Mamici de fulgusori (146) - HAI Dymomo+Andrutza!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

fetelor...sunt eu sau camy nu a aparut azi?... poate nu am vazut bine....
Caaaaaamy, ce faci.....????? pregatesti bagajul?

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Intredevar Camy a lipsit azi .
Va las k merg la , k sunt d la 8 treaza si nu am ami stat in pat nimic azi.
la toate.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +36 Maya Paula
AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ok, gata...nu mai zic nimic de nici un euglen si de nici o alta parascovenie....

am vazut ca aia de la magazin-naturist.ro au creme weleda...si nu in cele din urma, babypoint.ro.....daca vrem marca.....
daca nu, cred ca mai raman si cele..."no name"...dar 100% bio..organice...

gata..eu am incheiat capitolul asta..ca zau..o luam razna..

suzyca...ce ma bucur ca ti-ai facut timp sa scrii.....bine v-ati intors sanatoase!

mihamora, saru'mana de raspuns!..cred ca o sa urmez pasii astia!

of...ca am inceput sa ma vait ca babele...tare ma mai doare spatele asta...si numai in partea dreapta...de la omoplat pana putin mai sus de lombari...ce mi-e dor de un masaj din ala, ca la carte

krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

VESTI DE LA DYMOMO

Azi la 17.35 a venit pe lume Dan Mihail 2550g Apgar 9 mami se simte bine dupa ceza.

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna seara!
In caz ca va faceati ganduri legate de starea noastra,...........suntem bine sa stiti!
Am fost doar libera 2 zile si ca de obicei cand sunt libera, ori sunt numai pe drum, ori sunt calarita de putzulicile mele dragi
Am cumparat la putzici pat supraetajat si ptr prima data n-am putut dormiu bine caci am avut prea mult loc in pat
Bine, la un moment dat spre dimineatza, m-am lasat vizitata de mascul
BB Niko, e bine, se zbantuie si imi balangane burtanul in toate directiile.....aseara chiar m-a speriat, credeam ca da gaura si scoate piciorusele!!!

Mai fetelor....;legat de cosmeticale ptr bebei...eu pe amandoi i-am tratat cu MUSTELA si Nivea in cazuri de urgenta si amandoi auo piele super! N-am avut probleme si nu vad de ce as schimba acum Chiar am fost multumita de ele.mai ales de mustela!

Fac si eu galerie ptr DYMOMO!!!Nastere usoara si bb sanatos!!!

toate burticile si mamicile fara exceptie!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
32+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 7+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:

Azi la 17.35 a venit pe lume Dan Mihail 2550g Apgar 9 mami se simte bine dupa ceza.

- sa traiasca bebe Dan Mihail -

mami refacere usoara si laptic mult!!!

monis cu poze
sapt 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Felicitari Dymomo !!!Sa iti traiasca baietelul si sa fie sanatos!!!

Ionela -multumim de vesti

Krelia- asta cu parabenii, nu era acum 2 ani, deci am fost mai relaxata si nici faza cu BPA free nu o stiam atunci.Acum daca tot am aflat...

Michelle 33 + ("Smiley") Tudor Mateo si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Am aparut si io la ceas de seara, si am avut ceva de recuperat...

Vad ca Andrutza s-a intors acasuca in formula 2in1, lasa ca e mai bine asa, decat sa iti fi provocat si sa te fi chinuit muult sa nasti mai bine mai astepti , poate se hotaraste bb sa vina singur, fara ajutoare! Cat despre kg , ca are 3900...asta e aproximativ, poate fi in plus sau minus, mizeaza si tu ca ecograful a supraestimat greutatea

Stephy, am si Zuma descarcat da parca ma plictisesc..am descoperit alt joculet: magic match, si asta are mai multe serii, una chiar mi-a placut, de am stat asta noapte pan la 3 jumate sa joc...

Krelia, am descarcat un Diner Dash, e ala care servesti intr-un restaurant nu??in schimb ma plictiseam sa fac pe chelnerita...nu prea mi-a placut, stiu ca ziceai de o varianta fara trial/varianta completa, habar nu am , eu am dat cautare, si am descarcat unu care mi s-a parut ok ca dimensiune, nr vizitatori, pareri..nu le am prea mult cu astea..deci..nu cred ca te pot ajuta prea mult..
Cauta eventual aici in linku asta ce varianta ti s-ar parea cea completa..
http://btjunkie.org/search?q=diner+dash
Cat despre crema de galbenele.io tot crema aia am luat-o chiar azi, am vazut-o in listuta postata ieri de Simina.Da acu ca ziceti ca are si asta pe masa'cur...imi bag picioarele..
Aceleasi nelamuriri le am si eu, cand naiba se folosesc atatea creme pe curu copilului si in ce situatii?? ca am luat de galbenele, mai tre sa cumpar una cu oxid de zinc, si am mai cumparat si Bepanthene...Acu vad ca bepanthenu e bun si pt sfarcuri...cica, da eu mi-am cumparat si Garmastan, anume pt ranile de pe sani..Daca stiam ca bepanthene e buna si pt sfarcuri, nu mai luam garmastan!!Din ce am citit ca ti-au raspuns fetele am inteles asa:
-crema de galbenele -folosim de fiecare data dupa ce schimbam scutecul,
-aia cu oxid de zinc, cand e iritata
- si bephantenu cand????tot cand e iritata???atunci de ce nu folosim doar una din astea doua: ori oxid de zinc ori bephanten????
Sa imi bag picioarele, degeaba am facut atatia ani de scoala, si acu ma uit ca toanta si imi pun intrebari de astea de 2lei..

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 38+ Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

FELICITARI MAMI DYMOMO!!!
BINE AI VENIT PE LUME DAN MIHAIL

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

ohhhh!! ce veste buna!