Mamici de fulgusori (146) - HAI Dymomo+Andrutza!!
Raspunsuri - Pagina 17
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Sa imi bag picioarele, degeaba am facut atatia ani de scoala, si acu ma uit ca toanta si imi pun intrebari de astea de 2lei.. |
ce tare esti
asta cu cupilu' creca tine de scoala vietii...
lasa ca te descurci tu pana la urma cu cremele astea.
eu am luat crema cu galbenele pentru uz zilnic, bepanthene voi lua pt. iritatii. cred.
laurairina13 spune:
Felicitari Dymomo!!!! Bine ai venit pe lume bb DAN!!!
Krelia, nu mai zic nimic de ce amintiri mi-ai trezit cu melodiile alea..prima iubire, primele discoteci...eeehhh ce vremuuri
Camelia86, baga mare si scrie mai multe mesaje despre tine, sa te vedem in timp real!
Suzyca, mamico, ce bine e de tine ca sunteti deja acasa si zici ca ai mai si recuperat ceva somnic...ehh, parca asa mai merge sa auzim si vesti de astea, nu numa despre nopti nedormite..
Ramonika, am luat si eu ceaiul pt stimularea lactatiei de la Fares, plus ceiutul Babycalm tot de la Fares, de altfel eu sunt ft multumita de ceaiurile celor de la Fares. Si abia astept sa incep sa il beau..adica dupa ce nasc M-am uitat si in farmacie, si am vazut ca ceaiul ala Baby drink costa vreo 33 ron!!!!muult frate muuult, plus ca cica e super dulce..Mai bine iau de la Fares ceaiul Baby calm!
RamonaC, te asteptam maine acasa!!adica sa ne dai binete pe forumache..ca deh tre sa impartasesti ce si cum..
Simonette, matale zici ca mai primesti vizite de la domnul MASCUL???...fericitooo Cat despre patut supraetajat, si eu visez cand voi avea 2 cupchii (- daca imi mai trebuie dupa ce o sa o nasc pe matza si un al doilea), si vor mai creste sa le pun in camera lor patut de asta si am vazut niste variante asa frumoase pe net...de ti-e mai mare dragu sa le cumperi..Uite aici :
http://www. mobilacristian .ro/produse/detalii-produs.aspx?pid=221#
http://www. mobilacristian .ro/produse/detalii-produs.aspx?pid=13
Scoate spatiile de dupa www si dupa mobilacristian..
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 38+ Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze
krelia spune:
felicitari dymomo, sa-ti traiasca feciorul!
simonette, ma bucur ca sunteti bine ...sa stii ca aceeasi senzatie o am si eu...ca-mi iese cu genunchiutii prin piele
mihamora, tichie de margaritar cred ca ne mai lipseste...si-n rest...ne-am luat si interesat de toate ..da' io gata, nu ma mai stresez....
laura, era o varianta misto si cu hotelul...dar tot trial...in fine...nu cred ca o sa mai am eu timp de asa ceva...in curand ....cu cremele, in mare...asa am inteles si eu de la fete....ah, si diferenta intre garmastan si bepanthene...din ce am mai cetit...cica la garmastan ii poti da tzitzi fara sa te speli inainte...pe cand la bepanthene, nu...cica are nush ce gust/componentaa care nu ebun pt bebe.....
maine seara imi soseste dr din Nemtia!....Doamne ajuta sa trec si de ziua de maine!
krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai
simonette spune:
Pfiii, ce-am picat exact ca muca-n perete cu agitatele mele fix dupa anuntul ca a nascut Dymo...
Laurairina, despre vizite la dansa......primesc, de ce sa nu primesc? Daca n-am nicio restrictie din partea medicului De precizat totusi ca e mai mult ptr mascul aseaaa, sa n-o ia razna ca mie nu poci spune ca mi se face! Si nici ca-mi pica extraordinar de bine De cand cu impacarea mai ales, vizitele au fost cam dese si crek o s-o mai rarim La voi o sa fie flacara vie dupa lehuzie Moama nu vreau sa ma gandesc
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
32+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 7+!!!!!
floricik spune:
FELICITARI MAMI DYMOMO SI REFACERE RAPIDA!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE DAN MIHAIL.
34+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
laurairina13 spune:
Krelia, si la mine vine tot maine dr de la congres! si vineri am intalnire cu el..dar nu ma mai incanta sa ma duc la cracit la el..
S-ar putea sa imi schimb pe ultima suta de metri spitalul unde nasc, implicit doctorul, implicit modul de nastere din normal in cezariana..Si toate astea, ca sa economisim vreo 20-30milioane..care nu ii avem..in fine..asta e alta poveste, sa vad daca imi ies socotelile si ma primeste doctorita asta noua pe ultima suta de metri..
Laura, 38+ Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
Ca sa nu mai zic, ca iar ne-am sucit cu numele...nu mai stim cum vrem sa o cheme pe matza...Au fost nasii pe la noi, si nasa ne-a zis-o pe direct, ca nu se poate ca sa nasc de sf mihail si gavril si noi sa ii punem Mara Teodora..Ca sa ii punem si al treileal nume Gabriela...
Plus ca, nici Mara nici Teodora nu imi mai plac asa mult acu.....ba zicem Alessia, ba Amalia, ba Malina...Al meu tine mult la numele Amalia, io nu mai vreau Mara...si pana la urma o sa ii punem si Gabriela...E o nebuloasa totala...sa mor io..2 oameni in toata firea sa nu ne hotaram noi ce nume vrem...
Laura, 38+ Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze
strumfy_12 spune:
BINE AI VENIT PE LUME BEBE DAN MIHAIL
DYMOMO Felicitari MAMICO!!! Sa te refaci repede...sa ai un baiat papacios si cuminte!
33