Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 8
miria_cristina spune:
ANDIRA - Eu am fost mai inceata decat alti copii cu cititul si vorbitul, insa m-am scos inca de la inceput cu desenatul. Faceam desene peste nivelul varstei. Apoi, am urmat cativa ani, in liceu, ore de pregatire cu un pictor si un grafician, amandoi profesionisti.
Dupa care am urmat, mai mult pentru mine, cursurile de arta plastica de la Sc. Pop. de Arta. Plus ca am strans si am citit toate materialele care ma interesau.
Asa ca, am capatat in timp ceva experienta.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
DENISA - Vopseaua pentru pahare este speciala pentru sticla si, uneori, in functie dece vreau sa-mi iasa o coc.
Exista cateva reguli de respectat in privinta obiectelorpictate manual: nu se spala cu partea aspra a buretelui, nu se baga in microunde si nu se spala la masina de spalat vase.
In rest, rezista mult si bine.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
andira spune:
Dayanara - multumesc frumos! 
Da, inclinat e foarte ok, imi aduc aminte ca si pe Irina, cand avea 3 zile, mi-au pus-o in incubator si l-au inclinat, nu au tinut-o strict la orizontala.
Nu avea nici o nevoie de incubator, dar la Grigore Alex n-aveau patuturi de nou nascuti. ![]()
andira spune:
Miria - bravo tie!
Si eu ma gandea la un mom dat la cursurile de la Sc. Pop de Arta, dar intre timp am trecut de varsta aceea.. :(
Poti sa-mi spui unde pot gasi vopsea pentru pahare? Necesita pensule speciale sau pot fi si din cele obisnuite? Sabloane se pot cumpara de pe undeva?
As vrea pentru fetite, ca tare le place sa deseneze.
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Dayanara - multumesc frumos! ![]() Da, inclinat e foarte ok, imi aduc aminte ca si pe Irina, cand avea 3 zile, mi-au pus-o in incubator si l-au inclinat, nu au tinut-o strict la orizontala. Nu avea nici o nevoie de incubator, dar la Grigore Alex n-aveau patuturi de nou nascuti. |
da si aici pe unii ii inclinau sa elimine mai repede nu stiu ce muci sau lichid ramas prin nasuc, si chiar si afara cand il plimb sau doarme il inclin si.i e mai bine, mai ales daca abia a mancat
uite aici...se poate pune si cu fata la tine
http://www.concord.de/es/#/productos/moving/buggys/neo/detalles/vista-lateral/sentido-de-la-marcha
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)POZE
honeybaby spune:
Vreau sa studiez in magazin daca gasesc un carut Bertoni rock' n' roll. Le-am vazut in parc si mi se par ok, dar pana nu merg eu cu el sa fiu convinsa nu pot sa fiu sigura.
Denisa,
17 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
andira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dayanara
da si aici pe unii ii inclinau sa elimine mai repede nu stiu ce muci sau lichid ramas prin nasuc, si chiar si afara cand il plimb sau doarme il inclin si.i e mai bine, mai ales daca abia a mancat uite aici...se poate pune si cu fata la tine http://www.concord.de/es/#/productos/moving/buggys/neo/detalles/vista-lateral/sentido-de-la-marcha |
Exact la regurgitat ma gandeam si eu.
Eh, vezi, stiam eu de ce mi-a placut asa mult
Imi pare rau ca are pretul cam mare, cel putin asa imi pare acum - nici nu l-am gasit in Ro, dar mi-a ramas gandul la el.
greenfrog spune:
miria felicitari! excelent ca ai avut ocazia sa iti cultivi un hobby asa de frumos!
despre cursurile lamaze ce parere aveti? intentionati sa mergeti?
22+ 
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui kossir Buna dimineata, Si eu cu cafeluta, dupa ce am luat un mic dejun destul de copios .Castelana, ma bucur ca esti bine si ai activitati interesante . Ai grija de voi. Cred ca o sa ai un bebel tare linistit si cumintel, daca e sa fie dupa starea ta de spirit.Vad ca sunt conversatii aprinse despre biberoane, colici. Eu cred ca alaptatul natural e ideal si cel mai comod pentru noi. Pai cum e mai simplu sa te scoli noaptea, sa prepari laptele, ai grija de temperatura, ai uitat sa pui apa calda, etc., sau sa-i introduci sanul in gura si gata? Dar, un biberon in casa este indispensabil, pe langa urgentele de rigoare, Doamne fereste, dar orice copil trebuie sa bea apa. Laptele nu tine loc de apa, decat pentru putin timp. Eu imi amintesc ca-i dadeam ceai cu miere, apa, trebuie sa bea. Cat despre colici, m-a ferit Dumnezeu. Mihai nu a avut decat o noapte, in toata copilaria lui. Si in noaptea aia am fost disperata si am rezolvat cu scutecel cald pus pe burtica. Ceaiul a fost apa de ploaie. Dar eu am fost o norocoasa si nu indraznesc sa sper ca se mai repeta asa ceva si a doua oara. Adica eu am dormit absolut totate noptile, cu exceptia celei mentionate. Mihai nici n-a mancat noaptea, decat prima luna. Apoi nu l-am mai trezit eu si el nici atat, nu a cerut. De aceea sunt foarte atenta la ce spuneti voi referitor la ceaiurile de colici. Cat despre metoda alaptatului, sunt niste linkuri foarte bune, dar eu va spun ca nu mi-a aratat nimeni cum sa fac si cu toate astea am stiut. De fapt, a fost el expert . Iar Mihai manca asa de mult, ca apoi voma de trebuia sa-l schimb si pe el si pe mine, dupa care dormea trei, patru ore, si daca nu-l trezeam eu sa-i dau sa manance, nus tiu cand se trezea. Ma rog, am fost o fericita. Eu inca mai sper si a doua oara sa fie asa, dar....... Fetelor mai citesc si revin Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 22+ sapthttp://community.webshots.com/user/kosscar |
Buna tizo, merci mult si eu sper sa fie baiat bun si fara figuri, sa pape asa cum povesteai tu natural, aici ma rog la DD sa am materie prima. Dupa cum am vazut si eu la prietenele mele este ideal sa alaptezi natural, comod si te scapa de orice probleme mai ales daca trebuie sa te mai misti de acasa, esti cu laptaria la purtator.
Acum cu colicile, depinde de la copil la copil si depinde si ce mananca mama, am vazut la a mea cumnata cum manca varza acra cand fetita avea o luna-doua si fetita nu avea nimic in afara de ceva "vanturi" parfumate, asa ca ce sa mai zicem.
Eu una nu ma sperii si nici nu am emotii in privinta asta, sunt sigura ca voi face fata intr-un fel sau altul, mai mizez si pe instinctul matern, nu-s nici asa copila (aici imi mai aminteste mama sa ma mai uit in buletin...cand o fac pe adolescenta) si fetelor sigur cred ca ne vom descurca toate.
Draga Kossir ma bucur ca ai scris, simt din randurile tale ca esti mai bine si sper sa o tii asa, cand stii culoarea caruciorului?
asa ca ma roade-o curiozitate, nu de alta dar sa stim si noi
te pup si sarcina usoara in continuare!!!
castelana fericita
17+
sensibila spune:
| citat din mesajul lui greenfrog Buna dimineata fetelor, ce ma bucur ca sunteti asa de vorbarete, eu inca recuperez din urma. Pe la noi nu sunt noutati, bebe creste, e tare activ seara. Trebuie sa refac analizele de trim II, mi-a dat dr o lista lunga. Voi stiti cumva daca sunt compensate prin medicul de familie? La capitolul cumparaturi nu am luat inca nimic, asteptam Craciunul. Va pup si va doresc o zi minunata! ![]() 22+ ![]() |
greenfrog - eu am spus acum vreo 2 saptamani mergeti repede si faceti analizele de trim II ca fonduri mai sunt acum pana in alegere. O parte din ele sunt compensate prin medicul de familie si e pacat sa le platiti.
e in burtica
+21 IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

.
. Iar Mihai manca asa de mult, ca apoi voma de trebuia sa-l schimb si pe el si pe mine, dupa care dormea trei, patru ore, si daca nu-l trezeam eu sa-i dau sa manance, nus tiu cand se trezea.