-a chemat. Asa ca se cheama ca Giulia a iesit cu Dragos
. Am crezut ca n-o sa stam prea mult ca in primele 5 minute Giulia a stat lipita de mine si n-a vrut sa vada nimic. Dar si-a dat drumul apoi si a aplaudat si comentat : ata nu-i motan, e pisica, asa-i mama ca e pisica? miaaaaauuuuu
Mai mergem ca ne-a placut...si toata ziua ne-a tot povestit despre personaje.
Carmen, ce bine ca deschizi subiectul cu mancare, ca eu sunt disperata iar ca nu stiu ce sa le mai dau, mai ales seara. In seara asta am facut o pasta de unt+ou+cascaval cu rosii. Dar in rest, tot paine cu unt cu miere, gem, gris cu lapte...
Va doresc o saptamana buna!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
carmenefr spune:
Buna dimineata!
Haideti la cafeaaaaaaa ! 
Da, Kitty, ai dreptate, nici eu nu prea mai am inspiratie ... Si sa fac si sa arunc apoi...n-am chef.Zilele astea cred ca voi face o ciorba de prisoare(acrita cu lamaie, ca prea m-am tepuit la bors)si felul 2...habar n-am .Cred ca o varza simpla, sa poata manca si Teodora.
Sambata in vizita Teodora a mancat 3portii zdravene de supa, zici ca nu mai mancase de vreo 3zile
.Ieri a mancat tot supa, iar dupa ce s-a trezit, dupa-amiaza, a papat ciuperci cu legume(morcovi), ca de pui nu s-a atins.
Mi-e un sooooooooommmmmmmnnnn
anaalina spune:
Buna dimineata draga stup 

Am tot incercat sa scriu dar nu am reusit, imi pare fff rau ca sunt copilasi bolnavi si noi ne inscriem in acelasi club .
Weekendul trecut am avut branula , am luat 7 zile de antibiotic Axycef si tot tuseste, azi noapte a vomat de la tuse cu siguranta. Gradinita pentru noi e un miracol , pentru ca doar acolo mananca , acasa nu vrea mancare gatita
nici nu pune gura . Sfarsitul de saptamana e cosmar , plang langa ea sa inghita ceva si nu vrea . I-am spus ca o pedepsesc sa stea la colt daca nu vrea sa pape si s-a dat jos din scaun si a plecat la colt numai sa nu manace.
Despre vocabularul domnitei ,hmm mai mult mediteaza
vorbeste cu ea insasi
in gand sa nu o auzim noi. E atat de incapatanata 
parca ar fi berbec, de asta e nu am ce sa-i fac , Cand o fi mai mare sigur ma pune la zid.
Va urez o saptamana usoara 

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
carmenefr spune:
Sanatate multa Catalinei ! iar pt tine Alina, o urare: nervi flexibili, ca sa tina la toate figurile Catalinei 
Acu', ce sa zic, si la noi cresa e locul unde chiar se mananca, acasa prea putin, iar in weekend, asa, mai te-miri-ce.Ma mir ca a mancat ieri supa la greu(de fapt, o trimisesem la somn, eu imi pusesem sa mananc, si ea , ca sa nu se culce, a preferat sa manance, de imi spunea apoi c-o doare burta 
)
Da' io zic totusi sa n-o pui la colt pt ca nu vrea sa manance. Oricum, ti-a demonstrat ca de mancat tot nu mananca, orice i-ai face...
menuet spune:
Hop si eu dar pe fuga
Va zic ce a papat Veve in ultima vreme:
-pizza;
-crochete de peste;
-tocanita de legume;
-salata orientala;
-pandispan facut in casa..
carmenefr spune:
M-am intors ![]()
Alina, sa-i dai Catalinei probiotice (vezi ca-s si niste buline la plafar ), nu mai tin minte cum se numesc, am scris acum vreo 2-3sapt(sau mai mult
), sunt pt refacerea florei intestinale dupa o "cura" cu antibiotic.
absoluta spune:
http://www.jucariidejucarii.ro/jucarii-educative/laptopuri/testoasa-pc-karaoke/
Ce parere aveti. Il are cineva?
elpower spune:
'Neatza la pranz! Ce fac fetele? Ce fac copii?
Anaalina! Sanatate la pitica! Mititica, cu branula? Ce necaz!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."
www.zambaret.com/Thea_1366.html" target="_blank">Sa votati un zambaret mic.
Votati pentru mine:D!
Va multumim!
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui absoluta http://www.jucariidejucarii.ro/jucarii-educative/laptopuri/testoasa-pc-karaoke/ Ce parere aveti. Il are cineva? |
Depinde foarte mult de copil: cat timp petrece la o singura activitate de obicei? Strica jucariile?
Mi se pare ca acopera o gama prea larga de varste ca sa fie de fapt folosit la potential maxim, dar ma rog, asta e doar parerea mea.
De exemplu, Teo nu prea are rabdare, maxim 10-15 minute putem face acelasi lucru (lipim stikere cu diverse forme intr-o carte, facem un om de plastilina, plimbam niste trenuri pe sine puse cap la cap de el, sau trage dungi cu inversunare intr-o carte de colorat, cu creionul ALB) dar nu a stricat nicio jucarie pana acum.
Noi avem CD player cu karaoke, nu a prezentat niciun interes.
Avem si un laptop cu forme geometrice, muzica si cuvinte in engleza, petrece cu el cam 15 min pe saptamana, repeta dupa el pana se plictiseste, apoi il arunca in cap lui Radu si gata.
Mai are telefonul de la fisher price. Ei, ala da investitie. Se joaca cu el si acum, zilnic, il are de la 6 luni, si petrece cu el cel mai mult timp vs. toate jucariile din casa. Sta si 30min cu el in mana si repeta literele. Nu-mi vine sa cred, dar e singura jucarie cu care am vazut atata activitate, constant.
Radu in schimb strica tot. In fiecare zi strica o jucarie, de preferinta de-a lui Teo, ca ale lui se strica mai greu. Nu stiu ce ma fac cu el.
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri