Mamici de fulgusori (146) - HAI Dymomo+Andrutza!!
Raspunsuri - Pagina 7
mariaandreai spune:
Ceau fetele,
Felicitari noilor mamici si Dymomo si Andrutza
In legatura cu putulica baieteilor noua ni s-a spus la curs ca de fapt nu are nici o influenta pe viitor in ce pozitie o asezam. Recomandarea pediatrei era sa o lasam asa cum sta natural, pt ca bb-ii au jet puternic, care le ridica putulica cand dau drumul si ajung sa se stropeasca pana pe fata. Asta si pt ca dupa ce digera mancarea stomacelul se strange si scutecul ramane lejer.
Am vazut ca s-a discutat si despre anestezie. Nu prea inteleg eu ce inseamna combinata. Noua ni s-a explicat la curs ca epidurala sau peridurala inseamna acelasi lucru - se introduce substanta anestezica in spatiul epidural (spatiul din jurul maduvei), iar la cea rahidiana substanta se introduce in nervii rahidieni, adica ceva mai adanc decat la epidurala. Dar substanta si procedeul sunt aceleasi. Nu ni s-a spus nimic despre combinata. Mai multe info si poze puteti vedea in Dileme despre nastere si tipuri de anetezii.ppt trimis de Ramonika pe contul comun.
Maria 33+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
strumfy_12 spune:
Salutare!!! Am facut si noi ochi am citit din urma...asa ca trimit agitatele din dotare la defilat!
Hai DYMOMO!!!
Hai ANDRUTZA!!!
33
adina_bulina spune:
Multumim din suflet Irenei care ne-a cedat programarea ei la dr. Pop. Doamne ajuta!
26+ Maria
rgagapie spune:
Neatza si d la mine putin mai tarziu, ink , dar am reusit sa citesc tot .
Agitatele raman p pozitii pentru Dymomo si Andrutza
azi am ceva d , dar o sa mai revin sa trag cate un ochi p la voi
si curaj Dymomo si Andrutza
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +36 Maya Paula
AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!
Pirelia spune:
Ionela, Ramonika, ceva vesti de la Dymomo?
Andruta cu cine o sa tina legatura?
Viitoare mamica in culmea fericirii 35+ (33+) Oana Petra
rgagapie spune:
Am uitat am si eu o intrebare, voi aveti probleme cu incheieturile? Adik ma dor mainile, in special degetele si sunt atat d umflate k uneori nu pot sa iau nimic sau sa deschid o sticla d apa.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +36 Maya Paula
AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pirelia Ionela, Ramonika, ceva vesti de la Dymomo? Andruta cu cine o sa tina legatura? Viitoare mamica in culmea fericirii 35+ (33+) Oana Petra |
Eu nu am primit inca nicio veste
34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
strumfy_12 spune:
citat din mesajul lui rgagapie Am uitat am si eu o intrebare, voi aveti probleme cu incheieturile? Adik ma dor mainile, in special degetele si sunt atat d umflate k uneori nu pot sa iau nimic sau sa deschid o sticla d apa. Zambeste, maine poate va fi mai rau. Ramona +36 Maya Paula AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!! |
Cu incheieturile nu dar cu degetele da...s-au umflat...am renuntat la inele ..ca sa nu risc sa nu le mai pot scoate. Am observat ca dak masez degetele le pot misca mai bine. Cel mai greu le misc dimineata...dar dupa un mic masaj...ceva treaba prin casa... ma simt mai bine...dar de desumflat nu se desumfla.
Hai DYMOMO!!!
Hai ANDRUTZA!!!
33
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui rgagapie Am uitat am si eu o intrebare, voi aveti probleme cu incheieturile? Adik ma dor mainile, in special degetele si sunt atat d umflate k uneori nu pot sa iau nimic sau sa deschid o sticla d apa. Zambeste, maine poate va fi mai rau. Ramona +36 Maya Paula AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!! |
problabil mananci prea sarat sau faci prea mult efort.daca ti se umfla mai mereu,asta insemana ca ai nevoie de mai mult repaus la pat,sa bei multa apa,cel putin 2 litri pe zi si plata..si sa papi cat mai putin posibil sarat
alina 35 saptamani marie rebecca ayanna