Mamici de fulgusori (146) - HAI Dymomo+Andrutza!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

zuza...da' marimi mai mici....ai vazut cumva?

krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Dymomo,felicitari,mami!!!

Refacere usoara,multa sanatate si mult laptic!

Bine ai venit,bebe Dan Mihail!!!!

Sa fii sanatos, papacios,sa pui repede in greutate, sa ii faci fericiti pe mami si tati!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

[quote]citat din mesajul lui krelia

zuza...da' marimi mai mici....ai vazut cumva?

Da, erau...saptamana trecuta in Auchan am vazut 70, 75 B, eu cautam C...Incearca...

35+ bebelinda Andrada Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

Sa-ti traiasca feciorul Dymomo si sa fie sanatos!

ce aiurea sa se bage cineva din afara la ales numele copilului. cred ca m-as ofusca rau de tot. ce il poarta ei 9 luni? eu am vazut o bebeica foarte dragutica si cand am intrebat cum o cheama am ramas socata si cu un ranjet tamp pe fata.(nu e cazul la ce ai spus tu laura, dar mi se pare urat sa se bage cineva peste tine si sot)
nu voi spune numele ales de nasa ei ca sa nu jignesc pe cineva careia s-ar putea sa ii placa... dar oricum mergea ca nuca in perete cu numele ales de parinti si cu numele de familie.
eu am patit ceva de genul interventie din partea familionului insa nu ma intereseaza parerile lor...

am cumparat un biberon me happy.

38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Am vazut in functiune un incaliztor, cred ca Baby Moove, la o prietena, chiar w-e trecut. Mi s-a parut super simplu de folosit...nu a durat mai mult de 30 sec - max 1 min pana i-a mufat biberonul bebelusului.

Parerea mea e ca avantajul incaliztorului este ca iti ofera temperatura optima, adica unele au semnal sonor, nu trebuie sa mai incerci pe mana...nu risti sa-i dai prea fierbinte copilului...

Eu cred ca o sa investesc in incalzitor...

35+ bebelinda Andrada Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

mda..gabriela vrrea pt ca asa o cheama si pe ea... In fine, atata bucurie am ca macar toata lumea stie cand e sf Mihail si Gavril si o sa primeasca copchila cadouri si urari de la toata lumea..Ramane Gabriela, ca m-am saturat sa tot imi bata obrazu si toate alea..plus ca ea o sa ma ajute acu cica sa ma mut la alt doctor, sa imi puna pile la spital, la moase/asistente..etc..Iacs..sunt satula de discutii si certuri...
Se vb de sutiene..eu mi-am gasit in orasu asta mic si de 2 bani doar sutien de alaptat de la Jolidon, si mi-am luat 85C..ca sa va dati seama ce laptarie am, acu dac nu o sa am si lapte, ma impusc

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 38+ Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

zuza, eu as cauta un 80B...cel putin asta am purtat de cand mi s-au marit..cica...madmoazelele ...desi se pare ca dupa 9 luni in care m-am obisnuit cu ele..parca sunt la fel ...dar cu siguranta nu mai incap in 75A al meu.....

Fla, felicitari pt bibe!

laura..apai ce sa zic....important e ca Amalia va fi primul nume...Gabriela al doilea...si vb ta..macar asa o sa fie sarbatorita in timp scurt....la dublu .....numai sa n-o pocneasca ideea sa o strige ea Gabriela...ca altfel cred ca o sa inebunesti cu nervii ....daca Dne Fer se intampla...je zic ca atunci sa pui picioru-n prag, musai..ca doar nu zapacesti copilu cu sapte nume....

fete, am plecat la orizontala din dormix...ca acush acush incepe badea si nu vreau sa ma rateze

Noapte buna si nanel usor

krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

eu nu vad rostul sutienului de alaptat. am vazut unul la mothercare scump si banal... nu merge sa dau la o parte sutienul asta normal daca e?

38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetili, v-am pupat din mers, o tai la patut, ca maine dimineata ma duc la donat sange, ultimele analize din sarcina asta

Noapte buna la burtici si la mamici!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 38+ Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Eu zic sa nu va mai stresati cu cremele si alte produse cum ar fi ceaiurile sau siropurile pt colici.E de ajuns sa aveti o singura crema pt fundulet pentru ca fiecare dintre voi o sa aiba sfaturile unui pediatru si a medicului de familie care o sa vina acasa in primele zile si apoi saptamanal sau depinde de fiecare. Asa ca, fiecare medic o savina cu recomandarile lui si banuiesc ca o sa tineti cont de ele. Daca va faceti de pe acum stocuri de creme si vin si ei cu alte idei.... e cam multa cheltuiala.

Michelle 33 + ("Smiley") Tudor Mateo si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput