Albinute & bondari de mar-apr'07 (130)
Raspunsuri - Pagina 12
diana_jors spune:
Ah, despre cadouri - de Mos Nicolae ceva simplu (aka dulce
) poate cu niste ciorapei/papucei haiosi. Iar de Craciun - inca oscilam intre www.crazytoys.ro/jucarii/Sisteme-educationale-2013/Winnie-the-Pooh-129/Dynatech-2102/6747/Storytime-Theater-proiector-multimedia-include-carte-Winnie-the-Pooh.html" target="_blank">proiectorul de povesti (cu 10 baterii
) sau o www.mytoys.ro/jucarie/macara-turn/192" target="_blank">macara telecomandata (ma rog, ceva de genul asta). Ah, aveti idee cat tin acele 10 baterii de la proiector? ca daca trebuie schimbate la fiecare poveste ... ramanem la macara ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
Oana Stefana spune:
http://picasaweb.google.com/oanastefana/Torturi?authkey=Gv1sRgCKD4iLO904DPGw&feat=directlink si http://picasaweb.google.com/oanastefana/OCTNOV09?authkey=Gv1sRgCOmD8pv_vseGzwE&feat=directlink poate ma invatati si pe mine sa nu mai pun carnat ci un elegant "poze" sau vedeti "aici" :)
magdutah spune:
buna stup !
in primul rand La multi ani de Mihai si Gavrila !!!!
Sanatate la puisorii cu viroze, picioruse vinete si dintisori noi !
Ne-am intors si noi cu bine din concediu, chiar un pic bronzati. Matei merge deja la gradinita ... asa ca incepe iarasi a vorbi in germana, dupa ce a facut in ultima luna a facut progrese serioase in romana.
Nu stim ce sa facem cu gripa asta noua, daca sa ne vaccinam sau nu ...
iar de acum vreau sa ma pun la punct cu politica caci as vrea sa ajung la Berlin duminica viitoare la vot ! Si nici nu stiu cine candideaza ![]()
De Mos Craciun inca nu stiu ce o sa iau ! Astazi insa am fost in oras si i-am cumparat lui Matei 2 hanorace cu gluga si mai groase caci la gradinita ne-au spus ca lunea cand au ora de sport vor sa ii scoata dintr-o cladire in alta doar in pantofii de casa si ciorapei (adica or sa iasa din curtea gradintei, o sa traverseze o straduta mica si dupa ce trec printr-o parcare intra in alta sala). Aseara deja vorbeam cu sotul daca sa nu il tinem lunea acasa ... in final am hotarat sa ii cumparam alti pantofiori (caci eu il trimit in sandalute acolo) si sa il imbracam lunea cu maleta. Hanorac au cerut ele , caci au spus ca e mai simplu asa , ca daca ii imbaraca pe toti cu geci atunci nu mai ramane nimic din ora lor de sport ... hmmmm
Si i-am mai cumparat o chitara mica din lemn, caci el canta la toate betele de pe afara si trage de lantul de la bicicleta ca de corzile chitarei :) Asta tot de la gradi. i se trage caci acolo amandoua doamnele le canta la chitara !
Hai va pup si ma duc la strans hainele de vara !
Magda
Matei 9.04.2007
ioanaradu spune:
oana_stefana
ce torturi
duamna kitty ... ca tot ai zis ca m-am luat de tine, dar eu doar am "observat" baga ochi acolo ... sa vezi cum iti face oana concurenta!! 
elpower spune:
Exista si role pentru piciorusele lor, nuumai ca sunt pana la 20 de kg, iar ei le recomanda de la trei ani, asa ca noi zicem pas. Uite aici, aici si aici vad ca sunt modele d-astea cu 4 roti.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."
www.zambaret.com/Thea_1366.html" target="_blank">Sa votati un zambaret mic.
Votati pentru mine:D!
Va multumim!
roxanici spune:
Diana, esti de admirat cat conduci de cand ai carnet. Io nu cred ca am condus cat ai condus tu, dar mie nici nu imi place la drum lung ca ma plictisesc de mor.
Role sunt de care zici tu. in carfur cred ca au fost unele de la RCO care au marime reglabila si sunt facute in asa fel in cat poti pune rotile cate 2, astfel in cat sa fie 2 in fata, 2 in spate, apoi poti trece la 1 fata, 2 spate si apoi cand e maestru le face in-line. A primit rares de la bunici asa, dar nu le-am adus aici ca ii sunt si mari si nici nu e sezonul. Pachetul are si casca si aparratori...parca genunchiere si cotiere.
Oana, f faine torturile. Ala alb e acoperit cu pasta de zahar? sau pasta de lapte praf? si cine e Twilight?
Diana, da chiar sa stii ca ploaie si noapte pt incepatori e cam nasol.
mai io chiar nu am idei de cadou de craciun.... o sa mai sondez terenul la rares.
Deocamdata rares e sub control, omul negru cu temperatura nu a venit, dar inca mai are timp ca serile trecute pe la 7 jumate tot l-o apucat.
Crina_mio spune:
Kitt – ma bucur sa aud vesti despre Iarina, din pacate nu mi se deschide webshot-ul sa va si vad, sper sa reusesc mai tarziu.
Ela – votat jambariciul tau ... ce de jucarii o sa-i aduca mosu’!!
Mady –
cotul lui Razvanel, nu pare asa suparici in poze.
Cata – stie piciulica-l tau ce sa ceara de la mosu'.
Oana – yamiiiii ce tortuleteeeeeee si o tineti tot intr-o petrecere
Diana– bafta la condus, inceputul e mai greu (spune una care nu are curajul nici macar sa faca scoala
).
Diana (mami lui Alex) – bateriile pentru proiectorul de povesti tin destul de mult. Maya l-a folosit vre-o jumatate de an, seara de seara de cateva ori (nu are decat povestea cu Winnie) pana s-a terminat primul set de baterii (de fapt proiectorul merge cu 7 baterii si mai trebuie 3 la telecomanda, dar proiectorul poate functiona si fara telecomanda, Maya mai mult asa l-a folosit). Wk. trecut m-am invrednicit si eu sa-i pun baterii noi si a fost asa incantata, asa ca o sa ma uit sa vad ce povesti ii mai gasesc. Aveti idee daca se gasesc in vre-un supermarket sau trebuie sa le command tot pe net?
Magda – sa va fie de bine bronzul si sa tine virusii departe de Matei
Roxi – sper sa va fi pierdut adresa omul negru cu temperatura. Sanatate lui Raresu.
aditapop spune:
Ela, zambareata ta mai are un vot (nr. 15) de la Razvan
, un nazdravan de martie, 2009
Se poate vota zilnic??
Ne gasiti si ne puteti vota daca vreti la adresa de mai jos
Multumim! 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

madybulancea spune:
Buna dimi...o cafea fierbinte?

Cdou de craciun...eu am primit un pliant de la carrefour cu multe jucarii si m-am ganditit la www.dinoland.ro/p-1715-i-teddy-interactiv.aspx?gclid=CI6k1-_0hJ4CFVITzAodylB8qQ" target="_blank">asta, www.noriel.ro/cluburi_produs/RC-Roary-Masina-cu-Radio-Comanda.htm" target="_blank">asta, si niste plastilina de la play-doh...si cam atat cred!as fi vrut si eu proiectorul,apropo crina l-am vazut in carrefour si mai aveau si povesti, dar nu stiu de ce l-as vrea in romana!
roxi multa sanatate la rares!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel
stefimic spune:
Buna dimineata,
MADY super jucariile, am si eu o intrebare, la ce pret ai gasit masinuta ROARY?
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
25+
IOANA