Mamici de fulgusori (146) - HAI Dymomo+Andrutza!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

laura...te cred ce zici cu cracanatul ...dar cred ca nu avem sansa de a scapa de un ultim control din asta...nici macar fix inainte de nastere....daramite la un control de...rutina...la cabinet..

cat priveste numele....si noi aveam stabilit ca nume pt fata..Amalia (si la al doilea ramasese sa ne mai gandim)....eu nu pot sa spun ca agreez la maxim numele gabriele sau mihaela...daaaaar...mikaela mi se pare mai...intristing...parca ......a fost o remarca personala ce tine strict de gusturi, da?

krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Suzyca ma bucur ca sunteti acasa, ca bebe e cumintel si o lasa si pe mami sa doarma un pic.
RamonaC te asteptam macar asa un pic la forumit Ce bine ca mergeti acasa la tati.
Laurairina si eu m-am zapacit de tot cu cremele astea...cand sa-i dau si cu care Am si eu foaia pe care o are Simina de la spital si acolo scrie ca pt fundulet e buna o crema cu galbenele(de dat zilnic pt intretinere) iar pt iritatii crema cu zinc. Acu' eu am crema de la Nivea si Bepanthene...care e pt intretinere si care pt iritatii?? Tare, nu? Is varza.
Cat despre ceaiuri vad ca ei recomanda pt colici Babycalm(deci ai un + ca ai luat ) Baby tea, si nu Babydrink (cred ca asta are zahar).
Offf le invatam noi si pe astea.

34+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

dienutze nu stiu nici un pediatru de la Sptalul Emilia Irza. O fi, nu zic nu, dar habar nu am. Medicul meu de familie e si pediatru. De altfel a facut Pediatria pe timpurile cand asta era o facultate separata. In afara de asta, o am pe sora-mea si pe cumnata-miu medici de urgenta la ambulanta. De aia, stau asa linistita. AM practic AMbulanta in casa. Daca, vei avea vreodata nevoie (da Doamne sa nu), ma suni si ii spun sora-mii. Daca e la servici, vine cu masina direct la tine. Daca sunt acasa, se catapulteaza la tine. In 5 minute sunt la tine, pt ca stau pe langa mine.

32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Mie nici mihaela nici gabriela nu imi plac, da prea ofuscata mai era nasa ca nu vrem sa ii punem gabriela, ca nu tinem cont si de parerea ei, si daca pana acu tot o zicea pe ocolite, acu ne-a zis-o in fata! In fine...o sa fie si Gabriela la nume..Da macar primu nume sa stabilim noi doi unu sa ne placa la amandoi... E greleeeee

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 38+ Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Felicitari mami Dymomo!!!Bine ai venit pe lume bebe Dan Mihail!!!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dankutza ,ce misto sa ai medici in familie...Asa as vrea si eu, ca sigur o sa ma apuce paranoia de fiecare data cand vomita, se inneaca, se screme..

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 38+ Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

asta mi se pare egoismul dus la extreme....pt ca voua oricum nu va place numele asta...si nu o veti striga in veci asa....deci....sa o cheme cum vrea nasa..doar ca sa ii faceti ei hataru'..sa tineti cont de parerea ei ...rusinos...

pacat ca pentru o hachita a oamenilor mari...sa sufere un copil...si pacat ca inca se mai "poarta" prostiile astea....

auzi, da' dc vrea ea musai gabriela...si nu mihaela?

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Mie nici mihaela nici gabriela nu imi plac, da prea ofuscata mai era nasa ca nu vrem sa ii punem gabriela, ca nu tinem cont si de parerea ei, si daca pana acu tot o zicea pe ocolite, acu ne-a zis-o in fata! In fine...o sa fie si Gabriela la nume..Da macar primu nume sa stabilim noi doi unu sa ne placa la amandoi... E greleeeee

krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

laurairina mie nu mi se pare drept din partea nasilor / parintilor / socrilor si a altora de a hotari numele pt copilul meu. Eu consider ca numai mama si tata copilului au dreptul sa aleaga numele. Ceilalti pot face niste sugestii, dar nu sa impuna. Pai, eu de'a naibii nu as pune numele pe care le vor altii.
Eu, am hotarat la dublu test ca o va chema Cezara Maria, in momentul in care am aflat ca e fetita (numel dr). Nici pe sot nu l-am lasat sa ii puna nume. Stii, ce nume vroia el? Antonia, Yolanda si alte cretinisme. Pai cum sa o strig eu pe afara "Yolando, vino acasa". Bleah! I-am spus ca de la el are ce e mai important - numele de familie (care sunt 2, unul nemtesc si unul unguresc) si i-am reamintit ca eu am renuntat la numele meu de familie, romanesc 100% pt numele lui. SI uite asa, am scapat si eu de Yolanda si ANtonia.
Numai eu stiu cat mi-am dorit acest copil, cate drumuri am facut pe la medici renumiti timp de 6 ani, cate teste negative am vazut la viata mea, cat mi-am facut curu' praf de injectii, cati bani am aruncat pe ferestra, cate nopti si zile am plans si am tras speranta, cat am suferit cand am pierdut prima sarcina, obtinuta dupa 5 ani jumate de tratament.
Scuze, m-a cam luat valul... Sper ca nu te-am jignit cu ceva. Dar chiar ma enerveaza cei care impun, crezand ca au vreun drept asupra copilul respectiv.

32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Buna seara,

Dymomo, felicitari! Sa fiti amandoi sanatosi si sa va bucurati unul de celalat!

Asaaa...citim mesajele inca de dimineata si raspundem, ca neuronul altfel nu functioneaza...
Uuuff cu mainile si durerea am patit-o si eu. Am scris acum cateva saptamani ca dr meu mi-a spus ca Lioton Gel e bun in astfel de cazuri, masaj si apa multa.

Sutiene pt alaptat, marimi mari, ca si eu am ajuns fara buretei la 85 C , gasiti la Aughan si Cora. Sunt romanesti Aroti, Argos si Uniconf, intre 16 RON si 22 RON, 100% bbc. Sunt cat se poate de simple, au numai o margioara de danteluta. Eu mi-am luat...

35+ bebelinda Andrada Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Mihamora,Camy,Andre,Ancutza,Shtephy,multi pupici de la noi! Sunt si eu mamica,ce sa fac....si sentimentala,pe deasupra!

Ramonaradu,bine ai venit printre noi! Pacat ca ai stat in umbra atata timp,dar bine ca te-ai hotarat sa scrii,in sfarsit!

Rgagapie,problema cu degete umflate,amorteala si durere teribila in incheieturi am avut si eu. Mi-a mai trecut dupa nastere,acum mai simt amorteala foarte putin in degete,dar nu mai am dureri.

My Lady,superbe numele fetitei!!! Ayanna vroiam sa-i pun si eu,dar deja era o nepotica de-a lui Richard cu numele respectiv,si nu am putut.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput