Albinute & bondari de mar-apr'07 (130)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Auuu! Ce trebuie sa-l doara, mititelul! Fii tare, Mady! Asta e din zona "curaj gaina..." .

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

www.zambaret.com/Thea_1366.html" target="_blank">Sa votati un zambaret mic.

Votati pentru mine:D!

Va multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna dimineata!

Ela nu ai somn? Cand am vazut ora ultimului mesaj am zis ca s-a intamplat ceva Doamne Fereste! Votat zambareata

Caa de obicei Kitty ne face surprize placute. Poti sa scrii cateva cuvinte despre cele doua mandre caci Iunia nu prea are de gand.

Sa aveti o zi usoara!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

vazut pozele. acum inteleg de ce nici madama kitty nu mai scrie ... cred ca se ia mutenia.

vazut si pe razvanel!

sanatate lui rares si lui vlad!
roxana banuiam ca nu esti chiar calma. cum se mai simte rares?

matei e bine deocamdata.

dimineata am fost in real cu unele treburi si am aruncat un ochi la "oferta" de jucarii. stiti??? ingrozitor de scumpe mi s-au parut. deci ferma animalelor pe care am luat-o noi anul trecut redusa de la 90 lei la 50 lei, acum este 220 lei. plus multe alte enormitati de preturi cica ... la oferta ...
in schimb aveau bluzite pt fetite, gen hippie, f dragute, la 9 lei.

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Dvd-uri cu povesti gasiti la chioscurile Rodipet. Eu am luat: Scufita Rosie, Cenusareasa, Alba ca Zapada, Frumoasa adormita, Pinocchio, Alice in tara minunilor, Frumoasa si bestia....etc.

Azi la cresa nu i-a primit pana nu ii controla in gat pe copii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata mamicile mele, sa facem si noi prezenta la apel.

in primul rand pupacim bine pe RAZVANEL sa treaca durerea si sa se vindece cotul cat mai repede. pentru mamica MADY.

sanatate multa bolnaviorilor: RARES{sa-ti aduca mosul multa imunitate}, EDY{sa treaca laringita repede}, GIULIUCA{sa nu se agravezez tusea}, VLAD{sa scapi repede de medicamente} si restul trupei sa ramaneti sanatosi.

RILOASA sper sa scapati de agitatie si poate chiar ii dau dintisorii, cate luni are?

CRINA ce haioasa este MAYA cu verisoara ei, iar faze de gelozie mai avem si noi, asa ca noi fete frumoase.

ELA la voi am votat, sper sa si castigati, cate cadouri ati cumparat, super, ce bine de tine ca ai fost inspirata asa din timp, carliontata mica.{abia astept sa serbam si noi SF.ION}

GABY ce haioasa esti cu ai tai copii, abia astept sa vad si eu cum este cu doi, v-am tot urmarit anul asta pe cele care ati nascut cel de-al doilea copil si vad ca totul merge bine, deci sunt increzatoare, ca pe mine toata lumea ma intreaba daca nu-mi este frica sa o iau de la capat.

asa,am ajuns la cadouri de CRACIUN, la brad care va fi artificial pentru ca am cumparat anul trecut.
de mos NICOLAE nu ne-am hotarat dar sigur vor fi dulciuri si poate o jucarica mica{gen puzzel}.
de CRACIUN avem deja comanda data la "laptopul broscuta de la NORIEL", l-a fascinat la TV si am vorbit cu soramea si a gasit in MALL MILITARI magazin si este mai ieftin decat pe internet.
el e fascinat de faptul ca are microfon si este gen karaoke.
sper sa ii mai placa si cand va veni mosul, dar pana acum mi-l arata de nu stiu cate ori pe zi la TV.

cam asta ar fi de la noi, va pupam si sa aveti o zi minunata, la noi este soare si plecam afara.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 25+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

' Neatza! Hi , hi, e soaaareeee! Mergem afaraaaa! Pupam fetele si baieteii!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

www.zambaret.com/Thea_1366.html" target="_blank">Sa votati un zambaret mic.

Votati pentru mine:D!

Va multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Buna mamici :)
Revin si eu dupa o saptamana destul de grea, aglomerata din toate punctele de vedere.
Am avut de facut cateva torturi, unul Twilight pe comanda, si unul cu sirena cerut de una din nepoate, astea doua m-au solicitat cel mai tare....twilightul a iesit bine, cica toata lumea a fost incantata, sirena insa m-a umplut de nervi, acasa era bine mersi, in masina insa din cauza caldurii au inceput sa curga culorile, la momentul servirii trebuia sa fii avizat ca e sirena, copiii au fost incantati, acum sa vedem ce fac pt wk asta, sambata trecuta a fost cu familia extinsa (au fost 11 copii), wk asta e cu colegii de scoala si cu cei de la baschet, trebuie sa gasesc alta solutie pt. decorat; am sa pun poze, sa vedeti cu ce m-am ocupat :)

Bibi a fost super la petrecere, a "molestat" un baietel de 2 ani, tot vroia sa intre in vorba cu el, ala fugea, ea repede dupa el, in final s-a consolat cu altul, ceva mai mare, de aproape 4 ani, s-au tinut de mana, s-au jucat si la sfarsit fiica-mea l-a pupat...ala era fascinat, nu alta.
La FTK ii place la nebunie, e intr-o grupa nou infiintata, sunt doar 4, ea e singura fetita; sapt. asta a venit un baietel nou, ea l-a ajutat si l-a incurajat toata lectia, la sfarsit l-a mangaiat si i-a zis pa, i-a dat si un pupic in aer, sa vedem acum cum evolueaza.

Delia a inceput sa mearga de-a busilea, are o viteza fantastica, a fost si ea la petrecere, nu vroia sa doarma cu nici un chip, a reusit pana la urma o cumnata sa o culce plimband-o pe afara la miezul noptii.

Eu continui cu imunizarea cu homeopate, sper sa nu fie probleme. Saptamana viitoare incep curtarea de gradinite si directoare, sa vedem daca am sanse sa o inscriu pe undeva of of of

Fetele mele se uita la desene cu mare placere, si lui Bibi ii place si Magic English foarte mult. Acum le citesc cate o poveste din colectia Disney (aia de a aparut cu adevarul) in fiecare seara, Bibi ziua se uita la desenul respectiv si seara imi solicita aceeasi poveste si asa adoarme, dupa ce isi bea biberonul cu lapte.

De cate ori vad ce activitati aveti voi cu copiii ma simt vinovata, noi ne jucam si atat, ea isi creeaza povesti si situatii si eu intru in joc, puzzel nu i-am luat inca si nici carticica cu activitati...am sa-i iau si eu sa vad daca o tenteaza.

Sanatate multa puilor
La multi ani de Mihail si Gavril!

Fug afara cu ele, prea e frumos :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Ma faceti sa ma simt denaturata cand vad cum stiti deja ce le luati de Craciun (si cat de multe), eu abia azinoapte cand scriam m-am gandit la patine. A mai studiat cineva problema, sunt numere asa de mici, e in regula sa ii si punem deja pe ele?

Vizitatoarele mele dragi sunt bine, Iarina stie exagerat de multe si are un limbaj ....de ma complexeaza si pe mine . De ex in Sighisoara in cetate au inceput sa bata clopotele, putin s-a speriat - sunau f tare si apoi a inceput sa ne povesteasca Ce si-au spus clopotele...in sinea lor? Ia sa merg si eu pe la fetele astea ca nu le-am mai vazut demult....
Giulia ii spunea Iarinei "fetita mea" "unde e fetita mea?" si vroia doar de mana cu Iunia nonstop.....si Raul era tot dupa Iunia.....si Calin la fel , erau pe punctul sa ma faca pachet sa ma trimita la Bucuresti, ca in bancul ala in care canibalul ii spune la fii-su vazand o tipa buna "pe asta o tinem si o mancam pe mama-ta".

Giulia e bine, chiar nu mai are nici muci, nici ragusita nu mai e....ei, acum am spus-o... parca vad ca se intampla ceva, ca de obicei cand ma linistesc.

Oana Stefana, poze cu tortUri nu ai?

Jo, uite la tine ce ma iei la rost , auzi ca se ia mutenia, apoi azivara cand pe o pagina erau 3 sau chiar 4 mesaje de-alea mele si eu spuneam buna dimineata, eu spuneam noapte buna, nu s-a mai sesizat nimeni...
Imi asum critica... asa sunt acum...

Ela, am votat zambiliciul, se poate de mai multe ori?

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salutare

A venit soarele si nu mai suntem mohorati
Imi pare rau sa aud de copiii bolanaviori....Mady pupam Razvanelu sa treca usor peste zilele astea...Roxi si pt Raresu un pupic sa se faca bine

Mandrele cochetele de la intalneala....de la distanta poti zice ca sunt gemene

Am votat si eu carliontii Theei

Jucarii nu m-am gandit...de fapt ma gandeam la un laptop...dar nu stiu ce sa zic ....sa caut sa vad pe net si sa vad si ce fac ca nu am achef sa dau banii doar ca sa ii arunc....si altceva ma gandeam la un birou din ala pentru pictura si act diverse...parla la Maria Tzunei vazusem ceva

Mos Nicolae de acord cu Roxanes.....dulciuri sau nuielusa si fructe pe care nu le manaca...ne luam de mana cu Mateiu de Ioana

Ea este bine eu am avut o perioada mai nasoala ...nu imi gaseam locul in casa ...irascibila..habar nu am

Prima isprava cu masina am comis-o deja....seara dupa ce mi-a ajjuns acasa permisu adica la vreo 4 zile de la examen..sotu hai sa mergem in vizita si o sa beau si eu ca acu are cine sa ma aduca
Zis si facut am condus si cand ne*-am dus.."cu mici greseli" curbele le-am luat cu viteza, la una am intrat si pe banda cealalta...asta inlemnise putin langa mine dar saracu nu zicea nimic sa nu ma panichez....la intoarcere noapte si ploaie nasoala...eu de emotii, de ploaie nu mai vedem marcajele prea bine ..asta mai apuca din volan ca cica nu tineam drept cu toate ca eu asa credeam, la un semafor nu am putut sa plec din panta si era sa intru intr-un Jeep eu stiu de care....am plecat dar cu greu si bomboana de pe coliva am trecut peste o bordura la o curba

AL meu sot cand s-a vazut teafar acasa a rasuflat usurat.....eu sper sa ma descur c mai bine si sa nu fiu o catastrofa...om vedea ..regret enorm ca nu am facut socala la tinerete

Acu va la s ca trec la munca.......

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007 ............. Poze

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

Patine? M-am gandit si eu, dar cred ca mai asteptam un an... daca as gasi unele de vara, cu 3-4 roti pt stabilitate (adica nu un singur rand de role), poate-poate vara viitoare...

Diana, pff, nu se recomanda intunericul si ploile la incepatori pana inveti bordurile, semafoarele, curbele... iti recomand sa conduci pe lumina (spun eu care sambata ma duc pana in Ungaria, iar luni vin inapoi )

Povesti si desene - i-am luat lui Alex de la chioscurile Rodipet niste dvd-uri cu desene. Preferatele lui sunt Degetica, Pinocchio, Doamna si Vagabondul si 101 dalmatieni. Uneori seara la culcare ma pune sa i le si povestesc, si ma si corecteaza daca uit vreun detaliu Are o rabdare fantastica, de exemplu Degetica are 47 de minute si se uita la ele cuminte cap-coada.

bolnaviorii, si in mod special pe Razvan. Alex sare in pat in fiecare seara, iar acum 2 seri a reusit 2 accidentari in decurs de 1 minut - prima data a sarit cu piciorul pe langa pat si s-a lovit rau la glezna... iar dupa pupicul de rigoare de la care i-a trecut durerea instant a mai sarit o data si a dat tare cu fruntea intr-un dulap de langa pat...

Despre Alex - mai nimic nou, aparatele foto tot nu le-am reparat...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput