Albinute & bondari de mar-apr'07 (130)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

leeloo bine ai venit in stupul nostru, dar pt sfaturi mai de "actualitate" ar trebui sa cauti copilasii din 2009.

simona_alexa bine ai venit. semnatura ti-o asezi singura de la profil personal.

carmen am constatat si eu acest lucru. parca am mai zis ca in real ferma care anul trecut era 100 lei, apoi era redusa 60 lei, acum este 230 lei. nesimtire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza cu ochii carpiti scursi intr-o maaareeee....

nu prea am dormit azi noapte. Radu la 1 mi-a facut 39.5, novocalmin, dezbraca-l, in fine...(acum stranuta )
iar la 5 dim, Teo pe care l-am culcat "dincolo" cu tati a dat buzna peste noi, s-a instalat pe canapea si a inceput sa turuie infinit.

MA prind si eu incet ce s-a mai discutat, ca de citit nu voi apuca din urma... cadouri de Craciun.
Nu m-am hotarat, la Teo ar prinde orice masina, tren... dar are atat de multe... ma mai gandesc. Poate vreo carte cu puzzle, sau ceva educativ, un joc sa jucam impreuna, nici nu stiu.
La desene animate sta cu orele. DVD Roary ruleaza neintrerupt toata ziua, stie deja replicile toate, si cantecele, de fapt in curand cred ca voi afla ca si Radu le stie.
Stau amandoi si se uita holbati asa... si cate o ora.

Deci, spuneti-mi si mie va rog despre ce proiector cu povesti vorbiti, sa ma uit la el.
Cred ca sunt ceva complicatii cu un proiector... trebuie sa il pui undeva unde nu ajung la el copiii, trebuie sa fie intuneric cand proiectezi, trebuie sa nu dea cu ochii in lampa aceea...
Avantajul ar fi ca nu trebuie sa mai tin pe TV numai Roary, ca mi s-a acrit

Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Ce desene? Fie-mea e narcisista, frate! Sta Tv-ul deschis toata ziua la filmulete cu ea insasi. "Mamiiii, pune pe Thea mudala! Mami, pune pe Thea cu A muti ani! Mami, pune pe Thea cu popa! Mamiii, Mamiiiiiiiiiii......." Si o tine asa toata ziua.
In traducere: Thea dupa ce s-a namolit incercand sa spele un scaun de plastic afara, la tara; Thea la 1 an, Botezul ei, numa partea cu biserica ... etc. Dar cam astea ar fi preferatele.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."

www.zambaret.com/Thea_1366.html" target="_blank">Sa votati un zambaret mic.

Votati pentru mine:D!

Va multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Salutari, Albinute de la un Ghiocel de martie, 2009
Ela, acum am vazut ca Thea e nascuta tot pe 26 martie, ca Razvanel!
Va pupam si va votam
Cine vrea, ne poate vota mai jos

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

mai este nevoie de doar 2000 de euro
pentru operatia ALINEI IN GERMANIA
haideti sa salvam o viata!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

va asteptam si la umanitare

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

TV- Maria din fericire pentru mine nu se uita la tv. Cand era mica nu am lasat-o noi deloc ca avem un televizor mare si e la nivelul ei, si oricum nu cred ca-i facea bine... La sf. verii am inceput sa-i pun desene animate ca sa stie si fata ce sunt alea (din pacate la gradinita le pun si desene)si surpriza: dupa 2 zile deja nu mai prezentau interes. Si mi-a spus si educatoarea ca atunci cand copiii se uita la televizor Maria se ridica de la masuta si pleaca in spatele clasei sa se joace. La fel face si cand fac o lectie care nu prezinta interes pentru ea (sa traseze liniute, sa faca ceva prea monoton).

PATUT- mi-au raspuns cei de pe site si da... sunt din Sibiu, mai au numai 1 patut pe stoc si transportul e 25 lei deci nu merita.

In IKEA- asa m-as duce.... nu am fost niciodata , e in celalalt capat de Bucuresti si nu am timp si cum sa ma duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Sa vi-i mai arat si eu pe ai mei pui.

Si asa arata la 2 luni

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Noi suntem bine, Andrei are deja 2 luni. E un grasan.A pus in 2 luni 2,400kg. Amalia cu jucariile ei, si cu desenele. Tot incercam sa mai reducem din tv-time, dar nu prea reusim.
Cadouri inca nu stim, ne tenteaza o www.costco.com/Browse/Product.aspx?Prodid=11488892&whse=BC&Ne=4000000&eCat=BC|25429|74717&N=4019942&Mo=43&No=0&Nr=P_CatalogName:BC&cat=74717&Ns=P_Price|1||P_SignDesc1&lang=en-US&Sp=C&topnav=" target="_blank">casa dar ma sperie gandul ca trebuie sa strang din toata casa dupa ce o sa imprastie ea.
Brad, o sa facem natural. Astia aici au brazi special crescuti pt Craciun, nu-i taie din padure...

Sper sa mai am timp sa mai scriu si eu din cand in cand
Sanatate multa!

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui BiancaM

Sa vi-i mai arat si eu pe ai mei pui.

Si asa arata la 2 luni

Mami de Amalia si Andrei

Doamne, ce-am uitat cat de mic e un bebe mic!

Sa-ti traiasca sanatosi si voiosi, sunt niste frumosi amandoi!

Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput