Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(92)*
Raspunsuri - Pagina 6
Ilinca_M. spune:
Zsuzsu, ca o gospodina desavarsita ce sunt eu ti-as recomanda pentru inceput sa incerci cu un borcanel hipp cu brocoli, sa vezi daca-i place.
A, stiam ca mai tre sa raspund la ceva, la intrebarea Carlei: nici mie nu mi-a venit Mos Craciun (la ce diversificare "in fortza" avem...ca inca n-am inlocuit nici un sfert de masa:)) dar eu spre deosebire de Olga (a carei motivatie o stiu) si de Petra.Tudor (o fi avand aceeasi motivatie?!) nu-l astept. Chiar am o cutie de OB-uri de cand il asteptam pe MC si in locul lui a venit Sophiphi
Eu iar sunt bulversata: v-am zis ca am o prietena in Italia cu o fetita cu 2 sapt. mai mare ca Sophia (cea care doarme toata noaptea de la 3 sapt) si care are si o fetitza mai mare care aduce tot felul de crocobauri de la gradinita, de-s mai mereu bolnavioare ambele. Ei, acum mi-a lasat offline sa nu cred ca a uitat de ziua mea, dar duminica a avut o zi de cosmar, bebelusa i s-a facut alba la fatza, gura neagra si si-a pierdut cunostinta Si a facut si spumite la gura. Cica a fost o convulsie de la febra pe care ea nu l-a banuit, ca nu era fierbinte fata, abia ajunsi la spital i-a crescut febra la 39,6, acolo. Doamne, ce-o fi fost in sufletul ei!! Acum e mai bine, dar nici nu stiu de la ce-o fi facut, febra de la ceva vaccin de 6 luni sau ceva virus?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
Ela78 spune:
Apropos de ce se discuta mai devreme:
Jucarii nici eu n-am avut papusa Barbie, dar nici nu i-am simtit lipsa, asa ca nici lui Ianis nu-i iau Deocamdata are o gramada de jucarii care mai de care mari/colorate/zornaitoare/cantatoare (primite).Sint perfect de acord cu metoda Ilincai, eu i-am zis din start lui husbandu' ca n-o sa umplem casa cu jucarii de care oricum in 2 zile se plictiseste, ci mai degraba cate una si buna (educativa!), iar mai tarziu acuarele, carti colorat etc si mai tarziu sa-l ducem la un cerc ceva de sport/cantat/dansat functie de preferintele individului Eu am facut de toate cat am fost mica, am umblat la gimnastica sportiva de la 4 ani, dupa aceea la cor, innot. Fratello a frecventat o gradinita muzicala, umbla la repetitii, la filmari, cantau si dansau pe scena cu trupa, a cantat la fluier, la violoncel, la chitara ;)
Azi in pana de idei de distractii (afara ploua), i-am citit toate cartuliile de povestioare in germana, cel mai mult i-a placut cea cu poezioare, mmmmm yami-yami ce buna era! De la atata curs intensiv de germana a adormit
Olita cum sa-l pun de la 5 luni pe olita cand el nici in fundulet ca lumea nu sta? Iar de cerut nici vorba , el nu e constient cand face pisu, la baie se joaca in cadita si fantana arteziana tasneste de la sine, el nici nu observa Asa ca sa ma lase-n pace soacra-mea cu olita ei, eu mai devreme de un an jumate nici nu ma gandesc sa torturez copilul. Si nici n-am de gand sa ma car peste tot cu olita dupa mine in parc/vizite la prieteni/la terasa, acasa e OK, dar afara si noaptea traiasca pampersul.
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean Petra..nu prea..pai dc stiu ca plangea de foame..cum sa ma abtin sa o spun?mai nou..mi-am descoperit o noua latura..aceea de medium si tu ai un greuceanu?si eu..dar e mai mare... Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Hai ca ai fost tare!
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Zsuzsu, ca o gospodina desavarsita ce sunt eu ti-as recomanda pentru inceput sa incerci cu un borcanel hipp cu brocoli, sa vezi daca-i place. A, stiam ca mai tre sa raspund la ceva, la intrebarea Carlei: nici mie nu mi-a venit Mos Craciun (la ce diversificare "in fortza" avem...ca inca n-am inlocuit nici un sfert de masa:)) dar eu spre deosebire de Olga (a carei motivatie o stiu) si de Petra.Tudor (o fi avand aceeasi motivatie?!) nu-l astept. Chiar am o cutie de OB-uri de cand il asteptam pe MC si in locul lui a venit Sophiphi Eu iar sunt bulversata: v-am zis ca am o prietena in Italia cu o fetita cu 2 sapt. mai mare ca Sophia (cea care doarme toata noaptea de la 3 sapt) si care are si o fetitza mai mare care aduce tot felul de crocobauri de la gradinita, de-s mai mereu bolnavioare ambele. Ei, acum mi-a lasat offline sa nu cred ca a uitat de ziua mea, dar duminica a avut o zi de cosmar, bebelusa i s-a facut alba la fatza, gura neagra si si-a pierdut cunostinta Si a facut si spumite la gura. Cica a fost o convulsie de la febra pe care ea nu l-a banuit, ca nu era fierbinte fata, abia ajunsi la spital i-a crescut febra la 39,6, acolo. Doamne, ce-o fi fost in sufletul ei!! Acum e mai bine, dar nici nu stiu de la ce-o fi facut, febra de la ceva vaccin de 6 luni sau ceva virus?! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
Aoleu! M-am cutremurat cand am citit Eu nu stiu sa-mi dau cu parerea daca era de la virus sau nu Dar sper sa nu fie nimic grav si sa treaca repede!
zsuzsu spune:
problema mea e ca fetita mea draga nu mananca nimic de la borcan
nu ii plac aceeasi mancare ce il fac eu ca la borcan il mananca dar din borcan nici vorba
chit ca baiatul meu a crescut aproape numai pe borcanase pana la un an- jumate
deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
zsuzsu spune:
si cum nici eu nu sunt o mare gospodina habar nu am cum sa ii fac brocoli sa aiba si un pic de gust si sa ii placa
poze cu noi
denisamada spune:
Eu am aburit broccoli si dovlecel si le-am "blender-uit" impreuna cu un galbenush, 2 lingurite de ulei de porumb si 1 lingurita de orez "bio". Este ca de la asta s-a ridicat azi in picioare?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
zsuzsu spune:
si ulei de porumb unde ati gasit?
Kaufland sau real este?
ca eu sincer nu am vazut
si noi nu mai avem alte supermarcheturi pe aici in provincie
poze cu noi
anamariame spune:
Am sarbatorit si noi 6 luni ! La multi ani sarbatoritilor de astazi si un gand bun pentru Alma!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ilinca_M. spune:
Zsuzsu, eu acum am vazut ce frumoasa s-a facut Julia si are exact ochii tai! Cica baietii seamana cu mamele si fetele cu tatii...la voi e invers Dar Daniel are acum ochii caprui si cand era bebelus ii avea albastri? Parca asa se vede in poze...cand i s-au schimbat? (am o obsesie, stiu)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni