Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
miria_cristina spune:
ANDIRA - Castig din pictat, dar nu traiesc din asta. Pictez fara presiune ca sa onorez niste comenzi atunci cand sunt. Am serviciul meu si profesia mea, dar acuma pentru ca stau acasa chiar am chef sa lucrez nitel.
![]()
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina ROXANA - Solutia pentru sterilizat la rece se pune in orice vas. Eu, spre exemplu, aveam o oala mare pe care o foloseam doar pentru asta si in care pui dilutia dupa cum scrie pe prospect. Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." |
atunci e bine, o sa.mi iau si eu pt calatorii
si inca o chestie, cand le bag in oala , le umplu cu apa cu solutie inauntru, ca sa stea asa pe fund, nu?
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)POZE
andira spune:
Ramy - multumesc frumos!
Si eu am RH neg, dar am norocul sa-l aiba si sotul negativ.
Nefericirea e ca il iau si fetele, iar la Irina stim deja ca are 0 neg, ca a sotului, adica cea mai naspa grupa de sange. Pe Nati o banuiesc ca are A neg, ca prea iau toate racelile de la ea
.
Miria - ce frumos! mi-ar place si mie asa ![]()
Nu ne pui si niste poze? Pot sa te intreb si cum ai invatat sa pictezi?
Dayanara - da, le scufunzi in solutie si le tii acolo, conform indicatiilor de pe sticla.
honeybaby spune:
Neata cu intarziere
. M-am luat cu treaba de dimineata.
Oana- super link urile le-am mai vazut pe la odisee mai vechi.
Castelana- mmmmm eu vreau ceva soare. Inca mai ma gandesc la zecile de soiuri de banane de care ne-ai povestit. Mie cred ca mi-ar place sa fiu ''tigan cu cortul'' . Cei drept nu am stat decat cate o luna - doua plecata din tara dar mi-a placut la nebunie.
Marsy- Nu ai burta mica, mie nu mi se pare. A mea e si mai mica si mie mi se pare mare
. Imi dau seama ca nu e asa mare cand nu-si da nimeni seama ca sunt insarcinata.
Imi place carutul. Mai ales ca e verde. Eu iubesc verdele si galbenul.
FreeDelia- Multumim pt sfaturile pt alaptat
. Am vazut si la noi Gripe Water dar nu stiu daca sa le comand inainte de nastere sau dupa . Poate o sa fiu norocoasa si bebe nu o sa aiba colici
.
Pe John ai spus ca l-ai nascut in RO nu ? Stiu ca ai folosit wrap-ul.
Merge sa-l bagi imbracat, in cosmonaut de exemplu, in wrap ?
Eu ma gandeam chiar sa-l bag de sub geaca mea in wrap
.
Roxana- nu as vrea sa renunt la aspirator. E el mare si greu dar e cu apa si are electrobatator care ''bate'' covorul. Cum noi avem animalute m-as chinui cu unul mic si clasic foarte tare. Am unul mic pt masina ca mi-e greu sa ma car cu asta mare, l-am incercat si in casa si era tot parul la locul lui pe covor
.
De carat in brate nu il car, decat cand il trec pragul dintr-o camera in alta, in rest il trag dupa mine.
Denisa,
17 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
andira spune:
Honey - am uitat sa-ti spun: mi-a placut mult bancul cu tipa care n-a facut nimic toata ziua....![]()
![]()
Uite asa ceva ne-ar trebui noua:
http://ziarero.realitatea.net/1256714200-A_fost_inventata_prima_masina_de_facut_micul_dejun_complet_automata
honeybaby spune:
Miria vroiam sa te intreb mai demult. Cum rezista paharele pictate la spalat?
Eu sunt anti-talent la pictura, dar daca am sablon imi place sa colorez.
Andira- interesant remediul pt raceala. Daca renunt la pui si usturoi si incerc doar cu inghetata merge ??

Vrei sa cumperi direct carut sport? fara landou ? il pui pe bebe de la nastere in el ?
Denisa,
17 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Neata cu intarziere . M-am luat cu treaba de dimineata.Castelana- mmmmm eu vreau ceva soare. Inca mai ma gandesc la zecile de soiuri de banane de care ne-ai povestit. Mie cred ca mi-ar place sa fiu ''tigan cu cortul'' . Cei drept nu am stat decat cate o luna - doua plecata din tara dar mi-a placut la nebunie. Denisa, 17 + cu bebel-mititel Eric - AndreiDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
Si mie deocamdata imi place, mai mult ma stresa venitul acasa, mai ales ca noi veneam des, de 2-3 ori pe an si pregatirea de dinainte si apoi acomodarea la fusul orar, ca sa nu mai pun oboseala zborului de 12 ore era cumplita in ultimul timp (sau ma babesc eu...
.Ei cum sa-ti trimit o raza de soara...

uite niste floricele!!!castelana fericita
17+
andra_s spune:
roxana ce tare e ivan! pernuta pt fratior, aaa? sper sa isi mentina atitudinea si dupa ce "il vede life". 
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
21+
- Iustin Stefan ???
Delia13 spune:
Neataaa fetele! Fac si eu prezenta
.Marsy ai o burticuta tare draguta si eu as fi zis ca esti slabuta nu se da seama ca ai aproape 70
.FREEDELIA , ca sa-ti treaca supararea

. O sa ma uit si eu la link-ul cu pozitii de alaptat f bine ca acum e pe prima pag
.La cat am citit m-am zapacit ca de abia m-am trezit din somn si nu mai stiu cui vroiam sa raspund![]()
Delia13 20+
David Andrei
andira spune:
Honey - ![]()
![]()
Am incercat eu chestia asta cu apa rece, odata. Urmarea a fost ca n-am avut voce 7 zile
.
La sport ma refer la ceva mai usor de manuit, in genul celui pe care ni-l aratase ultima data Dayanara. Nu ma intelege ca o sa-l pun pe bb nou-nascut sa stea in fundulet si sa faca cu manuta la lume, in carucior sport
.
Genul celui aratat de Marsy nu-mi foloseste si pentru ca prefer ceva mai aerisit - mai e putin si vine vara, dupa ce nasc. Acela imi pare mai bun de vreme inchisa / rece.
Landou nu-mi trebuie, in masina va sta oricum in scoica. E recomandata de la nastere. Deocamdata incerc sa o ascund de Nati si Irina, care se batzaie in ea, facand pe bebelusii
.