Nou stil de viata (284)
Raspunsuri - Pagina 8
tumpi spune:
La multi ani cu intarziere pt Iasmina de bbyasmi, Maria de Ancadragoman.Sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor.
La multi ani! Rolo sa fi iubita,fericita si sa-ti atingi toate telurile propuse.
La multi ani tuturor ce-si serbeaza azi ziua de nume, sa aveti parte de o zi minunata alaturi de cei dragi.
Si acum doua vorbe ca vad ca tare liniste e pe aici.Sa inteleg ca a venit frigul si voi nu aveti caldura in casa, iar degetele vi s-au inclestat si nu mai puteti tasta
.
Cei cu linistea asta pe aici?
Azi cand aveam si eu timp dupa o saptamana infernala cand ziceam ca vin aici si nu mai prididesc cu cititul, surpriza, dca s-au scris doua vorbe .
Sper ca sunteti toate bine.Eu azi sunt prin zona ca dupa o luna de zile stau si eu acasa fara sa fac mai nimic, fara sa plec nicaieri.Dupa multe zile, am reusit sa dorm 10 ore noaptea, ca de o luna incoace dorm maxim 4 ore.
Desi e ziua sotului am hotarat ca azi e zi de odihna si nu facem absolut nimic![]()
O duminica frumoasa va doresc la toate.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
violeta70 spune:
La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor de azi, Mihail si Gavril! 
Va doresc o saptamana usoara, calduroasa si plina de succese.
Pupici
CRISCOSTY spune:
Buna dimineata! Fetele, ce este cu voi?? Sper ca sunteti bine...Haideti la cateva minute de
si la o 
La multi ani, Rolo! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
La multi ani pentru Mihaele, Gabriele etc..

Eu am o saptamana mai grea, ma pregatesc pentru pomana...sambata facem de 40 de zile si avem alergatura multa. In rest, toate bune. Ieri am fost la circ, a fost frumos, dar sunt suparata ca s-a stricat aparatul foto si trebuie sa ne luam altul. Asta este..o sa vine Mos Niculae mai devreme, eu nu pot trai fara aparat foto![]()
Va pup
si va doresc o saptamana cat mai usoara si cand mai intru sper sa am ce citi![]()
CRISCOSTY spune:
Am uitat...de, batranetea![]()
Vio, tin pumnii saptamana asta, trebuie sa fie bine
Tumpi, la multi ani sotului!
Carmen, tu ce mai faci? Dar baietii?
Delia
Cuscra, tu ce faci?
madelaine77 spune:
Salutare!
Fetelor, bate vantul pe subiect. Ce se intampla cu voi? Unde sunt discutiile de altadata??
Vio, succes.
Rolo, LA MULTI ANI .
louisea spune:
Eu am intrat numai sa va salut... Altceva nu stiu ce sa zic
Va pup
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
Mik spune:
La multi ani, Rolo ! Sa fii sanatoasa, vesela si fericita !
Violeta, multa bafta !
Eu nu am mare lucru de povestit, decit o duminica foarte faina intr-un orasel din apropiere.
aici poze :
http://mihaelaquoideneuf.blogspot.com/2009/11/metec-une-petite-ville-et-sa-sirene.html