Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(92)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

LA MULTI ANI,Luana!

Alma

LA MULTI ANI, Dragos!

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Zsuszu acum mi-am dat seama ca si Dani e tot ghiocel. Sanatate multa, sa va treaca mucisorii!

Petrean cred ca esti mandra mandra de tot. Fir-ar sa fie de otite, cum apar ca nesimtzitele!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumim pentru urari si pt ca v-ati gandit la noi!
Am fetita mare, 9 luni!
Eu mi-am inceput ziua cu o vizita de urgenta la ginecolog, am avut ceva scurgeri maronii, dureri si stare generala de rau. Dar acum sunt bine, o sa iau didrogesteron pt sustinerea sarcinii. In mod normal este perioada cand trebuia sa-mi vina ciclu. Incerc de-acum sa fiu mai cuminte si sa nu ma mai agit atat.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Am sarbatorit si noi 6 luni !
La multi ani sarbatoritilor de astazi si un gand bun pentru Alma!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Wooow cat de super sunt pozele, mai ales cea in care Eva are pe ea toata mancarea din farfurie Si este atat de frumoasa si cocheta De fapt toti trei sunteti tare frumosi

David doar in primele zile s-a mozolit, acum mananca tare civilizat Bine la cat mananca, nici nu apuca sa se mozoleasca.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Luana la 9 luni dovada ca www.trilulilu.ro/Ayla21m/9806cc29ae513c" target="_blank">"stiu si eu sa tip"
Va pup, ma duc sa ma odihnesc.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Monica sa fie totul bine cu bb din burtik.

daca am intrerupt alaptatul de 3 zile si sanii sunt f.putin tari ce ar trebui sa fac sa mai ma mulg pt a detensiona sau sa-i las asa?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Si am uitat sa ma laud: AVEM UN ZIMTISOR!

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni

Si voi? Felicitari Noi inca nu, dar nici nu duc dorul

Foarte bune informatiile despre febra & co. Multumim

Aaaaa....ai reusit sa vorbesti cu Gaza? Ma gandeam si eu s-o sun astazi...dar n-as vrea s-o deranjez.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Am cerut nr lui Gaza dar nu mi l-a trimis nima... So, repet: VREAU pe pm nr de GAZA!

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetele de ce nu e recomandat iaurtul la bebe, vad ca unele evita sa dea. Eu oricum ii dau. Si apropo, eu ii dau intr-o zi ou, a doua zi carne, apoi daca am ii dau ficat urmatoarea zi. Lactate ii dau o zi dimineata a doua zi seara.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Fetele de ce nu e recomandat iaurtul la bebe, vad ca unele evita sa dea. Eu oricum ii dau. Si apropo, eu ii dau intr-o zi ou, a doua zi carne, apoi daca am ii dau ficat urmatoarea zi. Lactate ii dau o zi dimineata a doua zi seara.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

eu ii dau iaurt zilnic... pai e ingredientul secret cu care am reusit sa-l faca sa pape. ii mai pitesc cate ceva in el- fructe, piure de legume.. dar nu mult ca se prinde si-l scuipa; vorba surioarei, mancam iaurt cu fructe, iaurt cu ciorbita, iaurt cu legume, iaurt cu .... iaurt (asta-i cel mai bun )

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput