Nou stil de viata (284)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Bravo Mik!
Dragut blog si tu esti foarte slaba si finuta.

Vad ca tot nu aveti pofta de barfe..Va pop atunci si sa aveti o noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

tuturor sarbatoritelor din ultima vreme, si in special celor cu numele de Mihaela si Gabriela: Gabi, Tzuni, Mik, Hopes.

Eu va mai citesc din cind in cind dar nu prea mai am timp de scris.

Crys, iti trimit si eu un

Carmen, ce-ti mai fac flacaii?

Zuzi, cum e cu mama la tine?

Tumpi, na ca mi se desclestara degetele.

Vik, mai vino pe la noi.

V-am pupat de noapte buna.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Fetelor va multumesc mult. Chiar am nevoie de gandurile voastre bune.
Maine dimineata plec la Szeged, dar am un laptop cu mine. Sper doar sa-l pot utiliza, sa-l nu fi carat degeaba.

Va pup si ne auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Buna dimineata,

Of ce cumintele suntem!!

Raport : stagnare

Multumesc fetelor de urari
Spun si eu La multi ani!! la toate sarbatoritele

Noi ne-am sarbatorit la maica-mea, ca suntem multi sarbatoriti: eu, Eduard(Gabriel), sora-mea, nepotelul si cumnatul. asa ca am avut toate motivele sa petrecem in familie.
O sa pun si poze, dar sa am un pic de timp.

Unde v-ati retras toate? Haideti la raport

Puskin, ce faci? cum esti? Spune-ne cum esti
Gusta, unde ai plecat? Ce face Mara? Ii place la scoala?
Zuzi ...ai mai slabit? a trecut raceala? O mai duci pe Bella la gradinita?
Gabi, cum ai sarbatorit? Ce face bebita?
HcClara si tu ai disparut...Ce faci? Ce fac baietii?
Anda...Hai vino pe la noi! Nu ne-ai zis cum ii place Carinei la scoala
Meph, ai dus baietii la gradinita? La voi la scoala cum e cu gripa asta?
Kristin ai disparut total.
Vio tin pumnii sa fie bine
Vikinga mai ai un pic si tii bebelina in brate. Cum te simti?

Va pe toate, si pe cele nementionate, si va doresc o saptamana minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hopes

Buna dimineata,

Of ce cumintele suntem!!

Raport : stagnare

Multumesc fetelor de urari
Spun si eu La multi ani!! la toate sarbatoritele

Noi ne-am sarbatorit la maica-mea, ca suntem multi sarbatoriti: eu, Eduard(Gabriel), sora-mea, nepotelul si cumnatul. asa ca am avut toate motivele sa petrecem in familie.
O sa pun si poze, dar sa am un pic de timp.

Unde v-ati retras toate? Haideti la raport

Puskin, ce faci? cum esti? Spune-ne cum esti
Gusta, unde ai plecat? Ce face Mara? Ii place la scoala?
Zuzi ...ai mai slabit? a trecut raceala? O mai duci pe Bella la gradinita?
Gabi, cum ai sarbatorit? Ce face bebita?
HcClara si tu ai disparut...Ce faci? Ce fac baietii?
Anda...Hai vino pe la noi! Nu ne-ai zis cum ii place Carinei la scoala
Meph, ai dus baietii la gradinita? La voi la scoala cum e cu gripa asta?
Kristin ai disparut total.
Vio tin pumnii sa fie bine
Vikinga mai ai un pic si tii bebelina in brate. Cum te simti?

Va pe toate, si pe cele nementionate, si va doresc o saptamana minunata

Hopes si minunea mea - Eduard

Salutare,

Hopes: eu citesc din cand in cand dar stau nu prost ca dezastruos cu timpul. Pana la sfarsitul anului e super full la serviciu, doar cu mii de artificii reusesc sa si ajung acasa sa dorm.
La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultima vreme si imi cer mii de scuze ca nu am spus cand trebuia.
Criss: intrebare - cum a fost operatia de colecistectomie? In cat timp ti-ai revenit? Cum e acum? De ce ti-a fost recomandata?
Dragelor va las cafea si ceai si fug pe baricade.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Raportul meu e 57,2 KG...Se cunoaste ca a fost ziua mea si nu am mai fost prea des la sala.

Am vazut blog de Mik...Esti super draguta! Parca esti Amelie!

Carina spor la traba!

Vio sper sa ne aduci vesti mari! Tatal vostru s-a operat?

Ma simt cam slabita...am venit epuizata aseara de la sala...nu stiu ce e cu mine. Poate o sa merg la analize! O sa ma duc sapt viitoare la medicul de famile sa vad ce-mi recomanda.
O fi doar o astenie de toamna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna! Vad ca s-a mai animat subiectul dar slabut...haideti fetele, iesiti din barlog.
Azi nu m-am cantarit...Dany s-a trezit cu dureri de gat si nu mi-a mai ars de cantarit. Dabea astept sa ma duc sa-l iau sa vad cum este.

Anda, pe mine ma durea f. tare in capul pieptului si eu credeam ca este stomacul. La analize mi-au iesit transaminazele marite si atunci au cautat mai bine si la echograf au vazut colecistul care era plin cu calculi mici. Mi-au recomandat de urgenta operatia, dupa spusele lor este f. periculos, calculii mici sunt mult mai periculosi decat cei mari. La o criza, calculii mici pot migra catre pancreas si atunci chiar este grav. In spital am stat 5 zile, operatia a fost la laporoscop, asa se face acum, doar in cazuri mai complicate se face incizie normala. Nu a fost foarte greu, dupa anestezie mi-a fost rau dar a trecut cu bine. Dupa operatie am avut regim 6 luni, dar eu si acum nu pot manca anumite alimente care imi fac rau. Inca nu sunt ca inaite, mai obosesc, ma doare cateodata, mai am stari de greata...dar cand sunt obosita, stresata sau suparata. Cam asta este...daca vrei sa stii ceva anume ma poti intreba. De ce intrebi, ai tu probleme cu colecistul? Sper ca nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna ziua, doamne dragi!

va salut si eu si spun cu intarziere La Multi Ani tuturor celor care au avut zile de nastere sau de nume!

Multumesc la randul meu pentru urari!

Intr-adevar vad ca lumea nu prea mai scrie, toate doamnele frumoase sunt ascunse care incotro.

Eu sunt bine, cu foarte multa treaba la birou, insa ma simt mult mai bine si am mult mai multa energie ca acum cateva saptamani. A inceput sa mi se vad si burtica si acum, la 15 saptamani, am cam 3.5 - 4 kg in plus. Nu stiu daca e mult sau putin, cartile zic ca la 15 saptamani sunt in plus 1.5 l de sange. Eu ma straduiesc sa mananc civilizat si sper sa nu ajung o balena.

Va doresc o zi buna si sper sa citesc cat mai multe mesaje de la multa lume. Desi nu scriu prea mult, eu va citesc zilnic.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare natiune!

Pt raport: 65 kg. Deci purcelul este al meu.
Anda, spor la treaba.
Criscosty, sanatate puiului.
Gaby, ma bucur ca esti mai bine si ca deja se vede burtica.
Miha, sanatate multa..si un set de analize nu strica niciodata.
Hopes, te asteptam cu poze.
Meph, Zuzi pe unde umblati dragutelor????????

Va pup. Ma repuc de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetele...

Am Vorbit cu Vio si a ajuns , s-a cazat si maine incepe procedura...offf...stau cu sufletul la gura...si abia astept sa ii dea domnul si ei un bb sau chiar 2. Ar fi superb. VA rog sa va ganditi si sa va rugati pentru ea, sa-i reuseasca...ca tare mult isi doreste un copilas.

Mihaser tatal nostru inca nu s-a operat din cauza unor infectii la dantura. Si-a scis 5 dinti...si azi am dus rezultatele analizelor...si asteptam o noua programare la operatie.

In rest eu sunt ok, cu servici si 2 copii...epuizanti. Imi pare rau de tot ca nu am citit nik din urma...dar tot mai sper sa am si eu timp sa pot tine pasul cu voi. Acum imi lacrimeaza ochii de somn...dar nu vreau sa ratez raportul... desi e Stagnare. Asta e...bine macar si de atat.

Va poop si noapte buna!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput