Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
irrinaa spune:
Buna dimineata si de la noi!Multumim de cafeluta, de ceiut si de painica cu unt:)
Am fost si noi la eco de 28 de saptamani. Bebe e bine, a ramas tot baietel si are 1171g.Dar...bineninteles ca exista si un dar, IR -urile mele sunt tot crescute
dr=0.82 si stg.=0.63.Pana acum copilul e dezvoltat normal, placenta are grad de maturare 0, adica nu e imbatranita.Trebuie sa imi monitorizez tensiunea , sa continui cu Thrombo Ass(50mg) si mi-a zis sa evit statul inpicioare sau pe scaun.Cand stau pe scaun(adica la birou) mi-a zis sa stau aplecata in fata, cu burta basculata
, iar noaptea sa dorm pe partea dreapta.
A, si sa nu uit, mi-a fost rau la ecografie.M-am asezat pe masa cu fata in sus, apoi am inceput sa nu ma simt bine: ma lua cu calduri, dar aveam transpiratii reci, ameteala, simteam ca ma sufoc. Am inceput sa ma foiesc, pe o parte sau alta(putin), dar era la fel. Dr nu putea sa il masoare pe bebe din cauza ca eu ma foiam si se foia si bebe.Asa ca a trebuit sa intrerupem, am sta putin cu geamul deschis, am mancat o eugenie(ca asta aveam la mine) si am reluat.Toata ziua mi-a fost rau, durere de cap, moleseala si toate alea.M-am cam speriat, dar dr mea mi-a zis sa stau linistita ca toata starea de rau de dupa eco a fost din cauza ca m-am speriat, ca nu-mi face bine statul pe spate.In fine, marti ma vad si cu ea, sa vedem ce analize mai imi da de facut.
In legatura cu hainutele, eu nu am cumparat.Mai am de la Viviana(ce nu e roz,rosu), am mai primit, asa ca vom vedea ce ne mai trebuie.
Ne-am gandit si la nume, cred ca il va chema Vlad.Desi,initial, sotului nu i-a placut .Eu asa simt, ca acolo (in burtica) e Vladut.Si va fi doar un singur nume, ca asa vrem.La fel a fost si cu Viviana.Eu am 2 prenume, dar niciodata nu m-a strigat nimeni altfel decat Irina.
sa aveti o zi buna si fara probleme
Irina
28+
si Viviana(30.09.2004)
poze bebe
cristies spune:
Salut gagici,
Ce faceti voi?
Cris.dogarel, unde sunt magazinele alea din Viena?
Se pare ca pot trimite pe cineva pana acolo...
Merci.
28+
evyme spune:
elefantica, este si vremea de afara, dar se poate sa fie si site-ul de vina; eu am scris acum o ora doua mesaje si inca n-au aparut, poate mai sunt si altele in situatia mea si or sa curga apoi mesajele garla...

+ 25 
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Salut gagici, Ce faceti voi? Cris.dogarel, unde sunt magazinele alea din Viena? Se pare ca pot trimite pe cineva pana acolo... Merci. 28+![]() |
eu le-am gasit pe site-ul lor de flohmarkt.at, unde e si sectiune second hand shops in Vienna. gasesti adresa, programul si o mica descriere. daca vrei iti trimit pm cu adresele exacte de la cele de unde am cumparat eu, ca nu toate de pe net chiar erau acolo. in plus, am cautat sa fie cam in drumul nostru, sa nu ma abat prea mult cu masina. inca ceva: daca merge in we (sambata, dum) exista un mare targ langa Viena, in Schwechat, unde e aeroportul. Noi acolo am gasit carucior, dar erau de toate,insa ana era rau si nu am putut sta prea mult.

Cris,
27+cu
Ema si
Ana(2003)
cristies spune:
Da Cris.dogarel, cat mai multe detalii vreau, ca o sa plece chiar sotul, insa cu avionul :( ca altfel ma duceam si eu...
28+
Beatrice1982 spune:
nasc la euromedica, la baia mare....................
15 mil nastere normala, 20 mil natere prin cezariana....................
fara nici un fel de spaga...............................
pai imi duc buletinul, si hartii si ap foto si ce stiu eu mai ce.........
dar in mare nu trebuie nik
Poze
Bea
28+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
cris_mario spune:
cristies ramai pe aici sa faci cap nou 
Bea ar fi bn sa fie cum spui tu,dar fara camasa de noapte/alaptat,papuci,prosop,pasta-periuta dinti,vata.....off da ce mai lista fara nmk????? fara pampers...servetele...etc
zic si eu dar tu stii mai bn
Mario Andrei 16.08.2005
23+ 
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cami_antonia spune:
beatrice esti gravida???
felicitariiiiii
te stiu de la aspirante optimiste
daca ma mai tii minte
eu am nascut in ianuarie-februarie 2009
ce coincidenta
sa fiti sanatosi
si nastere usoara
vroiam sa te rog
sa ma ajuti la o campanie
de strans de fonduri
pt cumnata mea
alina
cancer cranian
28 ani
fosta asistenta pediatra
ALINA MAI ARE NEVOIE DE NOI! SALVATI O VIATA NU RAMANETI INDIFERENTI!!!!!
http://www.povesteaei.blogspot.com/;http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ
http://www.povesteaei.blogspot.com/ ; SALVATI UN INGER! http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
alexutzzza spune:
Ziua buna burtici!
Noi ne-am culcat aseara si trezit azi dimineata cu aceleasi dureri infernale de spateeeee
. Am sunat ieri si dr. ne-a zis sa luam supozitor cu ketonal, dar nu am avut curaj. Dr. mi-a zis ca pana la 28 de saptamani am voi maaaaaxim 1 supozitor d-ala pe zi si sa fac si o vizita la ortoped sa nu am vreo problema la coloana care s-a acutizat pe fond de sarcina (asta dupa ce dr. s-a asigurat prin varii intrebari ca acele dureri de spate acuzate de mine nu sunt de fapt contractii uterine). Buuuuuunnn, purcedem curajosi la farmacie si tanti ne citeste prospectu de la supozitoarele in cauza pe care scrie ca sunt interzise in trim III de sarcina. Cum mai am un pic pana in trim III nu m-am aventurat
, am zis ca ma intorc acasa si stau in pat infasurate in fulare cu spirt si iau un paracetamol si un no-spa si sufar cu stoicism decat sa risc sa iau ceva. Pana mea, cum adica sunt interzise ptr mine peste 10 zile dar...acu io sa cred ca iau si nu are nimica??? nu nu, ca o femeie paranoica ce se respecta am preferat sa strang din dinti 

. am avut o seara linistita intinsa de-a lungu' cat mai comod pe canapea cu paracetamol (simplu de data asta) si no-spa la bord si gata. Azi cand am ajuns la birou m-a lasat durerea ca prin minune...
, bine mai am o jena da nu se compara cu ce am avut.
Al3csa la tine ma gandeam aseara! zic sa vezi ca de fapt am contractii si ajung si io la spital!
Larisel, Bea si Cris.mario
fumu hainutze nene! Io nu am achizitionat decat o gecutza de la Zara, una frumu foc cu urechi de ursuletz si pufoasa asa, ii fac poza si va postez. in rest suntem superstitiosi.
Avem bilet, pe 5 Nov, adica fix de ziua mea, zburam in Grecia si imi pun speranta ca mai luam cate ceva. in rest inca nu am cumparat si ici nu am primit nimic (cin sa ne dea cand ne vad asa panicosi de superstitiosi?).
Cris.Dogarel si io sunt fan Mos Craciun!!!!!! Iar sa cumpar cadou sotului....
e cel mai greu lucru posibil
tre sa-mi storc creierii asa
ca sa gasesc ceva...io am 27 de ani(fac curand 28 da inca am 27!) si minte de copil de 2 ani. Adesea sunt convinsa ca sufar de complexul peter pan, da nu vreau sa ma vindec! Al naibii de tare imi place asa! iar sotul...
are 40, e general manager la o companie multinationala, om serios, se respecta, poarta numa branduri de branduri, o camasa de-a lui costa cat rata mea la masina soo.....Bine, el nu e deloc fitze si se bucura de la orice mai ales daca e de la mine dar...stii cum e vrei sa-i iei cat mai bun/frumos/deosebit si acum ne intoarcem la capitolul in care faci asa
creierashu ca sa gasesti ceva. Anul trecut i-am luat de Mos Nicolae o statueta de GM din astea de aici care imi plac de mor http://www.piupiu.ro/viewCategories.asp?idCategory=3 si de Craciun o camasa. Anu asta....incepem sesiunea de stors creierii...
26+
Yannis