Mamici de fulgusori (146) - HAI Dymomo+Andrutza!!
Raspunsuri - Pagina 14
Ramonika spune:
miha - dymomo va naste cu dr. Galearschi, scrie pe prima pagina, la "programari nasteri"
krelia - crema mea cu galbenele contine: vaselina, flori de galbenele, B-caroten, ulei de levantica si e fabricata de SC Transvital Cosmetics din Cluj.
mi-am luat de la plafar si "ceai pt. stimularea lactatiei" de la Fares. ma intreb cand sa incep sa beau din el.
dienutze spune:
Ramonika, ceai din ala voi bea imediat dupa operatie, asa am mai citit ca e ok.
Si nu un paharel....2 litri pe zi
35+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!
shtephy spune:
Am un sms de la RamonaC
"Salutare,noi suntem mai bine,papacim la tzitzi,dormim si ne iubim unul pe celalalt.Maine mergem acasa.Domi a facut icter de ieri si eu nu am stiut asa ca am intrat in panica cand l-am vazut asa apatic si nu vroia sa pape.E un scump si abia stept sa mergem maine la tati.Sper sa ne auzim curand pe forum.Pupici la fetele dragi care s-au gandit la mine si mi-au scris si scuze ca nu am putut raspunde la fiecare."
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+
krelia spune:
DECI .....prin definitie.....vaselina se obtine din petrol...prin distilare si purificare...
Petrolatum (Vaseline)
Vaseline is a semi-solid substance obtained from petroleum by distillation and purification, and is used alone as an emollient, and also as the basis of various ointments.
-------------------------------------------
Petrolatum
A semisolid unctuous substance, neutral, and without taste or odour, derived from petroleum by distilling off the lighter portions and purifying the residue. It is a yellowish, fatlike mass, transparent in thin layers, and somewhat fluorescent. It is used as a bland protective dressing, and as a substitute for fatty materials in ointments.
Petrolatum is the official name for the purified product. Cosmoline and vaseline are commercial names for substances essentially the same, but differing slightly in appearance and consistency or fusibility.
si aci http://en.wikipedia.org/wiki/Petroleum_jelly ...de studiat...
krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Flavours spune:
masajul zilnic al bebelusului e obligatoriu? pt ce?
eu ma gandeam sa iau extract de galbenele si il pun in ulei de migdale sau de cocos... si am scapat si de vaselina si de lanolina din combinatie.
la fund se da si cu pudra sau nu?
oricum eu sunt de parere ca less is more si daca nu e absolut nevoie de uleiat pielea bebelui atunci de ce sa o tot ungem atata?
cu celulele stem eu am considerat o investitie buna... la cum avanseaza medicina sigur se vor folosi din ce in ce mai mult si poate in alte tari se pot utiliza pt mai multe probleme... sper sa nu avem nevoie de ele totusi.
38 sapt
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jay Katie, exact ce ti-am zis, energie inseamna push push...cred ca esti urmatoarea, hai, mergi tu! si daca nu vrei, te ajut eu, te imping de la spate :)))) Eu nu ma grabesc tare :)) Credendo vides! 37+ cu Isabella Karina |
ce esti hai impingetima toate
Alexandra 37 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 15 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
dankutza spune:
Krelia, eu stiu asa:
- cu ulei/lapte de corp se foloseste dupa baita dar nu mai devreme de 2 luni.
- cu crema speciala cu oxid de zinc se foloseste cand face eritem la poponet
- crema de galbenele, nu prea stiu exact, dar cred ca merge sa fie dat la schimbatul scutecului.
Auziti, fetelor dar Bepanthene are oxid de zinc? Eu nu mi-am cumparat inca si nu mi-a picat in mana nici un prospect. Dar, ma gandesc, daca are si ala oxid de zinc, atunci ce mai folosim????
32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
lylyana.ion spune:
Shtephy, multumim pentru ca ne informezi mereu
Fetelor, eu am renuntat sa citesc etichete, chiar am obosit, si daca nu are un "euglen" il are p-alalalt si tot asa. Cand va veni acasa medicul pediatru il intreb ce imi recomanda din toate produsele si de ce sa ma feresc cel mai mult. Eu mai citisem pe undeva ca nu se face masaj cu ulei ca nu mai poate respira pielea bebelului prin pori...deci?
Lili 37 cu Alexandru
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariaandreai Ceau fetele, Felicitari noilor mamici si Dymomo si Andrutza In legatura cu putulica baieteilor noua ni s-a spus la curs ca de fapt nu are nici o influenta pe viitor in ce pozitie o asezam. Recomandarea pediatrei era sa o lasam asa cum sta natural, pt ca bb-ii au jet puternic, care le ridica putulica cand dau drumul si ajung sa se stropeasca pana pe fata. Asta si pt ca dupa ce digera mancarea stomacelul se strange si scutecul ramane lejer. Maria 33+ cu Miruna http://bd.lilypie.com/dYPop3.png |
cu eu am baiat imi permit sa ma bag
parerea mea e asta si cred ca e si adevarata ca putulica la baietei de ex cand ii pui pampers trebuie pozitionata in sus.de ce?pt ca ei cat de mici sunt au erectie(li se ridica) si daca e lasata in jos si au erectie ii dor eu stiu ca am patito.daca baietelul nu are erectie ar trebuie vb cu un medic pediatru al meu si acum la 3 ani are o erectie ca ma mira cateodata.si am observat ca daca nu o are pozitionata bine il deranjeaza.
Alexandra 37 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 15 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Flavours spune:
bepanthene nu ar eoxid de zinc... are dexpanthenol parca
pt cele care vor sa faca analize pe etichete... am vazut la farmacia sensiblu de la eminescu un raion intreg cu produse de bebici aliniate intocmai ca pt un casting. eu, am ales deja sa merg pe bio si unde nu merge, pe farma, dar daca sunt doritoare, poate le ajuta.
38 sapt