Albinute & bondari de mar-apr'07 (130)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzuna

Vreau si eu PATUT DE LEMN ( http://fan-jucarii.ro/produse/165-jucarii-din-lemn/168-diverse-jucarii-din-lemn/352-patut.html) pentru Maria. A comandat cineva de pe acel site? Cat costa transportul? Sa nu fie mai mult decat patutul.Mai e cineva din Bucuresti (eventual Titan) care vrea sa comande ceva de la ei sa comandam impreuna? Eu chiar vreau sa-i iau un patut pentru bebelusii ei dar cel de plastic din Auchan nu prea m-a impresionat.

patut de lemn pt papusi ati cautat la ikea?
la rares la gradi au patut de asta si majoritatea jucarelelor le cumpara de acolo. trageti un ochi si pe-acolo

da, este, uite, http://www.ikea.ro/ro/Produse/0/3404/IKEA/DUKTIG.htm numa ca e 65 de lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Diana proiectorul ala mie mi se pare un mare vax! Avem si noi de anul trecut si nu am luat alta poveste decat cea cu care l-am luat (Mica Sirena) Este in engleza si nu are asa multe cadre cum ma asteptam. Pe mine m-a dezamagit, Tudor nu pot spune ca era extrem de incantat. Parca avea si Ioana asa ceva?!

Oana-stefana super torturi! Si ce fete mari ai tu! Una face curat in curre alta aduna de sub masa sau ce cauta ea acolo?

Ete ce se baga in seama si Roxi! Mai torturareselor, ma eclipsati!

Tudor a zis ca vrea sa ii aduca Mosul un trenulet si atat.

O seara buna tuturor!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Mda, Gabi, multumesc pentru opinie. Eu ma gandeam ca daca ii place sa ii mai luam povesti (am gasit pe mai multe site-uri), si cum la dvd-urile cu desene sta si cate o ora fara sa clipeasca (si tot in engleza!) ma gandeam ca ar sta si la el...
Oricum, inca nu ne-am hotarat, mai tatonam, mai studiem...

Ah, legat de engleza, se fac engleza si franceza la el la gradi... de vreo saptamana imi scoate zilnic ochii cu "cookie, cookie"

Eu maine ma duc la medic pentru gatul meu, in seara asta abia am reusit sa inghit niste apa... nu stiu exact ce am luat, dar sunt mai rau decat a fost Alex vreodata si situatia asta dupa o saptamana de faringosept, strepsils de 2 feluri, homeogene, bioparox, plus ceaiuri cu miere si alte babisme. Degeaba.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Citat:

Vreau si eu PATUT DE LEMN ( http://fan-jucarii.ro/produse/165-jucarii-din-lemn/168-diverse-jucarii-din-lemn/352-patut.html) pentru Maria. A comandat cineva de pe acel site? Cat costa transportul? Sa nu fie mai mult decat patutul.Mai e cineva din Bucuresti (eventual Titan) care vrea sa comande ceva de la ei sa comandam impreuna? Eu chiar vreau sa-i iau un patut pentru bebelusii ei dar cel de plastic din Auchan nu prea m-a impresionat.

Am comandat eu. Dar transportul este 25 ron, asa ca numai pt patut nu merita. Nu livreaza decat prin curier si sunt din Sibiu, parca. Daca stiam, iti comandam si tie si trimiteam eu. Mie mi se pare ok patutul la banii astia. Adica, dupa parerea mea, i-as da un lac, daca gasesc ceva eco.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

www.zambaret.com/Thea_1366.html" target="_blank">Sa votati un zambaret mic.

Votati pentru mine:D!

Va multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanici

Citat:

patut de lemn pt papusi ati cautat la ikea?
la rares la gradi au patut de asta si majoritatea jucarelelor le cumpara de acolo. trageti un ochi si pe-acolo

da, este, uite, http://www.ikea.ro/ro/Produse/0/3404/IKEA/DUKTIG.htm numa ca e 65 de lei

He, He !! Mersi, Roxi! Cu ocazia asta vad si eu ca si-a upgradat site-ul si ikea.ro. Ce bine! Era aiurea rau cu catalogul ala dinainte.

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

Va multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Ela, zambareata ta mai are un vot (nr. 15) de la Razvan, un nazdravan de martie, 2009 Se poate vota zilnic??
Ne gasiti si ne puteti vota daca vreti la adresa de mai jos
Multumim!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Multumim! Votat si noi Razvanelul. La noi se poate vota odata la 24 de ore. Multumim!!!

Va multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Votat si azi - nr. 20, Ela
Bafta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

diana si eu vroiam sa-ti spun de proiector. noi am avut 2 si le-am maritat pe amandoua. acum depinde de copil. matei nu are rabdare sa stea intr-un loc sa se uite la desene. el in timp ce se mai uita la desene, mai mestereste ceva, mai da un ochi si la desene si tot asa.
tie ... sanatate!

tzuna ai PM.

sanatate tuturor cu mic cu mare!

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_alexa spune:

am intrat aici....alex e nascut in martie 2007(rog moderatorii sa-mi puna si ime in semnatura varsta lui)
voiam sa va intreb......ai vostriii mai dorm in patutul de bebe
chiar ma uitam dimineta ca lunganul nostru nu prea mai incape....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna dimineata...pe o asa frigarie...brrr

Legat de jucarii-posibile cadouri aduse de Mosu...Aseara dam o fuga la Auchan, cu gand sa ne uitam mai bine la biroul pt copii(ca anul trecut am zis ca i-l luam, insa ne-am trezit prea tarziu, si nu l-am mai gasit ), si ma tooot uit la el, il studiez...concluzia :este identic cu cel pe care il are Maria Tzunei (doar scaunelul are 3picioare in loc de 4), dar pretul, ca doar e criza, nu??? de la 118 e 160 si ceva...Telefonul vorbitor(ala de la Ficher price, ca-l avem si noi acasa), de la 60 e 90(ma rog, 89)...deci criza...care criza???

Mergi la inceput