Albinute & bondari de mar-apr'07 (130)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

Buna dimineata,

MADY super jucariile, am si eu o intrebare, la ce pret ai gasit masinuta ROARY?

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 25+IOANA

Masina e cam scumpa 180ron...dar razvi ma bazaie la cap demult ca vrea o masina rosie cu telecomanda..iar ursuletul anul asta e 110ron,anul trecut era 350 ron...

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

salutare!

sper din suflet ca sunteti toti bine, parinti, bunici, copii... n-am mai apucat sa intru la voi sa citesc nimic.

De trei saptamani ne luptam cu o viroza. Intai Teo, o saptamana a tusit, apoi mi-a facut aproape 40 de grade... in fine, acum parea cat de cat ok (azi dimineata febra mica iar, raguseala, muci...) dar a luat-o Radu, care toata noaptea a latrat... saracul era atat de epuizat ca nici nu s-a trezit.
Acum de dimineata mi-a facut si el febra, 37.8, il urmaresc sa vedem ce si cum... deocamdata luptam cu antitermice, homeopate si naturiste, sa vedem daca o razbim asa.

Lui Teo i-au dat zyrtec, flixotide, ventolin, e intoxicat... sper ca macar Radu sa scape mai usor.
Rugati-va pentru noi.

Sunt varza de oboseala, n-am dormit azi noapte, si nici de joi pana sambata... saptamana trecuta.
Azi se fac trei saptamanani de la primul semn de raceala al lui Teo.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

ADA{gaia} i-mi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva si mai ales cu amandoi, sper sa scapati cat mai repede si sa-ti revii si tu mamico si te asteptam printre noi.

MAGDA ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu si ca pustiul este bine si mergeti la cresa, sa va tina DOAMNE DOAMNE asa si sa nu va mai imbolnaviti.

MADY multam frumos, si noi suntem innebuniti dupa ROARY dar eu gasisem in REAL mult mai scump si de asta te-am intrebat, sa vedem poate i-l luam si noi pentru SF. STEFAN.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 25+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna!

sanatate bolnaviorilor.
tusea si matei azi noaptea sec, ca si cum s-ar fi inecat. am pus apa pe calorifer, ca uitasem si i-am dat si putin sirop de tuse. apoi n-a mai tusit deloc si nici dimineata. poate chiar era din cauza aerului uscat.

pt moment nu-i mai dam nici un tratament. insa avem un "meniu" de imunizare si vitaminizare, cica: actimel, minimartieni si ascovit.

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

fetelor lu razvi ii plac mult portocalele,dar suc,asa ca i le storc...dar astea de acum sunt acre,ar manca si 3 pe zi,i-o face rau acdiul de la ele???

of sanatate multa gaia!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

mady dc nu il deranjeaza la burtica si nu i se inroseste funduletul, nu are ce sa-i faca rau. sunt chiar recomandate in perioada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna tuturor!

Ce faceti? Noi suntem bine. Avem inca bunicii in vizita si Maria nu a mers la gradi sapt asta. de saptamana viitoare insa ne reintram in program.

Brad- acasa unul artificial si mic de tot, iar in deplasare, la Piatra Neamt va avea unul natural.

Cadouri- de la mama va primi o bucatarie mare de fetite pe care vroiam eu sa i-o cumpar... de Mos Nicolae va primi fructe si poate un patut mic pt bebelus sau o cadita pentru papusile ei. Vreau sa-i iau jucarii mai cu cap adica sa le combine cu ce are deja. Iar pentru Craciun nu stiu.... va primi ceva la gradi la serbare. Si in functie de cat de scump va fi cadoul acela ne gandim si noi ce-i luam separat s aprimeasca chiar in seara de Craciun. Vroiam sa-i iau o papusica balerina care avea si fusta din tul si balerini micuti pentru fetita care se joaca cu respectiva papusa ... era vreo 160 lei la o librarie langa mine dar acum nu o gasesc nicaieri.

ROXANICI- multa sanatate lui Rares. Ai incercat si siropul ala de echinacea de la Tisofit? Eu una chiar cred ca-i bun ca Maria a luat acum la inceputul toamnei si nu a cules nimic de la gradi intr-o luna si jumatate cat am dus-o. Ba mai mult la un moment dat a trebuit sa o las la bona si ambii copii aveau febra. Imi venea sa plang de nervi ca nu aveam cum schimba situatia si trebuia sa o duc acolo desi cei 2 erau bolnavi(tot viroze de la gradi). Din fericire pentru mine Maria nu a luat. Bine ca a avut si bona grija sa nu se pupe cum le e obiceiul, sa nu bea din aceeasi canita... dar totusi: s-au jucat impreuna (numai in casa ca nu a avut cum sa o scoata afara daca ceilalti aveau febra), au dormit impreuna....Asa ca eu am mare incredere in siropurile astea naturiste mai ales daca sunt pe baza de catina sau echinacea.

GRADINITELE SI GRIPA- depinde de gradinita. De ex in MIlitari unde o duc pe Maria nu sunt primiti copiii care tusesc (chiar si f putin) sau le curge nasul nu sunt primiti. Parintii intra in unitate numai cu masca la nas. In Drumul taberii la intrarea in unitate toti se dau cu gel dezinfectant pe maini. Nu se poarta masti. La scoala 117 unde predau la clasele 1-4 copiii trebuie sa poarte masti pe fata pe toata perioada orelor, adica 4 ore zilnic. Mie personal mi se pare o prostie. E obositor si nu se oxigeneaza bine tinand masca aia continuu. Eu am profitat de faptul ca am putini copii la curs 10-12 si stau numai cate 2 la masuta, mesele sunt departate asa ca i-am lasat sa-si dea mastile jos. Mi se parea suficient sa-si puna mastile la intrare si iesire din scoala cand sunt f multi copii pe culoar.

KITTY- patine? Poate Giulia ar merge dar gaza mea mai cade si acum din picioare dc nu-i atenta asa ca nici vb anul asta. Am pus-o pe niste role si a fost jale. Mi-a rupt spatele desi ei i-a placut.

Mergi la inceput

Legat de URSULETUL interactiv cu ecran in burtica... nu stiu daca va avea impatul dorit asupra copiilor. Maria a primit acum in vara o maimutica asemanatoare. Si s-a plictisit repede de ea. Adica o mai cuta, se mai joaca asa cu ea... dar nu mai mult decat cu celelalte plusuri. O plimba cu caruciorul, ii da sa manance dar nici vorba sa mai deschida ecranul sa vada poze etc. Cred ca displayul e prea mic pt ei.

Mergi la inceput

Vreau si eu PATUT DE LEMN ( http://fan-jucarii.ro/produse/165-jucarii-din-lemn/168-diverse-jucarii-din-lemn/352-patut.html) pentru Maria. A comandat cineva de pe acel site? Cat costa transportul? Sa nu fie mai mult decat patutul.Mai e cineva din Bucuresti (eventual Titan) care vrea sa comande ceva de la ei sa comandam impreuna? Eu chiar vreau sa-i iau un patut pentru bebelusii ei dar cel de plastic din Auchan nu prea m-a impresionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

la multi ani si de la noi! facem si noi azi cu bebe in brate 8 luni..

suntem colege anul asta martie..

o intrebare am legata de crese respectiv gradinite..poate ne ajutati sa gasim si noi una cat mi potrivita pt al nostru baietel..stam in aviatiei si vrem sa gasim una cat mai aproape..la anul in toamna are fix 18 luni si de atunci vrem sa-l dam..cred ca trebuie s agasim loc de pe acum..k sa fim siguri atunci ca are bebe unde sa mearga!
poate ne dati ceva pontui, ce sa cautam in special..

va pupam si sper ca nu am deranjat!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput