Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Fetelor, abia acum am reusit si eu sa termin de citit (dupa 2 ore) ce ati mai scris de ieri (14 pagini). Aveti spor, nu gluma. Mi-am luat notite si incerc sa raspund.

Rebiana la un moment dat am simtit si eu dureri de oase in zona bazinului si a articulatiei femurului, incat abia puteam calca pe piciorul respectiv si ma si gandeam ca de acum incep sa merg ca o ratusca. Din fericire au trecut. E posibil sa mai revina, oricum, cica oasele isi schimba pozitia sub actiunea hormonului Relaxin (sau asa ceva).

Miria, daca ai aparat de epilat gen Brown, incearca sa dai inainte pe picior cu ceva de la congelator (gheata). Sa stii ca atenueaza foarte mult durerea. Eu asa faceam asta vara. De cand s-a racit vremea nu imi mai vine sa ma "racoresc" si nici ideea "torturii" nu ma incanta, asa ca folosesc lama de ras.

Ioanact, nu stiu daca analizele de TT trebuie insotite de eco. Eu merg la un laborator unde imi ia sange, nu cred ca e nimeni acolo cu ecograf. Iar doctorul m-a zis sa trec sa-i arat rezultatele doar. Eco vreau eu sa fac ca sa stiu ce mai face bebe (poate se vede si sexul) si sa-mi mai spuna care e starea colului dupa 2 sapt de tratament.

Andra_s, felicitari pt baietel! Vad ca raportul este de 2baieti la 1fetita pana acum.

Castelana, ce frumos vorbesti tu si ne aduci optimismul in suflete! Ma bucur ca ai mai scris.

Freedelia, am citit despre starea ta si cred ca este normal sa ne simtim si mai ciudat uneori. Pe mine de ex. ma apuca plansul la fiecare sfarsit de saptamana, din diverse motive, insa e ca o descarcare a tensiunilor acumulate probabil. Sa luam exemplu de la Castelana si sa ne simtim bine! Imi place mult sa citesc despre locurile in care mergi cu copiii tai.

Marsy, ce burtica frumusica ai! Bravo tie!

Greenfrog, eu ma astept sa fie gratuite (compensate) si analizele din trimestrul II, cum au fost si cele din trim.I. Mergi la dr.de fam.

Gata, va pup pe toate

15+
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDIRA - Nu stiu sa-ti spun nimic de sabloane. Poti, eventual, sa le faci un desen dupa care sa se ia. Culori sunt peste tot unde sunt materiale profesionale, dar sunt si scumpe, iar pensulele sunt aceleasi ca la desen. In functie de ce vrei sa pictezi si, fireste, calitativ superioare.
Pe la Gara de Nord sunt magazine pentru pictori sau la Hanul cu Tei, pe Lipscani.

Dar nu-s totusi pentru copii asa mici.
Poti la un moment dat sa te joci cu ele, mai ales daca au inclinati ecare desen si sa pictati candele pentru craciun sau globuri.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LINDAL - Si eu ma gandisem la varianta cu cubul de gheata, dar .... mi-e frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lindal

Fetelor, abia acum am reusit si eu sa termin de citit (dupa 2 ore) ce ati mai scris de ieri (14 pagini). Aveti spor, nu gluma. Mi-am luat notite si
Castelana, ce frumos vorbesti tu si ne aduci optimismul in suflete! Ma bucur ca ai mai scris.
Sa luam exemplu de la Castelana si sa ne simtim bine!

Gata, va pup pe toate

15+
Pictura pe sticla
Poze

Buna artisto, merci mult de aprecieri, ei trebuie sa ne ridicam singure uneori din butoi...asa e in perioada asta avem asa mai mare sensibilitatea, acum ca sa fiu sincer mi-ar placea sa semene baiatul meu cu mine, sa fie hlizit si deci daca nu-l invat eu atunci cine?
Nici cu tati nu imi este rusine face niste faze de rad in reluare d=si dupa ce pleaca la scarbici, este un fel de pastila efeverscenta.
vad ca esti din iasi... orasul meu iubit in care am stat in perioada 91-97 in studentie si apoi inca un an, cea mai frumoasa perioada din viata mea, pana sa-l intalnesc pe homos adoratus of course.
Am tot felul de nostalgii iesene, este un oras minunat si superb.
As vrea sa pot sa sa am timt sa-l dus si pe sotul meu sa-i arat Iasul, ehehe poate la pensie vom avea timp (vezi ca-s optimista...)

te pup si capul susu ca belelele curg oricum, important e sa nu le bagi in seama poate intr-o zi se plictisesc si nu mai vin

castelana fericita 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Eu voi merge la eco saptamana viitoare(joi), dar ma duc asa...ca vreau eu, ca doar la morfo am fost la 18 s, si teoretic la 22 s nu mai sunt "urmariri speciale ' de sarcina..
Deci astept si eu cu nerabdare sa vad ce ne mai spune dr de data asta..
Ca daca ne zice tot baiat..il cred pe cuvant...dar daca se intoarce si imi zice din nou ca e fata.....cred ca il bat!

Anca
21+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas
http://community.webshots.com/user/babyanca

Anca, din contra, morfo de trim 2 sw face intre 20-24 sapt, deci nu mergi degeaba. oricum bafta sa va spuna ce este, poate acum zice ca nu are pozitie si nu vede.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 17+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

ROXANA - Solutia pentru sterilizat la rece se pune in orice vas. Eu, spre exemplu, aveam o oala mare pe care o foloseam doar pentru asta si in care pui dilutia dupa cum scrie pe prospect.

si eu la fel am procedat, cu diferenta ca eu limpezeam biberoanele dupa. asa mi-au spus de la spital. solutia este dela Chicco.

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Salut, fetele. Sa stiti ca nu v-am uitat, v-am tot citit din umbra, dar am fost tare... ciufuta. Nu am avut chef de nimic, in nici un caz de vorbit. Ma dispera pana si telefonul cand suna.. "ce naiba mai vrea si asta??". Am mai bocit oleaca, am lenevit, am mancat de era sa pocnesc, m-am ciondanit cu sotul de la niste stupizenii (adica eu m-am crizat, ca el saracul se uita la mine cu privirea "o, Doamne, mai sunt 5 luni). Nu stiu daca mai tineti minte, va ziceam ultima data de soricei. S-a schimbat situatia, am 2 pisici adorabile, rasa "de curte" care si-au facut de cap cu soriceii mei. Au tras o jucareala cu ei de numa numa. Sunt tare iubarete, acum ca au terminat cu rozatoarele s-au lipit tare de mine. Nu stam bot in bot, stiu ca nu am voie, dar tot le scarpin oleaca, nu ma pot abtine. Oricum sunt toata ziua singura acasa, macar mai vorbesc cu ele. Incet incet incep sa ies din butoi, si cand fac si dusul de rigoare ma intorc sa mai sporovaiesc cu voi, promit solemn.

Felicitari pentru carucioare, mamici, va pup

cu bebica de 17+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77
Tot vineri merg sa-mi fac determinarea de anticorpi pt RH negativ, un stres prin care trec lunar, spe sa fie ok.

De ce faci asta lunar? Te intreb pentru ca si eu am Rh negativ si am facut determinarea la inceput de sarcina si o mai facem prin saptamana 26-28. Si pe internet am gasit aceleasi informatii, deci nici nu-mi fac griji pentru asta.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

voi cand va luati tensiunea , cam ce valoare are pulsul? eu stiu ca in sarcina e normal sa fie marit, datorita volumului de sange dar am fost la farmacie si aveam cam 110 , si farmacista a spus sa.i zic medicului chestia asta...oricum pana ajung eu la programare la medic ma duc prin urgente daca e cazul, mai mult sa stau eu linistita
dar sunt curioasa la voi cam cat e pulsul?

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greenfrog

Trebuie sa refac analizele de trim II, mi-a dat dr o lista lunga. Voi stiti cumva daca sunt compensate prin medicul de familie?

22+

sunt gratuite(cele uzuale) doar sa ai noroc sa prinzi un cabinet care sa aiba fonduri.

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput