Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara castelana chiar ma gandeam la tine, cum e mama? eu cum sunt cu hormonii ravasiti acum cateva zile m.a luat plansul gandindu.ma la ai mei si fara sa vreau mi.am amintit de tine in momentul ala freedelia nu ti.am raspuns pt ca eu avand doar 1 copil astept mereu de la tine sfaturi si idei de a inlatura nervii :) bine ca am noroc si ivan inca nu s.a revoltat cu toate ca nu mai e plimbat ca inainte nu zice nimic, isi gaseste ceva de facut prin casa si singurul lucru care.i place e sa vorbeasca cu mine, chiar daca eu stau la laptop si el se joaca la masuta cu plastelina sau culori etc mereu ma intreaba de arturo, are 2 perne de ex, una mi.o pune pe burta zice ca e pt arturo, asta face si cu jucariile...sper sa.l tina si dupa ce apare frate.su roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)POZE |
Buna,
merci mult de intrebare... mama e la fel, azi mergea din nou la control la Bucuresti sa vada cum merge interventia, se pare ca nu scapa de o alta din pacate, nu stiu ce sa zic. Cazul ei este teribil de complicat si nimic dar absolut nimic nu a fost rezolvat simplu la ea, daca se poate spune rezolvat. Ai mare grija de tine ca eu am avut atunci cam acum 2 luni o cadere cum nu mi s-a mai intamplat in viata mea, o stare de slabiciune si plans non stop, pana am ramas fara voce de m-am scuturat singura ca trebuie sa invat de acum sa fiu si eu mama si sa-mi las supararile la o parte ca acum am o noua responsabilitate: copilul meu mult asteptat.
Sunt in general bine, in sensul de calma, dar ma aprind asa de repede, la volan sunt ceva de ras ca zic de toate alea, aici astia sunt tare calmi si dorm pe ei, numai eu tip ca isterica NF in masina mea ca oricum nu ma aude nimeni, dar cred ca fata spune multe.
Sotul meu zice ca aici se poate, dar in Europa sa incerc sa nu duc cu mine comportamente de astea ca vin acasa batuta mar sigur.
Oricum pana acum malaesienii au scapat nebatuti, incerc si eu sa ma mentin calma.
Tu draga mea ai grija de tine si de Ivan, ce dragut ca-l asteapta pe fratior, ii da si pernuta, m-ai facut sa zambesc imaginandu-mi scena.
Nervii si starile schimbatoare sunt normale in sarcina, eu cand ma simt asa il preanunt pe sotul meu spunandu-i ca am o stare ca as bate pe cineva si saracul pana acum nu si-a luat-o nici el, ba mai mult ma face pana la urma sa rad, ma distreaza sau face tot posibilul sa ma inteleaga. Norocul meu este ca nu ma apuca des starile astea si cand apar pac anunt pe toata lumea cu care vin in contact.
dar astea sunt chestii pe care trebuie sa le discuti sa nu creada saracul om ca am inebunit.
Imi imaginez si Freedelia saraca care mai are si altii doi pe langa care vor si ei atentia lor si pana la urma sunt copii, mama lor de hormoni care nu ne lasa sa traim.
Fetelor, rabdare si sucutz, un film bun ceva si sa vb despre asta cu al vostru sot sau sprijin ca tare-i important sa stiti sa va sprijine sau inteleaga cineva.
va pup
castelana fericita
17+
marsy_baby spune:
Thanks Oana
, cred ca ai dreptate, ma panichez degeaba
Fetelor in linku de mai jos gasiti o poza cu un carucior care asa de muuult imi place
, voi ce ziceti?![]()
DARIA 22+
http://www.flickr.com/photos/marse_covaci/
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui marsy_baby Castelana - ms de complimente , deja am ajuns la aproape 70kg, deci nu-s asa de supla si gratioasa ...sa fie bebelina mea sanatoasa, k in rest nu mai conteaza DARIA 22+ http://www.flickr.com/photos/marse_covaci/ |
Draga mea... iti sta bine, si nimeni nu a facut copii ramanand in sarcina cu talie de viespe!
Si eu am ajuns la acesta rondunda greutate de 70 kg, deocamdata nu-i rau ca doar am 1,76-1,77 m si se vede la burtic deocamdata, deci am +5 kg de la inceputul sarcinii.
Ai dreptate sa fie bebelutsul sanators si dupa ne deschidem un forum de exercitii de slabit si revenit de la forma de cozo la cea de chec pleostit.
te pup si ai grija de burtic!!!!
castelana fericita
17+
andira spune:
Andra - felicitari pentru baietel, sa fie sanatos!
Ioanact - stiu ca multi parinti trec copiii pe lapte de vaca de la 1 an, eu am preferat sa le tin pe lapte de bb pana la 3 ani. M-am gandit ca atunci sigur stomacelul lor va fi mai bine pregatit pt alt tip de lapte, si asta a fost sfatul primit de la pediatra lor.
Sincer, ne cam rupeau la bani cand mergeam la cumparaturi
, dar asta a fost, m-am gandit la ce e mai bine pt ele. Si la nr 3 intentionez sa fac la fel.
Vladi - nu numai Garmastanul poate ajunge in gurita la bb, ci si Bepathen-ul
. Cum ziceam, am auzit ca G e mai bun, dar eu una nu l-am testat.
Cu colicii - eu am fost o fericita, nici una din fetite nu a avut. In schimb, eu beam ceai de chimen, fenicul si anason cam 2l pe zi, de mi se luase de el.
Miria - imi pare rau ca nu ti-a trecut raceala. Stii cu ce ma dreg eu de 3 zile incoace, cu efecte foarte bune? Gratar de pui seara, cu mult mujdei de usturoi. As manca usturoi dimineata, la pranz si seara, iar cand imi fac mujdei pun cate 3/4 capatana de usturoi, cu putin ulei de masline.
M-am simtit bine chiar dupa prima seara, ieri am bagat si niste inghetata
.
Azi continui tratamentul
.
Pictezi? Ce pictezi? E meseria ta sau de placere? Te intreb pt ca si mie imi place, numai ca n-am nici un fel de tehnica, tare mi-ar fi placut sa am timp sa invat, si sa le invat si pe fete.
Sanatate!
Marsy - frumos caruciorul, si culoarea e frumoasa, dar eu una le prefer pe cele mai sport (stiu ce ma asteapta
) .
dayanara spune:
fetelor,spuneati ieri de solutia de sterilizat, eu stiam ca exista dar nu stiu cum se foloseste, adica se pune intr.un vas special, in aparat? de genul celor care sterlizeaza la rece cu pastile? sau pur si simplu poti pune apa cu solutie in orice recipient si acolo bagi biberoanele si ai grija sa fie si ele umplute cu apa sau cum?
ca daca am nevoie de aparat n.am facut nici.o afacere si stau cu asta electric peste tot
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
[/quote]
babyangel, cand aflii ce o sa ai? sa stim si noi ce in ce club de soacre intrii, nu?
bafta si sarcina usoara
castelana fericita
17+ 
[/quote]
Castelana, m-am bucurat sa citesc mesaje si de la tine, ca ai fost cam ocupata in ultima vreme
Eu voi merge la eco saptamana viitoare(joi), dar ma duc asa...ca vreau eu, ca doar la morfo am fost la 18 s, si teoretic la 22 s nu mai sunt "urmariri speciale ' de sarcina..
Deci astept si eu cu nerabdare sa vad ce ne mai spune dr de data asta..
Ca daca ne zice tot baiat..il cred pe cuvant...dar daca se intoarce si imi zice din nou ca e fata...
..cred ca il bat! ![]()
Anca
21+ cu
Tereza sau
Codrin
si mami de
Lucas
http://community.webshots.com/user/babyanca
Ramy77 spune:
Neatza burticute,
Am absentat o gramada, dar de data asta din motive independente de vointa mea. A fost asa, vre-o 3 zile nu am avut net, cei de la compania de cablu si internet nu stiau ce sa faca, cablul mergea, net-ul nu... le-am zis sa-i cheme pe Scully si pe Mulder sa elucideze misterul, ca pe mine ma iau toti dracii... Pana la urma au descoperit ca angajatii primariei care se ocupau de "cosmetizarea"copacilor din jurul blocului au taiat nu stiu ce cablu...

Dupa ce au rezolvat asta, ieri nu am reusit sa ma conectez la forum.
Azi de dimineata am reusit
si am recuperat ce-am pierdut.
Rebiana, nu da, sunt aici, sunt ok, mersi ca ti-ai adus aminte de mine
.
Felicitari fetelor care au venit cu carucioare noi
ANDIRA, "LA MULTI ANI!" (cu intarziere, e drept, dar mai bine mai tarziu decat niciodata)si celor care si-au aniversat ziua de nume.

Bun venit burticilor noi, sa aveti o sarcina usoara si bebe la termen.
Eu nu mai am rabdare pana vineri, cand merg si eu la control, abia astept sa vad cum stau...si sa vad daca imi zice ce
port in burticuta. Tot vineri merg sa-mi fac determinarea de anticorpi pt RH negativ, un stres prin care trec lunar, spe sa fie ok.
GabyHilla, nici un carucior? Noutati? Cand mai vii la TgMures la control?
O sa incerc si eu zilele astea sa postez ceva poze cu burtica, sper sa si reusesc.
Va pupacesc pe toate, sa aveti o zi buna,intru si mai incolo, daca nu mai taie careva cablul de net![]()

Ramona, 20+
babyangel spune:
| citat din mesajul lui marsy_baby Ms mult de complimente babyangel si a ta burtik e tare frumoasa si tatuaju ![]() , eu as vrea o burtik mai mare ... DARIA 22+ http://www.flickr.com/photos/marse_covaci/ |
Marsy, o sa ai si burtica mare
..crede-maEu am inceput sa ma simt greoaie in unele momente, dar mai ales cand trebuie sa ma intorc in pat, sau sa ma ridic din pat
..incepe sa fie o aventura
...Ca sa nu mai zic ca deja la incaltat..transpir toata!Anca
21+ cu
Tereza sau
Codrinsi mami de
Lucashttp://community.webshots.com/user/babyanca
miria_cristina spune:
ROXANA - Solutia pentru sterilizat la rece se pune in orice vas. Eu, spre exemplu, aveam o oala mare pe care o foloseam doar pentru asta si in care pui dilutia dupa cum scrie pe prospect.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
greenfrog spune:
Buna dimineata fetelor,
ce ma bucur ca sunteti asa de vorbarete, eu inca recuperez din urma.
Pe la noi nu sunt noutati, bebe creste, e tare activ seara. Trebuie sa refac analizele de trim II, mi-a dat dr o lista lunga. Voi stiti cumva daca sunt compensate prin medicul de familie?
La capitolul cumparaturi nu am luat inca nimic, asteptam Craciunul.
Va pup si va doresc o zi minunata!
22+