Nou stil de viata (284)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaser spune:
Salut!
Dordia o sa ne rugam ptr ea si sunt sigura ca DD ii va da copilasul mult dorit!
Sanatate si putere tatalui vostru sa treaca de operatie!
Made o sa merg azi la medicul de familie sa-mi dea o trimitere...poate o sa iau ceva suplimente alimentare...vad ca incep sa sar si de 57 la cat papa si nu vreau sa pun iar kg! Am mai patit-o in mai!
Abia astept vara sa pap numai legume din gradina!
De mezeluri deja mi-e greata...sa nu le mai vad!
Cris si vecina mea are probleme cu bila...a ei e lenesa! Saraca si ea mananca numai de regim...a slabit muuultttt! A facut si o iritatie la stomac din cauza bilei.
Gabi papa tot ce vrei dar sa fie sanatos...ca si lui bebe o sa-i prinda bine! Eu mancam mere cu ladita cand eram gravi cu baiatul si am facut un flacau de 3,5 kg
Va pup!
...si pe tine Tzuni...hai inapoi!
carina spune:
Neata,
Vio: ma rog pentru tine si stiu ca va fi bine.
Criss: eu am ff des dureri in partea dreapta si vesnicele balonari. Dupa colonoscopie, medicul m-a trimis la eco pentru ca i se pare prea spastic colonul. La eco mi-au zis ca fierea e f malfornata si ca la 3 ore dupa ce mancasem era mult prea contractata. De aia am problemele pe care le am. Solutia a fost operatia daca vreau si daca nu tratament cu metoclopramid sau papaverina. Am inceput cu metoclopramidul dar aseara l-am aruncat la gunoi: nu mi-a facut nimic bine si in plus am fost ca si drogata ieri toata ziua. Deocamdata nu stiu ce sa fac stiu doar ca sunt foarte aproape de capatul rabdarii. E crancen sa fii zi de zi atat de balonat incvat sa ai impresia ca o sa nasti din clipa in clipa.
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata si plina de soare in gand macar.
Zuzi: imi e dor de tine
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Hopes spune:
Buna dimineata doamnelor,
Vioma rog sa fie bine si sa vina bebita cat mai repede
Gabi ma bucur ca te simti bine. Mai stai pe baricade? Cand incepi concediul?
Made pe vineri (cand nu am scoala) mi-am propus sa ma ocup de poze
Zuzi esti bine? Ultima data stiu ca te simteai rau!
Anda imi pare rau ca ai probleme. Stiu cum e cu balonarile. La mine bila e lenesa. Tot metoclopramid imi daduse si sunt de aceeasi parere- e o porcarie. Dupa ce am slabit insa, nu imi mai este rau deloc.
Mephala da un semn de viata![]()
ancadragoman spune:
Neata
La multi ani pentru toti/toate sarbatoritii/sarbatoritele de zilele trecute,nu am putut sa intru pentru ca finalul de an la birou e crancen
.
Pentru raport cred ca 85 ca sunt la menstruatie si nu e f clar.![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
gusta spune:
Neatza,
Hopes sunt in zona dar nu ma simt prea bine.
Vio sa vina cat mai repede bebe,
Anda si eu am fierea scoasa si acuma dupa 8 ani pap de toata.
La mine o sa vina mama si atunci poate o sa fie mai bine.
Marilena si Mara Augusta
madelaine77 spune:
Fetelor ce bine ca ati scos nasucurile din barlog.
Chiar ma gandeam ieri ca, exact acum cand sunt si eu din nou motivata sa slabesc, amorteste subiectul nostru.
Anda, sanatate multa.
Vio, succes si sa iti dea Doamne Doamne BB mult dorit.
Zuzi, Meph????? Haideti mai fetelor, unde ati disparut?
In rest, salutari si pupici la toate fetele.
tumpi spune:
Vio bafta cu procedura, iar Craciunul asta sa fie cel mai frumos din viata voastra.
Anda, e nasol cu balonarile si eu mai am probleme, ma unflu de la absolut orice mananc, de zici ca-s gravida in 7 luni asa arat,dar imi e si frica sa merg la dr, mai ales ca am cazuri de cancer la colon in familie si stiu ca este ereditar.Daca e sa dau coltu mai bine nu stiu din ce cauza
mai ales ca-mi este frica de orice tine de spital.Injectii, tuburi si alte minunatii.
Ai grija cu metrocropramidul si condusul,si eu umblu cu el in geanta mai ales de la criza de acum 2 luni ,da ma feresc sa iau stiind reacttiile lui si cum eu conduc in jur de 100km /zi , somnolenta la volan imi mai trebuie ca in rest le am pe toate.
Ma gandesc cu graoza ca ce nu avem timp pana acum sa mai intru (si atat imi doresc sa mai stau la taclale aici sau pe mess, dar nu apuc) luna cadourilor imi va aduce o perioada cu program de munca de pana la 15 ore/zi.
Hopes, hmm sincer uitasem de raport,desi m-am cantarit luni.Acum nici nu as vrea sa ma mai cantaresc, ca ma enervez singura ca inca nu mananc foarte ordonat din cauza de tip si lipsa de bucatarie.
Asa ca in perioada asta am sa incerc sa mai intru sa vad ce mai faceti,dar voi lua o pauza de cantar,dar nu si de un stil sanatos de viata.
MArilena, sanatate multa
O zi minunata tuturor.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
madelaine77 spune:
Gusta, sanatate muta. De ce nu te simti bine? Ca ai?
Tzuni, chiar ne e dor de tine!!!
Gabrielama spune:
Buna ziua, doamne frumoase!
Mihaser, pai Mara a avut 3,9 kg!! Conform traditiei, ar trebui ca al doilea copil - mai ales ca pare sa fie baiat - va sari binisor de 4 kg!!
Hopes, pai da, sunt pe baricade. Voi naste la sfarsitul lui aprilie si sper, daca toate sunt bune, sa vin la birou pana la jumatatea lui aprilie. Prefer sa stau acasa dupa, nu inainte... si asa nu o sa stau prea mult. La Mara am stat acasa, inainte de a naste, cam 10 zile. Si acum estimez la fel.
Anda, sanatate multa! Pana la operatie, problema durerii si a balonarii se poate rezolva cu regim alimentar. Nu se rezolva de tot, dar poti sa simti o imbunatatire semnificativa - cel putin in ceea ce priveste balonarea.
Tumpi, mergi la doctor. Mai bine, daca ai ceva, stii si rezolvi din timp, de cat sa stai asa... Hai, ia-ti inima in dinti si fa-ti o programare!
Vio, tinem pumnii sa iasa totul bine!
Gusta, esti bine?
Carmen, Ruxi, Tzuni, Roxana, Sabina, Eftimie_C si restul lumii... strig tare, ma auziti??? CEEEEE FAAAACEEETIIII?
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!