Mamici de fulgusori (146) - HAI Dymomo+Andrutza!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

bepanthen:
dexpantenol 50 mg si excipienti: lcool cetilic, alcool stearilic, ceara alba, lanolina, parafina alba, ulei de migdale,ulei de parafina, ozocherita, gliceril oleat, alcool lanolinic, apa purificata.
ei si acum vedeti cate din astea nu se recomanda

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Krelia, eu stiu asa:

- cu ulei/lapte de corp se foloseste dupa baita dar nu mai devreme de 2 luni.
- cu crema speciala cu oxid de zinc se foloseste cand face eritem la poponet
- crema de galbenele, nu prea stiu exact, dar cred ca merge sa fie dat la schimbatul scutecului.

Auziti, fetelor dar Bepanthene are oxid de zinc? Eu nu mi-am cumparat inca si nu mi-a picat in mana nici un prospect. Dar, ma gandesc, daca are si ala oxid de zinc, atunci ce mai folosim????

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Suzyca - ce bine ca e totul in regula. Te asteptam oricand aici
Many - maine ma duc la intalnirea... saptamanala . Dupa cum spuneam si mai sus, nu cred sa fac ceva... dar asa am stabilit cu dr si cam asa se face in ultima luna... ne vedem saptamanal. Poate il intreb despre cazare... desi stiu eu ... nu ma preocupa asa tare, oi supravietui eu cumva cateva zile acolo. Lasa ca barfesc dupa aia cazarea, sa-mi scot parleala . In tot cazul rezerva nu vreau sigur.
Ramonika si Dienutze - cica se bea dupa nastere, dar trebuie sa fii f. atent cand incepe 'furia' sa scazi putin cantitatea de lichide ingurgitate pana trece...
Krelia - fericiti cei saraci cu duhu'... nu puteai sa ma lasi in benza mintii mele?
Shephy - multumim de vestile bune de la RamonaC, abia astept sa vad copilutul si pe ea ce fatza are acum

Cluju' mai nimic nu zice azi... se stie ea cine . Si nici Miany n-a dat nici un semn... of ma gandesc cat de acaparate vom fi curand cu toatele... A, Douradoudou - ai luat mica Nabila acasa de nu ne-ai mai scris nimic?

monis cu poze
sapt 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Eu am contactat azi Cord Blood Center. Pe luni, o sa primesc de la ei, contarctele pt studiat. Cred ca fac o investitie buna. Voi plati in 3 rate. Totalul vine pe la 34-35 de milioane, cu taxa pt primul an inclusa. Deci, cam 11 milionae pe luna, timp de 3 luni. Pe mine, ma costa tratamentul pe luna 20 de milioane ca sa fac copii, asa ca asta, e mizilic...

32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

daca vrei, trimite-mi pm cu adresa ta de mail si iti pot da eu ce mi-au trimis ei

Citat:

Eu am contactat azi Cord Blood Center. Pe luni, o sa primesc de la ei, contarctele pt studiat. Cred ca fac o investitie buna. Voi plati in 3 rate. Totalul vine pe la 34-35 de milioane, cu taxa pt primul an inclusa. Deci, cam 11 milionae pe luna, timp de 3 luni. Pe mine, ma costa tratamentul pe luna 20 de milioane ca sa fac copii, asa ca asta, e mizilic...

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Bepanthene
Pai, nu e voie lanolina, parafina, ulei de parafina si ..... dracu' sa le mai pieptene, ca nu mai stiu ce sa iau si ce sa nu iau.

Mama imi spunea ca ma dadea cu cutaden la curuletz cand eram mica. Si ala o avea balarii? Mi-e si frica sa mai verific.

Pana la urma, cred ca o sa-i dam cu cel care are cele mai putine balarii.

32+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

eu am luat de la Stem Sure... nu mai stiu cat a platit boyfriendul dar cam tot pe acolo...

38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Multumesc de raspunsuri pentru problemamea. Nu am luat nici un medicament in afara d acid folic si fier.
Am terminat cat d cat cu , dar si maine este o zi .
Andrutza las k e mai bine poate asa, stiu d la o prietena care a nascut natural provocat k nu s-a dilatat complet si s-a rupt rau d tot, poate o sa ti se declanseze singura, mananca si tu mai picant .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +36 Maya Paula
AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Citat:

32+ moi si Cezara Maria

Este f corect cum zici tu ca la cat cheltuim pe diverse suma asta e un nimic, dar...este o suma totusi.
Cred ca o sa ii contactez si eu. La targ mi-au zis ca pot lua kitul in 6 zile de la sediul din buc, pe ramuri tei.

Eu despre cutaden stiu ca usuca destul de tare...
Stii ceva despre medicii pediatri de la Institutul pt mama si copil de langa spitalul asta de copii Emilia Irza?
Eu caut si pediatru dar tot sper sa fie aproape.
Pup fetele!

35+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Shtefhy - bine facem ,multumim de intrebare tot fara tati. Treaba e gata, maine ne punem si contuarul de gaz si o sa avem si caldura. Mai avem de facut ceva cumparaturi. Maine vine si mama mea, o sa fie mai bine si pana nasc ar trebui sa ajunga si sotul.

Asa, ca bine zici, se practica masajul si inainte de baita, nici noi nu am procedat asa.Nici la noi nu a avut nici un rezultat crema de galbenele (melkfett) dar functioneaza foarte bine pt calcaiele mele

Krelia - cu ulei de corp sau lapte de corp(noi am folosit lapte, nu ulei,mi se pare ca intra greu in piele si nu il suport nici pt mine) se maseaza copilul dupa baita.
- dupa ce schimbi copilul de pampers il dai de fiecare data cu crema de galbenele ( sau bephanten, fiecare ce foloseste) daca are orice fel de roseata sau iritatii, crema cu zinc. Eu am folosit bephanten la inceput, pt ca asta se cere si in spital si mai tarziu crema cu zinc tot timpul, i-a priit f bine si nu s-a uscat pielea, probabil depinde de tipul cremei, cu siguranta sunt diferite.

Suzyca - ma bucur ca sunteti bine !!!

Ramonika - multumesc frumos ,sunt cam ... Ceaiul il bei imediat dupa ce nasti.

Flavours - pai nu stiu daca e obligatoriu masajul , eu il ungeam cu crema si nu zilnic, uneori ii faceam si masaj, dar nu zilnic...Nu se mai recomanda pudra.

Michelle 33 + ("Smiley") Tudor Mateo si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
sunt o mamica de ianuarie-februarie 2009
am nevoie de ajutorul vostru
cititi si daruiti
se fac donatii si online
multumim

ALINA MAI ARE NEVOIE DE NOI! SALVATI O VIATA NU RAMANETI INDIFERENTI!!!!!http://www.povesteaei.blogspot.com/;http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ
alinuta alina: http://www.povesteaei.blogspot.com/ ; SALVATI UN INGER! http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput