Mamici de fulgusori (146) - HAI Dymomo+Andrutza!!
Raspunsuri - Pagina 8
cristina_boc spune:
Buna fetelor,
Tocmai am reusit si eu sa recuperez. In ultima vreme sunt tot mai lenesa si nu prea am chef de nimic. Obosesc repede si ma asez repede in pat. Sper ca e din cauza vremii...
Felicitari noilor mamicute si nastere usoara celor care urmeaza din listuta, si bebelusilor care nu mai au rabdare.
CRIS 33+ , Andrei Cristian
dienutze spune:
fetele pt raspunsurile despre incalzitor.
Concluzia: nu iau!
Sterilizator am luat cu aburi, nu pt microunde. Mi se pare util un sterilizator (maax 10 minute). O amica a uitat pe foc oala cu biberoane si s-au topit, putea lua si foc! Nu ma risc! iar cu solutia de la chicco, iarasi trebuie timp! 30 de minute stau alea in solutie.
35+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!
many_bani spune:
Am terminat si eu de savurat cafeluta oferita de Andrecluj, multumsc
Bun venit burticilor care au scris de curand si pumnii stransi ptr. burticile care azi au marea intalnire cu bebelusii lor .
Despre trusa de anestezie , nu ma mai stresez, daca nu au, se duce sotul sa o cumpere si gata. Cat despre conditiile din Filantropia ( rezerve, saloane, acces tatici etc) poate intra Rony si ne da cateva detalii.
Monis tu cand ai urmatoarea vizita la spital? Eu merg sambata ca este dr. de garda si daca ea considera ca a sosit momentul imi vad si eu comoara. Sotul este putin suparat daca ar fi sa-mi faca cezariana sambata,inca doua prietene au nascut baieteii lor tot pe 31.10 (la diferenta de cativa ani) si nu vrea ca si bebe nostru sa fie odata cu ceilalti doi, toti ceilalti prieteni sunt in dilema cu cadourile si la care sa mearga, daca nu se serbeaza impreuna. Pe mine nu prea ma intereseaza, bebe sa vina sanatos.
Cami se pare ca dupa fetele de azi tu urmezi, totul este pregatit?
Shtephy tu cum esti? ma minunez cand vad cata energie ai, eu nu am mai fost la o plimbare in adevaratul sens de nici nu mai stiu.
Astept vesti musai bune. Pupici
38 + Vlad
Lalu_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rgagapie Am uitat am si eu o intrebare, voi aveti probleme cu incheieturile? Adik ma dor mainile, in special degetele si sunt atat d umflate k uneori nu pot sa iau nimic sau sa deschid o sticla d apa. |
Si eu am aceeasi problema, ma dor mai ales dimineata,nu reusesc sa strang pumnul.... dar dupa un masaj e mai bine.Degetele le am mereu umflate, chiar daca sunt atenta cu sarea.Noroc ca mi-am scos verigheta de pe deget la timp.....
36+
DianeAli spune:
neaza buna burtici!
Andrecluj,daca mai ai o cafea pentru mine..iti sarut mainile!
am dormit cam rau ca am avut acid la stomac toata noaptea, si mi-era groaza sa nu cumva sa nu-mi aud alarma si sa nu ma trezesc pt control.
totul este asa cum trebuie , tot cu capul in jos ca acum 3 saptamani, Lorin are 2,300 kg ,e lungut, toate masuratorile au iesit foarte bine, colul este lung si inchis.. ce mai, nici o problema . peste 2 saptamani merg din nou, dar in principiu, nu ar trebui sa se schimbe mai nimic.
va pupacesc!!!
33+ Lorin Edward
crissa13 spune:
buna ziua burtici,
am intrat doar sa va salut inainte sa plec la serviciu.in legatura cu sterilizatorul, mi se pare mai usor si mai practic de folosit cel cu aburi decat solutia dezinfectanta de la chicco.
aceeasi problema cu degetele umflate o am si eu si nu mananc sarat, de picioare nu mai zic sunt mereu umfalte. nici nu mai stiu cum aratau gleznele mele inainte. exact cum a zis si lalu bine ca mi-am scos veregheta la timp.
mai scot si eu agitate pe dymomo si andrutza
desi cred ca au nascut deja, si trebuie sa le felicitam pt puisorii lor.
de-abia astept sa vad diseara cum au decurs nasterile lor si sa vad ca sunteti bine toate.
Va pup
32+
Lalu_79 spune:
Ramonaradu 79, Camelia 86, bun venit!!!
Ionela, daca ai timp sa-mi trimiti un PM cu ce ai aflat de la Lumi, ti-as ramane recunoscatoare .Bineinteles, nu e nici o graba . Saru' mana
Mihamora, e trecuta dr mea pe listuta, e vorba de dr. Schass.
36+
Lalu_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonaradu79 lyliana si eu am mancarimi groaznice.De multe ori m-a apucat si plansul.Ma trezesc si noaptea de multe ori. E ingrozitor.Dr. mi-a dat niste analize pt ficat, le-am facut si au iesit ciudate, inca nu am fost cu ele la interpretat.Mie imi e frica sa nu fie colestaza hepatica ca mi s-a schimbat si culoarea la urina.Daca e "doar" prurit de sarcina am inteles ca nu prea exista remedii decat o rabdare de fier. |
Ramona, eu astazi am fost dupa rezultatele analizelor pt aceeasi problema. M-am enervat ca dintr-o prostie nu au putut sa-mi faca hemoleucograma, dar celelalte analize au fost suficiente ca sa-si dea seama dr ca nu e colestaza hepatica. Sfatul meu ar fi sa te duci cat mai repede la medic cu rezultatele.
Mancarimile de cat timp le ai? La mine e vb de prurit de sarcina si acum (cam la 2 saptamani de cand au inceput), mancarimile sunt suportabile, cred ca e posibil sa si dispara cat de curand. Sper sa fie la fel si in cazul tau .
36+
floricik spune:
Cristina_boc si eu am o leneeee La mine nu cred ca e de la vreme ci de la o raceala care ma alearga de vreo 2 zile.
Fetelor si eu mai am mainile umflate dimineata. Problema este ca verigheta nu am scos-o ...si acum nu mai pot sa o dau jos Poate cu fluxu'
34+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png