Mamici de fulgusori (146) - HAI Dymomo+Andrutza!!
Raspunsuri - Pagina 6
Miramar spune:
Dienutze subscriu si eu la ce s-a spus - inteleg ca incalzitorul de biberoane nu prea e mare scula. Eu am cumparat biberoane BPA free ca sa pot incalzi la microunde. Daca nu, varianta e cu ibricul de apa calda pe foc - e cel putin acelasi lucru precum cu incalzitorul.
Sterilizatorul insa mi se pare util. Eu il am second hand, mi l-a adus o prietena, dar daca nu-l aducea ea il cumparam cu siguranta. Mai este varianta cu solutia dezinfectanta de la Chicco dar nu cred sa iesi neaparat mai avantajos.
Tin pumnii fetelor - Dymomo si Andrutza
36+
floricik spune:
Neata
Ia sa bag si eu niste agitate pt fetele noastre.
Hai DYMOMO!!!
Hai ANDRUTZA!!!
34+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Andrecluj spune:
Fetele, am vorbit cu Lavi , se simt bine amandoi. Aseara fusese deja la puiutz, l-a vazut, acum astepta sa ii schimbe pansamentul si sa mearga din nou la el. A zis ca operatia o doare, dar suportabil, nici nu se compara durerile de cezariana cu ce a rabdat de-a lungul travaliului. Natural nu a putut naste, desi se dilatase total, pentru ca in timpul travaliului bebe s-a intors si ea nu avea putere sa impinga. Cand a ajuns la spital bebe era "pe pozitie", dar in timpul travaliului se intorsese, dupa care cand deja era pe masa de operatie s-a intors din nou, dar era deja taiata. In fine, per total acum sunt bine amandoi, azi s-a ridicat din pat deja si am simtit-o fericita, desi inca parea adormita. Azi merge si medicul ei de la Targu Mures sa o vada. Cam atat. 34+ Chiara Ada
busymummy spune:
Hai DYMOMO!!!
Hai ANDRUTZA!!!
Sa aveti nastere usoara, bebei sanatosi, frumosi si papaciosi!
34 - mami de Vlad Stefan si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#
lylyana.ion spune:
of doamne, prin ce o fi trecut saraca...
bine ca si-a revenit, si-a vazut puiul si se simt bine amandoi
multumim pt info
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Fetele, am vorbit cu Lavi , se simt bine amandoi. Aseara fusese deja la puiutz, l-a vazut, acum astepta sa ii schimbe pansamentul si sa mearga din nou la el. A zis ca operatia o doare, dar suportabil, nici nu se compara durerile de cezariana cu ce a rabdat de-a lungul travaliului. Natural nu a putut naste, desi se dilatase total, pentru ca in timpul travaliului bebe s-a intors si ea nu avea putere sa impinga. Cand a ajuns la spital bebe era "pe pozitie", dar in timpul travaliului se intorsese, dupa care cand deja era pe masa de operatie s-a intors din nou, dar era deja taiata. In fine, per total acum sunt bine amandoi, azi s-a ridicat din pat deja si am simtit-o fericita, desi inca parea adormita. Azi merge si medicul ei de la Targu Mures sa o vada. Cam atat. 34+ Chiara Ada |
Lili 37 cu Alexandru
ramonaradu79 spune:
Camy_pus nastere usoara si bebe sanatos!Scoatem agitatele tinem pumnii!
Ionela ai fost super tare cu 3999g
Lumi ce cuvinte frumoase despre a fi mama!
Cat ma bucur ca pot sa va spun si in mesaje chestiile care m-ati facut sa le simt, gandesc, alaturi de voi, de-a lungul odiseei cand doar citeam, ca la viteza voastra....eram in recuperari intr-una.
Andrecluj nu ai de ce sa te scuzi!Pt mine ai fost un model de vointa chiar daca mai tineai si butoiul ocupat din cand in cand.Am zis ca daca tu poti ,pot si eu.Eu am avut totusi parte de o luna jumate de libertate in care am avut liber la miscare, ca dupa aia ... iar pb .
Esti de admirat!Uite un buchet mare de flori ca sa nu te ineci ca tiganul la mal(daca imi permiti), mai e un pic si ai sa iti tii minunea in brate alaturi de tati de Chiara.
Ionela si tie multe .
Acu am vazut ca pana la urma mi-au luat astia mesajul si nu s-a pierdut.Deci scuze pt lucrurile repetate.
Ancutza...na mi-am dat si eu cu parerea.
Multumesc Simina pt informatii.
Monis5 multumesc pt ca ne-ai pus in listuta.La mine datele sunt in regula.
Multumim de vesti Andre despre Lavinia.Doamne prin ce a putut sa treaca!Recuperare rapida.
P.S. multumesc si celorlalte fete care mi-au urat bun venit.
31+ Alexandru
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonaradu79Andrecluj nu ai de ce sa te scuzi!Pt mine ai fost un model de vointa chiar daca mai tineai si butoiul ocupat din cand in cand.Am zis ca daca tu poti ,pot si eu.Eu am avut totusi parte de o luna jumate de libertate in care am avut liber la miscare, ca dupa aia ... iar pb .Esti de admirat!Uite un buchet mare de flori ca sa nu te ineci ca tiganul la mal(daca imi permiti), mai e un pic si ai sa iti tii minunea in brate alaturi de tati de Chiara. |
lylyana.ion spune:
mie mi se pare de neconceput ca intr-un spital sa nu existe de garda si un anestezist. dar la noi se pare ca se poate
Lili 37 cu Alexandru
ionelamaria spune:
Neatza la amiaza!
Ce-am mai dormit....
Andrecluj, multumim de cafeluta. Ma bucur ca Lavi ne trimite vesti bune si ca e mai bine decat ieri.
Ader la ce spui tu... pentru orice lucru bun trebuie sa platesti cumva... prin renuntari prin munca, prin ceva.... Fiecare a trecut prin momente mai grele in sarcina... si oare care a dus cea mai grea cruce? eu cred ca am avut fiecare una dupa puteri
ramonaradu79, primim si capucino.. ca doar ne facem de cap pe ultima suta si merge orice oricat
lylyana.ion, exact cum spuneam.... de toate vrem....
dienutze, si a doua cafea... merge
Andre_lina, sa te faci repede bine
34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE